Jump to content

tugo1

Members
  • Posts

    315
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Everything posted by tugo1

  1. I want to know how many € you give for each Glit.
  2. I want to sell Glits (Event - Glittering Medals) in L2 Pride. If you are interested*, reply here.. *Inform me if you are interested in items or chars
  3. troktiko : Η μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση, η Aλ Καιντα, ιδρύθηκε στις 11 Αυγούστου το 1988. Δηλαδή 11/8/88, Τυχαίο; Δεν νομίζω!!
  4. 148 είναι το καινούργιο όριο απουσιών με την προϋπόθεση πως είναι οι αδικαιολόγητες δεν ξεπερνούν τις 50.
  5. as far I know. You could pay 36$ per year at securesignup.net with free domain. but since you bought one and you want to use securesingup.net's hosting service select the third option like the image below..
  6. http://www.youtube.com/watch?v=kiwGNIAjurM
  7. σύνδεση υπολογιστή με τηλεόραση Απλό.
  8. Εκχύλισμα Κάνναβης 0,02% fail.
  9. από τη στιγμή που δεν λες εσύ όνομα, πως περιμένεις να το κάνουν άλλοι; εξάλλου εμείς στο δημοτικό το κάναμε αυτό.. "Ποιος είναι πιο όμορφος στην τάξη" "Ποια είναι η ποιο έξυπνη" "Ποιος παίζει καλύτερη μπάλα" τώρα κάνε edit το post σου και γράψε εμένα μου τη σπάει ο tugo1 Πάντως μπορούσες να βρεις καλύτερο θέμα να συζητήσεις σε ένα τέτοιο forum.
  10. depends on what you do. I use Google Chrome..
  11. αυτή την περίοδο Λόγος Απειλή Βόρεια Αστέρια Βήτα Πεις Bong Da City
  12. I believe it's real but not for long..
  13. tugo1

    Answer me plz

    I can. I use Google Chrome..
  14. Τι εννοείς "epestrepsan"; το τραγούδι βγήκε το 2004. και πληροφοριακά οι TxC διαλύθηκαν το 2002. [EDIT] Μέσα σε πόλεις κλουβιά με ορισμούς και στεγανά άνδρες γυναίκες και παιδιά ζουν την ζωή τους Σε κεντρικές λεωφόρους και στενά κάμερες και μικρόφωνα αναμεταδίδουν ζωντανά την κίνησή τους. Τρέχουν για να παράγουν όσα μπορούν,αγοράζουν και πωλούν αλλά ποτέ τους δεν κοιτούν προς τον Ήλιο και ζούνε σε φρενήρεις ρυθμούς με συνεχείς λογαριασμούς λογαριάζουν σε αριθμούς την υφήλιο. Ενώ σε κοντινή γειτονία Τρίτος παγκόσμιος ξεκινά και περνάει στα ψιλά των ειδήσεων και αυτό γιατί ένα πλήθος καναλιών δηλώνει πάντα παρόν στην διαμόρφωση ρηχών συνειδήσεων με σκοπό κάθε παιδί που διαβάζει το σχολείο όταν βγάζει να γίνεται άλλο ένα γρανάζι στην ρόδα. Απλά γιατί κι αυτό παίρνει βήμα,γιατί κι αυτό θέλει χρήμα γιατί κι αυτό θα πέσει θύμα στην μόδα. Παρ' όλα αυτά.... Καμία δύναμη δεν είναι πλέον ικανή ώστε να τα καταφέρει να μας σταματήσει έχει γίνει η αρχή σπιθαμή προς σπιθαμή ανακτούμε την Ηλιακή μας φύση. Αεροπλάνα που πάνω τους δε φέρουν αναγνωριστικά μας ψεκάζουν από ψηλά με χημικά συστηματικά, Φθόριο και χλώριο σε πολύ μεγάλα ποσοστά εντοπίζεται μέσα στα πόσιμα μας ύδατα, σωστά; Τεχνητά δημιουργημένοι ιοί και βακτήρια συχνά πυκνά ξεφεύγουνε μέσα από τα εργαστήρια. Σκόπιμα η αγορά με μεταλλαγμένα τρόφιμα κάποιοι θέλουν να αλλοιώσουν τον γενετικό μας κώδικα. Παρεμβαίνουνε στα κλιματολογικά φαινόμενα βιονικές δυνάμεις εναντίον μας και όπλα αθόρυβα. Μας κρατάνε μακριά από την ελεύθερη ενέργεια και όλο εντείνεται το ηλεκτρονικό φακέλωμα. Μας βομβαρδίζουν με υποσυνείδητα μηνύματα υπνωτικές υποβολές,ναρκωτικά και μικροκύματα. Ακόμα βιοτσίπ ενέσιμα και εγκεφαλικά εμφυτεύματα. Παρ' όλα αυτά δεν μπορούνε να μας κάνουνε τίποτα! Καμία δύναμη δεν είναι πλέον ικανή ώστε να τα καταφέρει να μας σταματήσει έχει γίνει η αρχή σπιθαμή προς σπιθαμή ανακτούμε την Ηλιακή μας φύση.
  15. αυτό βλέπουν και αυτό κάνουν, πολλές φορές τους καταλαβαίνω..Η ηλικία πάλι δεν είναι το μόνο κριτήριο, όπως και να 'χει δεν αλλάζει τίποτα. γι' αυτό σταμάτησα να γράφω σε αυτό το forum, δεν μπορείς να συζητήσεις
×
×
  • Create New...