Jump to content

T3Rr0ras

Members
  • Posts

    191
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About T3Rr0ras

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Awards:
  • Interests
    Awards:

T3Rr0ras's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. Πριν ενα χρονο εφτιαξα το παρακατω με 900 Ευρω: MSI Motherboard Z97 G45 Intel Core i7 16GB Ram 1TB Karta grafikwn : R7 Series.
  2. Παντα παιζουν κανονικα απλα κανει αυτα τα κολληματα μερικες φορες.
  3. Καλημερα. Εχω ενα θεματακι εχω κατι ηχεια 5.1 (logitech z906) η χρηση ειναι κυριως μουσικη αλλα κ ταινιες. Τωρα τα κομματια π βαζω ειναι σχετικα δυσκολα (trap,rock κτλπ) τα παιζω σε υψηλη ενταση ελαχιστες φορες δηλαδη συνηθως το παω μεχρι την μεση κ 1 τελεια ποιο πανω. Πολλες φορες εκει π παιζει εντονα οταν παει να σκασει το μπασο ξαφνικα η καρτα ηχου απενεργοποιητε κ επανερχετε σε 2 δευτερα. Επισης εχθες τα εχω σε λειτουργια 4.1 κ παρολου π παντα παιζει σε 4.1 εχθες σαν να κολλησε το συστημα και επεζαν μονο τα 2 μπροστινα εκλεισα τα ηχεια τα ξανα ανοιξα και διωρθοθηκε . Τι παιζει με αυτα τα ηχεια.. φταιει που ειναι κοντα στον υπολογιστη και κανει παρεμβολες? Το sub το εχω κατω απτο γραφειο κ τον πυργο πανω στο γραφειο.
  4. Καποτε ειχα το ιδιο προβλημα και ανακαλυψα οτι φτεει η καρτα γραφικων .. Κιτα αμα τροφοδοτης την καρτα γραφικων με ρευμα.. Πολλες φορες αμα δεν εχεις βαλει το καλωδιο ρευματος στην καρτα γραφικων δεν λειτουργει. Εμενα τουλαχιστον αυτο εφταιγε τοτε . Κιταξε και το ενδεχομενο μηπως εχει καει.
  5. T3Rr0ras

    Kinito

    Πρωσοπικα εχω ακουσει οτι τα Iphone γενικα χαλανε πολυ ευκολα τουλαχιστον ενας φιλος μου του επεσε κατω στο δρομο και η οθονη εγινε θρυψαλα. (Iphone 5) δεν ξερω για το 6... αλλα μεχρι στιγμης τα καλητερα λογια και απο εμπυρεια (εγω) προτεινω το Samsung galaxy s5 . Αποκει κι περα κανεις οτι θες. Δεν ειναι ολα τα Iphone προβληματικα απλα στον φιλο μπορει να ετυχε να πηρε ευαισθητο δεν ξερω. Εγω πρωσοπικα θα επερνα το samsung γιατι κρατανε ποιο πολλα χρονια δεν χαλανε ευκολα.. δεν σπανε ευκολα και ειναι πολυ δυνατα και σαν μαρκα. Ενω τα iphone κατα την πρωσοπικη μου γνωμη ειναι μονο για μοστρα.
  6. http://i61.tinypic.com/orht6q.png Ενταξει μαλακακο? εισαι ζωο!
  7. Δεν προλαβαινω να δω τι γραφει η μπλε οθονη και δεν ξερω πως να το κανω να σταματαει για να την δω... Τι να σου πω . το pc ειναι κενουργιο και οι ραμ και ολα μου φενετε περιεργο γιατι εχω 2 ραμ τον 8 γβ και οταν το αγορασα το pc η μια ραμ δεν την αναγνωριζε ο υπολογιστης και τωρα να εχει παρουσιαστει κιαλο προβλημα απτην ραμ? δεν ξερω φιλε μου αν ξερει καποιος αν αφορα το λειτουργικο η αν αφορα καποιο εξαρτημα απτον υπολογιστη .
  8. Λογικα πρεπει να το παραγκειλεις ... Θες οποσδηποτε λαπτοπ? Γιατι δεν φτιαχνεις εναν πυργο με τα εξαρτηματα που θες εσυ? Εχω φτιαξει ενα pc με i7 3.6ghz 8 πυρηνες με 16 Gb ραμ και 1 τβ σκληρο .. Και μια πολυ καλη καρτα γραφικων και το πηρα γυρω στα 800 ευρω τωρα εσυ μπορεις να βαλεις μια αρκετα καλητερη καρτα γραφικων απο αυτη που πηρα εγω αλλα.. Πιστευω οτι ειναι σπαταλη χρηματων να δωσης τοσα λεφτα για ενα λαπτοπ ενω μπορεις να φτιαξεις κατι υπερ καλητερο με λιγοτερα λεφτα βεβαια αυτη ειναι η αποψη μου.. Αμα θες οποσδηποτε λαπτοπ τοτε αυτο της dell ειναι αρκετα καλο πιστευω και θα κανει την δουλεια που θες!
  9. Τον τελεφταιο μηνα μου εχουν συμβη στον υπολογιστη μου 2 μπλε οθονες και ολες μετα απο ενεργεια που εκανα η 1η ηταν οταν πηγα σε αναζητηση υποτιτλων πληκτρολογησα την ταινεια που ηθελα να βρω υποτιτλους και με το που πατησα αναζητηση κολησε και μου εβγαλε μπλε οθονη και εκανε restart μετα απο 2 βδομαδες επεζα league of legends οταν τελειωσε το γκειμ εκλησα το λολ εντελως χαζεψα κανα 10λεπτο στο facebook και με το που πατησα shutdown εκει που πηγε να κληση πεταξε μπλε οθονη παλυ... Τι τρεχει? φτεει το hardware h to litourgiko? εχω την εντυπωση οτι φτεει το λειτουργικο γιατι μερικες φορες στο ιντερνετ κατι παθενει και σκαλωνει (π.χ ανοιγω ενα βιντεο στο youtube και κανει κανα 10λεπτο να το ανοιξη ενω εχω vdsl γραμμη) και μου το εκανε και ο προηγουμενος υπολογιστης που ειχε αυτα τα windows το λαπτοπ μου δεν μου κολαει καθολου ουτε οι αλλοι υπολογιστες που τους χρισιμοποιουν σπιτι μου... Τι προτεινετε?
  10. Για καποιο λογο οταν βαζω μονοτικη ταινια χανω την vdsl συνδεση και ειμαι με adsl ενω με αλουμινοχαρτο ειμαι κανονικα... Τι πεζετε? :/
  11. Αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το ιντερνετ μου (vdsl) ειχα αποσυνδεσεις και θορυβο στο σταθερο τηλεφωνω καλεσα τον οτε και οταν ηρθε μου ειπε οτι χανω απτην συνδεση μου απο 50 που επιανα πιανω 25 τσεκαρε τα καλωδια κατω στην πολυκατοικια και μου ειπε οτι πρεπει να ερθει ηλεκτρολογος να τραβηξη ενα καλωδιο κατι τετοιες μαλακιες πηγα μετα μονος μου κατω να δω τι γινετε και ειδα οτι τα καλωδια ειναι σκουριασμενα και εχουν πιασει πανω κατι σαν χρωμα ... Πηρα την πρωτοβουλια να τα ενωσω με αλουμινοχαρτο μιας και εδω και 2 μερες δεν λεει να συχρονισει το ρουτερ και αυτο που εκανα ειχε αποτελεσμα και μαλιστα εχω και το 80% της συνδεσεις μου (41 mbps) Ειδα σε μια σελιδα οτι καλο ειναι στα σκουριασμενα καλοδια να τα ενωνουμε με μονοτικη ταινια εχετε να προτινετε κατι ??? Θα εχει παραπανω αποτελεσμα? Δεν θελω να καλεσω ηλεκτρολογο και να πληρωσω ενω ειναι κατι ευκολο (πιστευω) ...
  12. χαχαχα τωρα βρηκαμε αλλη δικαιολογια ε? κομπλεξικε... Καποιος Mod να lock αυτο το τοπικ.
  13. Δν ζητησα την δικια σου γνωμη πρωσοπικος απο την αρχη σου ειπα να ξεκουμπιστης απτο τοπικ μου... ευχαριστησα οσους βοηθησαν... οποτε διαβασε τα ποστς π εχω γραψει και μετα απαντα.
  14. Ρε τρομπες σκαστε... Η Σελιδα λεει αναγνωρισει εως 8 πυρηνες και αυτος στο πλαισιο μουπε οτι ειναι 8 πηρηνος τι μιλατε κομπλεξικοι ξερολες??? και η msi ειναι και γαμω της μητρικες και η συγκεκριμενη π θα παρω εχει πολλες επιλογες στο bios
  15. Παντως αλλαξα τον επεξεργαστη μου και πηρα το μοντελο intel I7 που βγενει σε 3.6 αντι για 3.4 Ghz 8πυρηνος . οπως και την καρτα γραφικων παριγκιλα τα πραγματα ετσι και αλλιως οποτε αυτην την βδομαδα θα το εχω στα χερια μου το pc ... εμενα παντως και εκει το παλικαρι που με εξηπηρετησε μου ειπε οτι ο υπολογιστης θαναι αρκετα καλος ειδικα για gaming... η μνημη ραμ ειναι στα 1800 mhz 8 γβ και ο σκληρος ειναι WD μαρκα που ξερω οτι ειναι παρα πολυ καλες και η μητρικη καρτα η οποια ειναι της MSI.! ευχαριστω οσους βοηθησαν.. @ FirefoxAurora Ευχαριστω για την συμβουλη... πολυ καλα τα πραγματα που ανεβασες αλλα τωρα τα εχω πληρωση τα εξαρτηματα οποτε κομπλε θα δουμε πως θα δουλευει το εργαλειο.
×
×
  • Create New...