Jump to content

[GR]Τέλος ο Γκαλέτι...


Xplicit7

Recommended Posts

Το τέλος φαίνεται πιο κοντά από ποτέ. Με την υγεία δεν παίζει κανένας και αυτή την στιγμή ο Γκαλέτι πρέπει να κοιτάξει το πρόβλημά του και όχι την μπάλα. Πήρε εξιτήριο, δεν ήταν καλές οι εξετάσεις.

 

Πολλές φορές η θέληση δεν φτάνει, ούτε και αποτελεί πανάκεια για να ξεπεραστεί το οποιοδήποτε εμπόδιο στη ζωή. Η περίπτωση του Λουτσιάνο Γκαλέτι είναι από τις πλέον χαρακτηριστικές, καθώς ο Αργεντινός μέσος κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να επανέλθει στην αγωνιστική δράση, πριν μερικές ημέρες έκανε και επίσημη δήλωση ότι σε ένα μήνα θα είναι έτοιμος, αλλά η επιστήμη κοιτάζει τα γεγονότα και με βάση αυτά πορεύεται. Οι συναισθηματισμοί τίθενται στο περιθώριο, η λογική επιστρατεύεται και οι οδηγίες πρέπει να ακολουθούνται κατά γράμμα, ώστε να αποφευχθούν τα απρόοπτα.

 

 

Ο Γκαλέτι πήρε εξιτήριο την Τετάρτη από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, στο οποίο και υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις, αλλά αυτές θα συνεχιστούν και το προσεχές διάστημα, ούτως ώστε οι γιατροί να έχουν πλήρη εικόνα της κατάστασής του και να μπορέσουν να απαντήσουν στο καυτό ερώτημα, το οποίο είναι λογικό πως απασχολεί και τον ίδιο, αλλά και τα εκατομμύρια των φίλων του Ολυμπιακού. Επιστρέφει ή όχι; Άραγε, αυτό πρέπει να είναι το πρώτο που θα πρέπει να απαντηθεί ή το αν θα γίνει καλά και θα μπορεί να ζήσει φυσιολογικά τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του;

 

 

Αυτή την στιγμή, τα ποσοστά δεν είναι με το μέρος του, τα πρώτα αποτελέσματα δεν ήταν ενθαρρυντικά και ουδείς μπορεί να πάρει πάνω του την υπόθεση και να του επιτρέψει να αγωνιστεί στο υψηλό επίπεδο που απαιτεί μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Η ομάδα της καρδιάς του είναι σίγουρο ότι θα ήθελε να είναι αλλιώς τα πράγματα, ο ίδιος πιστεύει ακόμα στο θαύμα, αλλά την τελική απόφαση θα την πάρουν οι γιατροί και μόνο. Πάντως, όλοι μπορούν να αντιληφθούν το τι πρέπει να περιμένουμε εντός ολίγων ημερών, όταν και θα έχουν γίνει όλες οι εξετάσεις.

 

 

Φυσικά, επειδή η ζωή συνεχίζεται, ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάξει και το θα γίνει το συμβόλαιό του. Ο ίδιος κανονικά θα ήταν παίκτης της ομάδας ως το 2013 (συν ένα), αλλά φυσικά τα πράγματα θα αλλάξουν σε περίπτωση που δεν έρθει ο κόσμος ανάποδα και τα πράγματα οδηγηθούν εκεί που όλα δείχνουν. Ο μάνατζέρ του θα έρθει στην Ελλάδα για να μιλήσει με την διοίκηση της ομάδας και να γίνει ένας διακανονισμός, ώστε ο 30χρονος άσος να εισπράξει ένα ποσό και να διακόψει την συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους. Φυσικά, όλα θα γίνουν συναινετικά και ανθρώπινα, διότι όλοι έχουν δεθεί μαζί του και ο ίδιος λατρευει τον κόσμο και την ομάδα.

 

 

Όμως, η υγεία του είναι πάνω απ' όλα και τα νεφρά του δεν πρέπει να καταπονηθούν σε βαθμό που θα δημιουργηθεί περαιτέρω επιδείνωση. Αυτό είναι κάτι που πονάει και πληγώνει τους πάντες, όμως η ζωή δεν έχει μόνο καλά, αλλά και τα άσχημα είναι κομμάτι της... Το "κύκνειο άσμα" είναι κοντά, όμως ο Γκαλέτι θα είναι πάντα στις καρδιές όλων ό,τι και να γίνει. Θαύματα γίνονται, όμως κανένας δεν μπορεί να στέκεται και να πορεύεται με αυτά. Όσο για το τι συμβαίνει στην προσωπική του ιστσελίδα; Ένας πραγματικός χαμός, με τα μηνύματα συμπαράστασης να είναι αναρίθμητα και να διαφαίνεται με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι μια σχέση λατρείας και αγάπης δύσκολα σπάει, ειδικά την δύσκολη στιγμή...

 

Link to comment
Share on other sites

ti na po .. bori na min ime olybiakos alla dn 8elo to kako twn allwn..

Pantos kai ego simfono na kitaksi na gini kala kai an gini me to kalo na sinexisi to podosfero.

Pantos itan kalos podosferistis kai mou aresi poli auto to pedi.

Link to comment
Share on other sites

Διαψεύδει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ότι μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Ο Αργεντινός εξτρέμ του Ολυμπιακού, φανερά ενοχλημένος από όσα λέγονται, μέσα από την ιστοσελίδα του τόνισε πως σε περίπου ένα μήνα θα υπάρξει «πόρισμα» για το αν έχει ποδοσφαιρικό μέλλον, ενώ ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράσταση που του δείχνει.

 

«Είναι κουραστικό να διαψεύδουμε συνεχώς διάφορα δημοσιεύματα. Η κατάσταση με τη θεραπεία που ακολουθώ κατά τους γιατρούς είναι πολύ ικανοποιητική. Έχουμε ακόμη να διανύσουμε ένα μήνα θεραπείας και μετά θα είμαστε σε θέση, απόλυτα και συγκεκριμένα, να μιλήσουμε για το μέλλον. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης. Στέλνω σε όλους σας μια μεγάλη αγκαλιά», δήλωσε ο 30χρονος άσος.

 

Υπενθυμίζεται πως χθες ο Γκαλέτι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για να υποβληθεί σε προγραμματισμένες εξετάσεις. Πληροφορίες ανέφεραν πως οι γιατροί δεν μπορούν να εγγυηθούν πως αν αγωνιστεί ξανά σε τόσο υψηλό επίπεδο δεν θα αντιμετωπίσει κίνδυνο για την υγεία του.

 

Για να δούμε ... Ο ίδιος ο Γκαλέτι διαψεύδει τα πάντα , ελπίζουμε να έχει δίκιο !

Link to comment
Share on other sites

Λουτσιάνο αλάνι για πάντα στο λιμάνι !

 

Δεν παίζει να σταματήσει...Αν και η πάθηση στα νεφρά είναι σοβαρή πιστεύω ότι θα καταφέρει και θα ξαναπαίξει !

Link to comment
Share on other sites

Aγαπάμε Λουτσιάνο που μας έκανε τη χάρη και έμεινε ακόμα και φέτος!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now


×
×
  • Create New...