Jump to content

ZeRo*

Legendary Member
  • Posts

    2,545
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About ZeRo*

Profile Information

  • Current Mood
    Angry
  • Gender
    Male
  • Country
    Greece
  • Location
    Athens

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ZeRo*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που έχει πιστέψει αυτή τη μεταγραφή.
  2. Τώρα λένε για τον Πέδρο Λεόν και στην αρχή της σεζόν μας βλέπω να παίζουμε με τον Σάμαρη.
  3. χαχαχαχαχα ευχαριστώ!! :D
  4. Θα κολλήσουμε στο αλλά. Κλασσικά θα γράφουν "Κλείνει σήμερα ο Πέδρο Λεόν" και αργότερα θα λένε ότι χάλασε στις λεπτομέρειες. Καλά αν έρθουν και οι δύο δεν το συζητάμε..Είμαστε ένα επίπεδο πάνω...
  5. Και ο Αμπντούν για αυτό που θέλουμε λίγος είναι. Όταν εκεί πριν λίγα χρόνια έπαιζαν παιχταράδες....
  6. Α έχει κλείσει ; Πάντως οι δύο κλεισμένες από Ελλάδα (Ντε βινσέντι και Ολαιτάν) δεν νομίζω πως κάνουν για τον Ολυμπιακό που θέλουμε. Εντάξει για Ελλάδα καλοί είναι αλλά όταν παίξεις Champions League ; Κάθε μέρα ερυθρόλευκες συζητήσεις και να συζητάμε και κάνα άλλο θέμα αν είναι εκτός του αθλητισμού γενικά. :D
  7. χαχαχαχ το θέμα είναι στο ότι αν το ψάξουν θα έχουμε ακύρωση μετά! :p /Edit Ξέχασα να πω ευχαριστώ! ;)
  8. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!
  9. Καταρχάς καλησπέρα σας..... Αυτό που θα σας ζητήσω το ξέρω δεν είναι πολύ κομπλέ...!! Αλλά χρειάζομαι την βοήθεια σας!! Λοιπόν ένας φίλος μου έχει μπει σε έναν διαγωνισμό μην φανταστείτε τίποτα το τρελό! Έτσι για πλάκα πιο πολύ...που γίνεται στο χωριό του! Ο σκοπός είναι να μαζέψει τα περισσότερα like...Καθώς ξεκίνησε λοιπόν από την αρχή είχε διαφορά καμιά 500 like...στο χαλαρό! Το θέμα είναι πως μπήκε ένας που τον κόντραρε συνεχώς 10 μπροστά ο ένας 10 μπροστά ο άλλος..!!Πλέον το πείρα με πολύ πιο ανταγωνιστικά το πράγμα και δεν μας νοιάζουν τα "δώρα" αλλά η νίκη!! Ο διαγωνισμός τελειώνει 31/5 αλλά το θέμα είναι ότι μας περνάει 100+ like και εμείς πλέον έχουμε σταματήσει επειδή δεν έχουμε άλλα άτομα στο facebook!!! Για αυτό σκέφτηκα να το δημοσιεύσω εδώ...ήταν η τελευταία μου επιλόγη!! Όποιος μπορεί και θέλει ας μας βοηθίσει!! Η φωτογραφία είναι η εξής: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=644870962205087&set=a.644196575605859.1073741830.265861336772720&type=1&theater Ευχαριστώ όλους σας για τον χρόνο που διαθέσατε μόνο και μόνο να διαβάσετε αυτό το topic! :)
  10. Σωστός. Να ελπίζουμε και σε έναν γερό Αβράαμ όπου μαζί με τον Μανωλά, αν μείνει, να κάνουν ένα εξαιρετικό δίδυμο. Για μένα πρέπει να δωθεί μεγάλη έμφαση σε δεξί μπακ όπου δεν έχουμε κανέναν, σε δημιουργό και σε αμυντικό χαφ. Πάντως από ονόματα ο Γιοβάνοβιτς είναι σταθερή αξία τα τελευταία χρόνια. Αναμένουμε και τον Σάντσες :P Μόλις μπήκα και είδα νέα πόστ λέω εδώ είμαστε! Και στην αρχή δεν κατάλαβα ποιός ήσουν. Πήγα στις πρώτες σελίδες και το τσέκαρα. Και γω χαίρομαι που επεστρέψατε γιατί τα λέγαμε ωραία !
  11. Το θέμα είναι στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου να ελπίζουμε για κάτι καλύτερο τόσο στο αγωνιστικό, που φέτος απογοητεύτηκαν όλοι, όσο και και για μια καλή πορεία στην Ευρώπη.
  12. Το τόπικ της Ολυμπιακάρας επέστρεψε ! Τι λέτε για τις φετινές μεταγραφές ; Θα δούμε κανά όνομά ; :P
  13. stratologia.gr Να το κοιτάς τακτικά μέχρι να ανακοινωθεί η ΕΣΣΟ σου. Όταν βγάλει ανακοίνωση τότε βάζεις τα στοιχεία σου και μαθαίνεις πότε και που μπαίνεις.
  14. http://www.xxsports.gr/sovares-apokalipsis-gia-zarntim/ Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια αυτά που γράφει.
  15. Αυτό το θέμα εμένα με απασχολεί μόνο με το κινητό. Με τον iMac είμαι υπέρευχαριστημένος. Είναι φοβερό μηχάνημα το οποίο αξίζει τα λεφτά του. Αλλά στον υπολογιστή υπάρχουν προγράμματα που δεν μπορείς να τα βρεις στα windows, το app store το οποίο τα σπάει κυριολεκτικά, το ότι δεν υπάρχει ούτε για δείγμα error και μπλε οθόνη κ.α. Στο iphone όμως δεν μπορώ να κάνω παρόμοιες συγκρίσεις.
×
×
  • Create New...