Jump to content

DeathBringer™

Members
  • Posts

    885
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Everything posted by DeathBringer™

  1. Καλημερα φιλε μου , βρηκα πολλα και διαφορα sites με usb καλωδια-ανταπτορες, το θεμα ειναι τι τυπος καλωδιου ειναι αυτος που ψαχνω? για παραδειγμα (mini usb-micro usb A-B κλπ)
  2. Καλησπερα παιδια , ενας φιλος μου εδωσε αυτο το ραδιοφωνο αυτοκινητου αλλα εχει χασει το συγκεκριμενο καλωδιο που ειχε μεσα το κουτι. εχω γυρισει ολα τα μαγαζια αλλα δεν μπορω να βρω κατι (δοκιμασα micro-mini usb) αλλα δεν κανουν , ξερει κανεις κατι σχετικα?
  3. αρα μπουλο ε? δεν υπαρχει κατι αλλο?
  4. η συσκευη μου δεν ειναι συμβατη με αυτην την εφαρμογη λεει...
  5. Το περασα αλλα δεν μεταφραζει σχεδον τιποτα.. μονο μερικες εφαρμογες
  6. Καλησπερα παιδια.. μου εφεραν δωρο αυτο το κινητο απο ιταλια αλλα δεν εχει ελληνικα... το εψαξα στις γλωσσες αλλα δεν τα εχει μεσα... Γινεται με καποιον τροπο να τα περασουμε?
  7. Bump! , γινεται να κανω εικονα σε μορφη GIF να εχει και ηχο ?
  8. Ευχαριστω φιλε κατι τετοιο ψαχνω... γινεται με καποιον τροπο ομως να κρατησει και τον ηχο?
  9. Καλησπερα παιδια... εχω ενα βιντεο (2 δευτερολεπτων με ηχο) το οποιο θελω να το κανω σε καποιου ειδους μορφη το οποιο να παιζει στο facebook σε καποιο σχολιο - μηνυμα κλπ ... γινεται?
  10. Οκ παιδια το εφτιαξα χρησιμοποιωντας αυτο το guide. Κλειδωστε το.
  11. Καλησπερα παιδια... δεν ξερω γιατι αλλα με τρωγανε τα χερακια μου και ηθελα να κανω 'αναβαθμιση' το Samsung gt-s5360 και να του περασω android 4.4 που βρηκα στο ιντερνετ απο εδω( εκανα οτι ελεγε εκει, παω να το ανοιξω και κολλαει στο logo screen που λεει το μοντελο... προφανως εσβησα το προηγουμενο android και δεν περαστηκε σωστα το καινουριο... καμια ιδεα πως να το φτιαξω? δεν ανοιγει καθολου το κινητο...
  12. Αυτο ειναι! Ευχαριστω :) Κλειδωστε.
  13. bump , κανεις δεν ξερει κατι για αυτο ?
  14. Καλημερα παιδια , χθες μου ειπαν για ενα καμενο τραγουδι που υπαρχει .. το ψαχνω κανενα 15λεπτο αλλα δεν μπορω να το βρω... το ξερει κανεις? οι στιχοι πανε καπως ετσι... Η μαλακια... ειναι υγεια και ομορφαι ομορφαι ομορφαινει την ζωη .... Υπαρχει αυτο οντως? και αν ναι το ξερει κανεις?
  15. ωραιος φαινεται. Ευχαριστω
  16. Καλησπερα παιδια, εχω αυτην εδω την μητρικη και ψαχνω για σκληρο(εσωτερικο) θα ηθελα την βοηθεια σας με καμια προταση (μεχρι 500GB) απο e-shop κατα προτιμηση.
  17. Υπερχει καποιο προγραμμα που να κανει την δουλεια αυτη και να ειναι αξιοπιστο? απο τα links που μου εστειλες μονο το πρωτο με βολευει αλλα μου βγαζει οτι μπορει να χαθουν αρχεια...
  18. Καλησπερα παιδια, θελω να κανω φορματ στον υπολογιστη μου αλλα δεν εχω εξ.σκληρο για να περασω τα αρχεια μου (ειναι γυρω στα 300GB) και ρωτω το εξης... γινεται με καποιον τροπο να χωρισω τον σκληρο δισκο σε 2 κομματια , να μεταφερω τα αρχεια μου στο 2ο και μετα να κανω το φορματ στο main part ??
  19. Οκ το βρηκα... καποια επεκταση στον ιντερνετ εξπλορερ εφταιγε ... Ευχαριστω Κλειδωστε το.
  20. το δοκιμασα με μοζζιλα αλλα τιποτα... να φανταστεις απο την μερα που του ειχα κανει φορματ δεν ειχα περασει ποτε το μοζζιλα.. το περασα σημερα να δω και μου ξεκιναει με αυτην την αρχικη παλι! :@
  21. Καλησπερα παιδια... δεν ξερω τι στον π****ο παιζει στον υπολογιστη μου αλλα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ browser και να ανοιξω μου πεταει αρχικη σελιδα αυτο: http://www.v9.com/?utm_source=b&utm_medium=ild&from=q_ild&uid=ST31500341AS_9VS0KR2RXXXX9VS0KR2R&ts=1372354171&go=v9 μου εχουν σπασει κυριολεκτικα τα νευρα γιατι βαζω και στις ρυθμισεις ξεχωριστα στον καθε browser αρχικη πχ: www.google.gr και στις Επιλογες Internet του υπολογιστη παλι το ιδιο αλλα ματαια συνεχεια το ιδιο... πεταξτε καμια ιδεα για να βγαλω αυτην την μαλακια.. Edit: Κοιταξα και στα προγραμματα μηπως εχει τιποτα αλλα δεν βρηκα κατι που να εχει να κανει με το ιντερνετ...
  22. Ευχαριστω πολυ φιλε με βοηθησες αρκετα. Κλειδωστε το.
  23. Καλησπερα παιδια, εχω εδω και 2-3 χρονια το Samsung GT-s 5360 το οποιο τωρα τελευταια μου κολλαει αρκετα(λογικο αλλωστε) θελω να του κανω μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων μηπως και παρει λιγο τα πανω του για οσο με κρατησει και να διαγραψω τα παντα αλλα δεν θυμαμαι τον κωδικο τηλεφωνου... Υπαρχει καποιος τροπος να τον "σπασουμε" ???
×
×
  • Create New...