Jump to content

Recommended Posts

Posted

@MiraDBZ στο reaction βιντεο πρεπει να βαλεις την καμερα του live recording σε αλλο σημειο για να βλεπουμε και την κανονικη και αυτην που εχεις στο βιντεο, να το ξερεις για την επομενη φορα, εχουμε κανει like καμπανακι follow share και περιμενουμε το επομενο:happyforever:

Posted

4 hours ago, JaharakaL said:

:happyforever:

4 hours ago, Fortuna said:

Νομίζουν ότι είναι content creators, αλλά δε θα πιάσουν ποτέ επίπεδα pwnz0r ή Fortuna Ναρκαλιευτής stream. 

Και ναι, είναι μαγκιά να φτύνεις τη ζωή στα μούτρα όπως κάθε τι ασόβαρο. 

Πουτάνα όλα που λένε και οι Rotting Christ. 

Δεν το διάβασα καν. Απλά συμφωνώ. Α και οι Spermswamp δεν το έλεγαν αυτό;

3 hours ago, WeirdSituation said:

@MiraDBZ στο reaction βιντεο πρεπει να βαλεις την καμερα του live recording σε αλλο σημειο για να βλεπουμε και την κανονικη και αυτην που εχεις στο βιντεο, να το ξερεις για την επομενη φορα, εχουμε κανει like καμπανακι follow share και περιμενουμε το επομενο:happyforever:

Φίλοι μου σας ευχαριστώ πολύ. Ναι δεν μου έκοψε. Μάλλον, επειδή δεν έβλεπα τίποτα. Με νέρφαρε ο θεούλης από μικρό και δεν κόβει το άτιμο μου, ειδικά όταν φοράω υαλιά γηλίου. Χαχα είδατε τι έκανα εκεί; Εγώ όχι. 8^)

Πάω να ξεκουραστώ τώρα, γιατί δεν κάνω τίποτα από τις 6 το πρωί σήμερα και φυσικό επακόλουθο το να κουραστώ. 

Λέω να κάνω outsource τα πάντα στον Microsoft Στέφανο. Είναι Έλληνας, λίγο πιο ακριβός από Ινδό, αλλά κάνει τίμια δουλειά για νεοΈλληνας.

Posted
1 hour ago, MiraDBZ said:

Δεν το διάβασα καν. Απλά συμφωνώ. Α και οι Spermswamp δεν το έλεγαν αυτό;

lol ωραία πλακοψώλια κάνουμε xddd

Posted
5 hours ago, Fortuna said:

lol ωραία πλακοψώλια κάνουμε xddd

Ναι, αλλά μην γίνουμε exte και vergil. Προτείνω να κρατήσουμε τα προσχήματα. 

Γι'αυτό θα προτιμούσα έντονη, σκληρή, αλλά πάνω απ'όλα αντικειμενική κριτική από την δικιά σου μεριά. 

Δεν σου αρέσει κάτι; Πες το ρε φίλε. Δεν θα παρεξηγηθώ. Μπορεί να πληγωθώ, αλλά όπως έγραψα μια προηγούμενη μέρα, χτίζω το ιμούνιτι. 

Απλά μην πας φουλ πίρι. Δηλαδή μην ρίχνεις φουλ χριστοπαναγίες και μάνες. Έχουμε 2020. Το χιούμορ μας έχει εξελιχθεί. Έχει ξεπεράσει τις πρώτες 3 χωρικές διαστάσεις, την 4η χρονική, τώρα είμαστε στην 5η χωρική και δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε.

Posted (edited)
On 5/16/2020 at 7:46 PM, Fortuna said:

Νομίζουν ότι είναι content creators, αλλά δε θα πιάσουν ποτέ επίπεδα pwnz0r ή Fortuna Ναρκαλιευτής stream. 

Και ναι, είναι μαγκιά να φτύνεις τη ζωή στα μούτρα όπως κάθε τι ασόβαρο. 

Πουτάνα όλα που λένε και οι Rotting Christ. 

Ωραία το ξεκίνησες, αλλά με έχασες κάπου εκεί στη μέση, μπορεί και προς το τέλος. Δεν ξέρω, αν μόλις βίωσα dejavu ή pesque vu...

-------------------------

Ωπ 132 προβολές το βιντεάκι μου στο tweet της mira. Συνεχίζω τα εξαιρετικά νούμερα. Ο Αρναούτογλου να τα βλέπει αυτά.

---------------------------

Σκάει βιντεάκι 19 λεπτών στις 19:30, αν έχω όρεξη να το ανεβάσω. Θυμίστε μου να κάνω επιθετική διαφημιστική καμπάνια για να φτάσουμε τις 20+ προβολές σχετικά γρήγορα μέσα σε λίγες ώρες. Αχ με ταυλώνουν αυτά τα νούμερα. Και είναι ακόμα μικρά, φανταστείτε να μεγαλώσουν.

"Ναι,, αλλά Παύλο δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά από το youtube"

To ξέρω ρε μισητές, αλλά δεν πιστεύετε ότι είναι καλή ιδέα να ανεβάζω το content/περιεχόμενο μου στην 2η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στο internet; Μπεεεεεεεεεεεεεεεεε λεφτά θα βγάλω από άλλους κομμουνιστές στο patreon, στο οποίο για κάθε 1 ευρώ που μου δίνει κάποιος, θα παίρνει βίντεο αντίδραση πακετάκι. Α έχουμε και το twitch βέβαια, που είναι πιο ριψοκίνδυνη φάση, αλλά θα το προσπαθήσουμε κι αυτό. Εδώ κάνουν καριέρα άτομα σαν τον Pewdiepie και τον Sodapoppin, δεν θα κάνω εγώ; Όχι ότι δεν κάνουν δουλειά αυτοί οι 2, απλά όπως και να το κάνουμε, εγώ μαζί με το crew (#MXBTV), δυστυχώς ή ευτυχώς, είμαστε πολύ καλύτεροι. Απλά δεν το έχουμε πιστέψει ακόμα.

Βέβαια πρέπει να παραδεχτώ ότι μόνο ο φίλος μου ο #Fortuna ( @Fortuna ) το πρωκτοπίστεψε, τότε που έσκασε το "Γυαλοχαρτάδες - σεξ με ανάπηρους".

@Fortuna 

Ναι το ξέρω ότι θα στάκαρα προβολές, αν έβαζα ελληνικούς τίτλους, αλλά όχι. 

Έτσι κι αλλιώς ετοιμαζόμαστε για το grand plan του #MXBTV

Ελπίζω ο @Xplicit7 να συγκινηθεί και να πάρει κάμερα μελλοντικά για να κάνει react στα react μου. Ουάου. Φοβερή ιδέα. Δικιά μου ήταν σίγουρα.

Edited by MiraDBZ
Posted

ωραιο κοντεντ  και στο βιντεο και στο react, το εκανες καλα αυτο με τις καμερες που σου ειπα, μπραβο. συνεχισε ετσι! επισης πιο μετα που θα εχεις βγαλει ενα εορταστικο, θα πρεπει να βαλεις 6-7 παραθυρα της καμερας σε ολη την οθονη να μιλας καθε 2-3 σεκ για να μιλανε οι καμερες μεταξυ τους:gusta: αλλουνου ιδεα αλλα οταν την σκεφτηκα μου αρεσε και μενα οποτε περιμενω αναλογο κοντεντ:happyforever:

Posted

Έλα Παύλο, καλημέρα

Είδα σε διώξανε πάλι οι ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ. Δεν πειράζει όμως. Η ιστορία θα σε δικαιώσει είτε είσαι εν ζωή είτε μετά θάνατον. 

Posted
43 minutes ago, Fortuna said:

Έλα Παύλο, καλημέρα

Είδα σε διώξανε πάλι οι ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ. Δεν πειράζει όμως. Η ιστορία θα σε δικαιώσει είτε είσαι εν ζωή είτε μετά θάνατον. 

Με πολεμάει το σύστημα, αλλά όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Σ'ευχαριστώ που με νιώθεις. ρε Βασίλη (full homo, no hetero)

Posted

Είπαμε, με ένα μέτρο τα πλακοψώλια, αν και καταλαβαίνω πως είναι tempting όπως λέγαμε και στο χωριό μου πριν την αστικοποίηση. 

Γιατί λέει πως είμαι offline, αφού είμαι εδώ και κοιτάω το topic; 
image.thumb.png.41550c5912a4edccb3b61661885773e8.png

Posted
28 minutes ago, Fortuna said:

Είπαμε, με ένα μέτρο τα πλακοψώλια, αν και καταλαβαίνω πως είναι tempting όπως λέγαμε και στο χωριό μου πριν την αστικοποίηση. 

Γιατί λέει πως είμαι offline, αφού είμαι εδώ και κοιτάω το topic; 
image.thumb.png.41550c5912a4edccb3b61661885773e8.png

Πραγματικός μάγκας μινιμαλιστής. Απίστευτος. Τρομερός. Αλλά πάνω απ'όλα όχι τέλειος. Έτσι σε θέλω. Δεν είναι πλακοψώλι, είναι η περιγραφή της πραγματικότητας. Τράβα αυτίσου τώρα.

----------

@PAVLAPAS ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ. ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΟΣ (αστειάκι θεωρίας γραφημάτων)

Posted

Όλη μέρα αυτίζω. Τώρα τελευταία όμως που έχει και καλό καιρό, βγαίνω έξω να νιώσω πως είναι να μην είσαι αυτιστικός, αλλά επειδή βγαίνει από μέσα, δε μπορώ να το παίξω πως δεν είμαι. Το αποτέλεσμα είναι να μετανιώνω κάθε φορά την ώρα και τη στιγμή που βγήκα από το σπίτι για να αποδείξω ντε και καλά ότι είμαι κάτι που αρέσει στην κοινωνία αλλά όχι σε εμένα τον ίδιο, ώστε να προσαρμοστώ στο γαμημένο το σύστημα και να γίνω ένα ακόμα πιονάκι προκειμένου να τα βγάλω πέρα. 

Posted
4 hours ago, Fortuna said:

Όλη μέρα αυτίζω. Τώρα τελευταία όμως που έχει και καλό καιρό, βγαίνω έξω να νιώσω πως είναι να μην είσαι αυτιστικός, αλλά επειδή βγαίνει από μέσα, δε μπορώ να το παίξω πως δεν είμαι. Το αποτέλεσμα είναι να μετανιώνω κάθε φορά την ώρα και τη στιγμή που βγήκα από το σπίτι για να αποδείξω ντε και καλά ότι είμαι κάτι που αρέσει στην κοινωνία αλλά όχι σε εμένα τον ίδιο, ώστε να προσαρμοστώ στο γαμημένο το σύστημα και να γίνω ένα ακόμα πιονάκι προκειμένου να τα βγάλω πέρα. 

r u ok

Μπορείς απλά να μην κάνεις τίποτα. Γιατί δεν ακολουθείς τα πιστεύω σου;

ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΩ

ΚΙ ΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΠΙΑ ΤΡΕΛΟ ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΩ

ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΝΤΡΑΓΚΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΩ

ΚΙ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΩ

WORK IN PROGRESS ARE YOU DUMB STOOPID OR DUMB HAH KNUCKLE UP HUH AH HUH 

Βαριέμαι, 

Posted
45 minutes ago, MiraDBZ said:

r u ok

Μπορείς απλά να μην κάνεις τίποτα.