Jump to content

Fortuna

Legendary Member
  • Posts

    6,418
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3
  • Feedback

    0%

Everything posted by Fortuna

  1. Looks like a really promising project to cover the lack of early patch classic servers. Good luck, can't wait.
  2. ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΤΡΕΛΕ ΜΟΥ; 3k σελίδες το OG thread του ΠΑΥΛΑΡΑ και αυτό το φτιάξατε 2014 και 2022, σχεδόν 23, δεν έχει πιάσει το χιλιάρικο. Αλλά έτσι είναι, αφού η χρυσή γενιά έχει συνταξιοδοτηθεί. Η γενιά που έπαιρνε euro και έπαιζε μουντιάλ, άφησε τη σκυτάλη στη γενιά που χάνει από τα Νησιά Φερόε εντός έδρας. Απλά θλίψη. Βάλατε και σύστημα που ενώνει τα double post. Τι μαλακίες για γαμημένες χιονονιφάδες είναι αυτές. Αίσχος! Ντροπή σας. ΦΤΟΥ
  3. Πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα.
  4. Παυλάρα, κάνε bait video με unbox μάσκα για COVID19 και ξαφνικά το γυρίζεις και εξηγείς πως όσοι τις αγοράζουν είναι πρόβατα και όλα είναι ένα σχέδιο για mass manipulation από Bill Gates και λοιπούς Εβραίους.
  5. Παύλο τα βίντεό σου μου δώσαν έμπνευση. Σήμερα έκανα Παυλάρας cosplay στο αυτοκίνητο. Σχολίαζα τι έβλεπα στο δρόμο και τι έπαιζε το ράδιο. Δε με άκουγε κανένας, αλλά η προσπάθεια είναι που μετράει. Είσαι αυτό που κάθε άνθρωπος θέλει να γίνει και δεν το ξέρει μέχρι να το ανακαλύψει. Τα θερμά μου συγχαρητήρια.
  6. Παύλο πότε έχεις γενέθλια να σου κάνω το δώρο που ζήτησες; Βασικά ποτέ δεν κατάλαβα αν όντως έχει γενέθλια 9/11 ή αν είναι τρολλιά.
  7. Αυτό ακριβώς κάνω τρελέ μου.
  8. Όλη μέρα αυτίζω. Τώρα τελευταία όμως που έχει και καλό καιρό, βγαίνω έξω να νιώσω πως είναι να μην είσαι αυτιστικός, αλλά επειδή βγαίνει από μέσα, δε μπορώ να το παίξω πως δεν είμαι. Το αποτέλεσμα είναι να μετανιώνω κάθε φορά την ώρα και τη στιγμή που βγήκα από το σπίτι για να αποδείξω ντε και καλά ότι είμαι κάτι που αρέσει στην κοινωνία αλλά όχι σε εμένα τον ίδιο, ώστε να προσαρμοστώ στο γαμημένο το σύστημα και να γίνω ένα ακόμα πιονάκι προκειμένου να τα βγάλω πέρα.
  9. Είπαμε, με ένα μέτρο τα πλακοψώλια, αν και καταλαβαίνω πως είναι tempting όπως λέγαμε και στο χωριό μου πριν την αστικοποίηση. Γιατί λέει πως είμαι offline, αφού είμαι εδώ και κοιτάω το topic;
  10. Έλα Παύλο, καλημέρα Είδα σε διώξανε πάλι οι ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ. Δεν πειράζει όμως. Η ιστορία θα σε δικαιώσει είτε είσαι εν ζωή είτε μετά θάνατον.
  11. lol ωραία πλακοψώλια κάνουμε xddd
  12. Νομίζουν ότι είναι content creators, αλλά δε θα πιάσουν ποτέ επίπεδα pwnz0r ή Fortuna Ναρκαλιευτής stream. Και ναι, είναι μαγκιά να φτύνεις τη ζωή στα μούτρα όπως κάθε τι ασόβαρο. Πουτάνα όλα που λένε και οι Rotting Christ.
  13. Σκληρό carry και στο mxbtv μετά τα mvp plays με Karthus, brought to you by Dask.
  14. Καλημέρα, Παύλο. Δύναμη!
  15. Παύλο, θες ρώσικα;
  16. Ναι, κάτι κατάλαβα.
  17. Καλημέρα. Παύλο, γάμησες καμιά μάνα χθες που ήταν η γιορτή της μητέρας;;
  18. «Βραζιλιάνικα»
  19. Ωραίο το @PAVLAPAS. Πώς δεν το χρησιμοποιείς; KALHMEPA
  20. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ
  21. Παύλο, καλά όλα αυτά, αλλά γνώμη για άτομα που λένε «US of A»;
×
×
  • Create New...