Jump to content

MiraDBZ

Members
  • Posts

    2,407
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

1 Follower

About MiraDBZ

Contact Methods

  • Website URL
    mxb.tv

Profile Information

  • Current Mood
    Confused
  • Gender
    Male
  • Country
    Japan
  • Location
    Ikigai
  • Interests
    Μουσική, μαθηματικά, σεξ, βία, όπλα και ναρκωτικά.

Recent Profile Visitors

1,637 profile views

MiraDBZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

23

Reputation

  1. Δε μπαίνεις καν. Ξέρω εγώ. Αλλά χάνεις πραγματικά. Έχει το καλύτερο no porn content.
  2. ;;; Κυριολεκτικά είμαι μαύρος εδώ: Για εμένα είχε βγει και για εμένα φαινόταν ότι ξέρατε τι θα πω μελλοντικά, αφού σας τα έλεγα πριν. Και που λες. Αυτά. Λίγο βιαστικό το σημερινό. Αύριο unboxing λογικά.
  3. Μετριότατο βίντεο. Κάντε dislike. Και το δικό της έχει μπόλικα dislikes, οπότε κάντε κι εσείς, γιατί δεν θέλω να αισθανθεί άσχημα. (((((((
  4. https://xenoversemods.com/ Βρείτε με.
  5. Συγγνώμη, απλά μου βγαίνουν τα απωθημένα. @ZeusAI (ήθελα να το κάνω MiraAI, αλλά δυσκολευόμουν να αλλάξω το όνομα, θα το κάνω αργότερα) πες του stalker μου ( @JaharakaL ) να σου στείλει το στόρι που ανεβαίνει IG, Θα ποστάρω συχνά κι εκεί, γιατί θέλω να φαρμάρω αντιδράσεις (θετικές ή αρνητικές) https://www.theoi.com/greek-mythology/primeval-gods.html
  6. Τουλάχιστον εγώ έχω τα αρχίδια να είμαι μαλάκας στο ίντερνετ. Μέχρι και στο pornhub. Εσύ το κάνεις μεσανατολικό το να ανεβάσεις ένα τραγουδάκι στο φβ. Αλλά ναι, κόμπλεξ θα μου πεις και θα σου πω "φάε πούτσα", γαμημένε εσωστρεφή. Συνέχισε έτσι. Θα περάσεις καλά μελλοντικά. Μπορεί να είσαι πιο ψηλός σου, αλλά έχω δυνατότερα πόδια, οπότε μια κλωτσιά να φας και θα πεθάνεις. Και αν κάνεις το λάθος να χτυπήσεις πίσω, θα φας υποατομική βόμβα από το πουθενά.
  7. Πρόσεξε τα λόγια σου. Έχουν βάρος.
  8. Α και αυτό δεν ήταν παιχνιδάκι στα παλιά σταυρόλεξα; Ναι, ήταν. Το ξέρω, γιατί έχω λύσει πολλά. Είμαι πολύ λακωνικός σήμερα.
  9. A N A K O I N Ω Σ Ε Ι Σ Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Ε Ι Σ Ι Ε Σ Ω Ν Ι Ο Κ Α Ν Α Μπορώ να το κάνω όλο με την python, αλλά δεν το κάνω, γιατί βαριέμαι, επειδή έχω το δικαίωμα να βαριέμαι, γιατί είμαι εγώ.
  10. Γαμημένο καπιταλιστικογούρουνο. Είμαι πολύ καλύτερος σου στο λολ και το ξέρεις. Θυμήθηκα ότι είσαι πλούσιος. Θα στα φάω όλα μια μέρα25.
  11. Δείτε που ξέρω κι από perspective. Aπίστευτος @Fortuna @NOT OMGG Ελπίζω να σε βόλεψα.
  12. Πιο συγκεκριμένα. Γιατί έχω δικτυωθεί μέχρι αηδίας και γίνεται χαμός.
  13. Θέλω script. Θα σε κάνω shoutout. Κάτι σαν αυτά του βάζελου. Α ναι όντως αυτά του βάζελου... Πώς δεν το σκέφτηκα πιο νωρίς; @Fortuna Βοήθεια. Έχω γίνει επισήμως dopamine junkie. Καταναλώνω περιεχόμενο από 4 υπολογιστικές πηγές ταυτόχρονα. Να συνεχίσω έτσι; Ή να κάνω αποτοξίνωση για λίγα δευτερόλεπτα; Δεν έχω κάποιο θέμα με τους Εβραίους. Με τις Ουκρανέζες έχω που ενώ έχουν λιγότερους ακόλουθους από τις κλασσικές Ρωσίδες (κάτι εκατοντάδες χιλιάδες) το παίζουν μεγαλύτερες Δίβες. Ενώ εμείς ως Δευς, είμαστε πολύ ταπεινοί, αναλογικά και ποσοστικά αν το δεις. Στείλτε της το. Με τρίγκαρε εκείνη τη μέρα που είχα πάει να πληρώσω τη ΔΕΗ, την οποία έχουν αναβαθμίσει οι Ροδομασόνοι εδώ πέρα. Εύγε. Και με τους αδερφούς των Ουκρανίδων που με αποφεύγουν, επειδή και καλά "είναι στον στρατό". Ποίος χέστηκε; Ρητορική η ερώτηση, μιας και περιγράφει μια κατάσταση.
  14. Άντε να δω το γαμωβίντεο με τον shazam και μετά να πάω για γιόγκα και διαλογισμό.
×
×
  • Create New...