Jump to content

Dystopia7

Members
  • Posts

    0
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About Dystopia7

Contact Methods

  • Website URL
    google.gr

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Country
    Greece

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dystopia7's Achievements

Contributor

Contributor (5/16)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. Α κάποιος να πει στην γυναίκα μου ότι έχω πετσάκι ε. Είχα πει ψέματα για την περιτομή. Κλασικός Παύλος χαχα εγώ. Προσωπικά κατηγορώ την Αμερικανική προπαγάνδα. Προσπάθησαν να με πείσουν και σχεδόν με είχαν πείσει ότι η περιτομή είναι must. Έλα όμως που στο τέλος δε τσίμπησα.. Ξαναχαχα εγώ.
  2. ΣΚΑΣΜΟΣ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΦΥΣΙΚΑ
  3. Κανένα πρόβλημα. Προβλέπεται να της γαμήσω τον αδόξαστο, όταν αναπόφευκτα την συναντήσω. Θα ξεχάσει κάθε προηγούμενο πολύ γρήγορα.
  4. Παρεξήγηση. Πρώην δεν είχα ποτέ. Απλά κάτι έτυχε σε Παύλο παράλληλου σύμπαντος και μπερδεύτηκα. Ελπίζω το 2023 να επικοινωνήσω με την κοπελιά που με ενδιαφέρει έστω τηλεφωνικά γαμώ τον Χριστό της για μέσα κοινωνικής αποβλάκωσης. Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ Την μισώ επειδή την αγαπώ. Πούτσα. Ώρα για αυτοψυχοθεραπεία. Γαμώ την Παναγία της. Τί πρέπει να κάνω για να μην μιλάμε μόνο σε τσατ. Ωχ. Έχω πολλά απωθημένα ε; Λογικό. Θα μου τα λύσει to dragonball super dub. Γαμώ το μαλλί της πουτάνας. Είναι και σε blu ray ε. Έχει πολλές καλύτερες και τερματισμένες σκηνές. Το είχα υποτιμήσει. Content. Έλα μπακ. Το ξεπέρασα το νευρωτικό επεισόδιο. Είμαι καλά πάλι. Απλά έπρεπε να κάνω γυμναστική για 5 λεπτά. Γαμιέσαι, Kara. Kawaki, ο μπαμπάς σου.
  5. Θα επιλέξω το 1. Ελπίζω να ΜΗΝ κριθώ για την επιλογή μου. Αν και για τα πάντα κρίνεσαι τη σήμερον ημέρα. Τέσλα, ψήνεις πήδουλο αύριο στις 7 το πρωί; Και αν ναι, προτείνεις πρώτα γυμναστική και μετά πήδουλο ή πήδουλο πρώτα και μετά γυμναστική; ΠΡΟΣΟΧΗ: Σίγουρα θα κριθείς για την επιλογή σου
  6. Υπόσχομαι ότι θα την κάνω να κλάψει από τον πούτσο μελλοντικά. Αν το θέλει φυσικά. Κάτι μου λέει ότι το θέλει. Ε λολ πάλι κίνηση εκεί κάτω.
  7. @Kara είσαι μια κούκλα προβλέπονται μπάτσες μες τα μούτρα ου
  8. Αυτό το ποστ σου με εκνεύρισε όποτε σκάσε και βλέπε. Δεν ξέρω τι κάνει η ριόλα.
  9. Αν ψήνεται να φτιαχτεί κανείς. Στείλτε το στις κοπέλες σας. Είμαστε υπέροχοι. Δεν το είδα καν. Τα προμοτάρω χωρίς να τα βλέπω. Τόση αυτοπεποίθηση έχω. Ου. E lol pali ddos gamw wraia syndesh gamiesai nova poutana antra gamhmenh dn peirazei leitourgei ws asmr nft
  10. Ναι τελικά λίγο λολ και πολύ xenoverse 2 ου
  11. Δώστε μερικές προβολές, αν είστε άντρες πουτάνες άντρες γαμημένοι. Για την φουκαριάρα τη μάνα μου, όχι για μένα. https://strawpoll.com/polls/xVg7d0k0zZr Μόνο παιχνίδια εκτός του λολ τελικά. Χέστηκα για το τι προτιμάτε.
  12. Α νόμιζα ότι υπήρχαν νέα. Χαχ.
  13. Τράβηξα το πρωί. Ήταν υπερβατική η μαλακία. Τα νέα σας.
  14. Αγόρι μόνο ψάχνει. Όχι κοπέλα, αλλά δουλειά από το σπίτι. Τα κάνω όλα και συμφέρω. Δύσκολο. με τις καταστάσεις στο σπίτι. Εκτός αν κάνω asmr stream.
×
×
  • Create New...