Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
58 minutes ago, Fortuna said:

Ναι, κάτι κατάλαβα.

Πλάκα κάνω. Θα γαμούσα, αλλά μην ξεχνάς ότι είμαι χημικά ευνουχισμένος, λόγω των χαπιών. Συνεχίζει να με πολεμάει το σύστημα.

Σε κάνα μήνα θα πάω στον ψυχίατρο και θα του πω να κόψω τα χάπια και να αρχίσω να καπνίζω ή να πίνω [ΙΑΤΡΙΚΗ] μαριχουάνα. 

Και αυτός θα μου πει "όχι δεν το ρισκάρω να σου κόψω τα χάπια" κι εγώ θα του πω "δικιά μου ευθύνη" και μετά θα του πω ότι "μπλα μπλα μουδιάζει η γλώσσα μου και δε μπορώ να μιλήσω μπλα μπλα μπλα δε μπορώ να χάσω κιλό μπλα μπλα μπλα το πουλί μου δεν λειτουργεί και μπλα μπλα μπλα δεν θέλω να είμαι με χάπια μια ζωή" . Aν δεν συγκινηθεί λίγο θα κλάψω και θα παρακαλέσω να μου γράψει χόρτο κι αν πει όχι θα τα κόψω μόνος μου ό,τι και να γίνει. Αυτά. Άντε γιατί πήγε 4 χρόνια πίσω η ζωή μου με τα χαπάκια. :)

Αυτά που λες θα πω, Βασίλη. @Fortuna

Edited by MiraDBZ
Posted (edited)
14 hours ago, WeirdSituation said:

δεν ειχαμε κοντεντ σημερα; τι εγινε @MiraDBZ

Συγγνώμη, φίλτατε. Σήμερα θα διαβάσω λίγο διακριτά μαθηματικά και παίζει να κάνω ένα βιντεάκι σχετικά με αυτά. Δεν υπόσχομαι τίποτα όμως. Δυστυχώς θες ένα ερέθισμα για να οργιάσει η φαντασία σου.

Αλλά να ξέρεις ότι μ'έχει ξενερώσει πολύ το 0 upload. Δε μπορώ ας πούμε να φτιάξω ένα αυτιστικό βίντεο των 10 λεπτών, επειδή θα πάρει κάτι χρόνια να ανέβει. Βέβαια θα μου πεις 4g και θα συμφωνήσω.

@WeirdSituation

Α και μην ξεχνάς ότι έχω exclusive content και memes στο IG, οπότε ψήσε ένα follow. Αν με κάνεις follow, θα χτυπήσω το milestone των 20 ( :cheer: ) followers. 

@Fortuna μπορεί να κράζουμε την Αμερική, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχουν υπέροχα γυμναστήρια. Εδώ στην τριτοκοσμική Ρόδο τα γυμναστήρια μας παίζει να έχουν 3 μηχανήματα μαξ. Και σχεδόν πάντα τα περιτριγυρίζουν lifters, όποτε πως στον πούτσο να πλησιάσεις. Ενώ στο america έχουν 300 μηχανές τουλάχιστον. Ουάου. Είμαι εντυπωσιασμένος.

@Xplicit7 Sup. Στον ελεύθερο μου χρόνο μ'αρέσει  να πηγαίνω σε βιβλιοπωλεία και να αγοράζω όποιο βιβλίο μου τραβά την προσοχή με απώτερο σκοπό να τα διαβάσω μια μέρα ή απλά να τα χρησιμοποιήσω ως σημεία αναφοράς. Γι'αυτό αύριο θα ξαναπάω και θα αγοράσω όλα τα σχολικά βιβλία που με ενδιαφέρουν για να αποκτήσω μια άλφα επιφανειακή γνώση των πραγμάτων με απωαπώτερο σκοπό να τερματίσω όποιον επιστημονικό κλάδο αποφασίσω να ερωτευτώ και ακολουθήσω στο μέλλον. 

@JaharakaL Διάβασε διακριτά. Pussy you won't lol.

Edited by MiraDBZ
Posted (edited)
30 minutes ago, WeirdSituation said:

:dat:

Sup. Θέλετε content γραμμικής άλγεβρας σήμερα;

Αλλά φρεσκάρω ακόμα τις γνώσεις μου, οπότε τίποτα με too much depth. Ή απλά μπορώ να συνεχίσω να ποστάρω random μαλακίες. Αποτελεσματικότερος τρόπος να φαρμάρω views στον ελεύθερο μου χρόνο.

Τον οποίο έχω, επειδή ξέρετε, είμαι ανάπηρος αλλά κι επειδή είμαι εγώ.

Aρκετή αλγεβρούλα για σήμερα. Ώρα για αρχές γλωσσών προγραμματισμού τελικά.

Edited by MiraDBZ
Posted

ΣΕ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥΥΥΥ

Posted (edited)
5 hours ago, WeirdSituation said:

:dat:

Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω? Η μήπως ξέρω κάτι που δεν ξέρεις?:thinking:

Edited by Dragic