Ο Άλλος Dask Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Τώρα λείπει μόνο ο καραγκιόζης εκείνος που έβαζε quotes στα αρχαία ελληνικά με 6size font και πλάγια γράμματα κι είχε sig το δαφνοστέφανο. Quote
ExTrEmEDwarf Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Αναζητείται ο Devon.τιμή συζητήσιμη Quote
`NeverMore Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Πρέπει να είναι γνωστός της αλεπούς γιατί τις ίδιες μαλακίες γράφουν Quote
ViSualEffects Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Nevermore εμαθες java μωρη ή ακομη παλευεις με τα ετοιμα code? Τι λεει.. που λες χτες βαριομουν και τι εκανα.. ανοιξα το eclipse και εγραψα εκει ενα μικρουλη κωδικα που να κανει check up καθε 1 δευτερολεπτο ενα .txt αρχειο για commands πχ find <filename> η shutdown ή start <program> και διαβαζει τα command και κανει συνδεση μεσο lan σε 2ο pc που εχω (αλλα δεν εχει οθονη) και πες οτι το αλλο pc εχει εικονες που θελω.. γραφω find xa*.jpg και γυριζει σε shared folder ολες τις εικονες με ονομα xa και λεω ΜΑΛΑΚΑ τι εκανα το παιδι... οποτε λες να συνεργαστουμε να το κανουμε λιγο γραφικο γιατι ενα jar ειναι προς το παρον βλεπεις η μαλακια με την java ειναι αυτη.. γουσταρεις να χεστουμε στο χρημα να κλεισουμε τον Maxtor να κλαψει μετα που δεν σε εκανε mod του τι λες? Quote
Xplicit7 Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Πω πω πω μέχρι και ο ED μπήκε μαλάκες μου τον εκνευρίσατε. Quote
Vision Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Ρε φίλε ο ED και οι άλλοι που είναι εξαφανισμένοι καιρό έχω να τους δω.. Πάρε χαρτομάντηλο. Quote
`NeverMore Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 το μξβ γτ κάνει redirect εδώ λελ Quote
`NeverMore Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 η όχι .gr ήταν? λάθος μου .. έχει λήξει Quote
Xplicit7 Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 το μξβ γτ κάνει redirect εδώ λελ Ωχ το ανακάλυψες; Quote
ExTrEmEDwarf Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Ρε φίλε ο ED και οι άλλοι που είναι εξαφανισμένοι καιρό έχω να τους δω..εγώ γενικά είμαι στρατό. Quote
Recommended Posts