MiraDBZ Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 35 minutes ago, JaharakaL said: Σιγά. Πρόσεξε μην σκίσεις κάνα καλτσόν, μωρή δίβα. ^ Ωραίο ποστ. Θύμησε dusk, αλλά όχι dawn. Αν κάποιος το μετέφραζε, θα ανέβαινε σε 5 λεπτά στο κανάλι μου. Αλλά... δεν βοηθάτε. :( @Xplicit7 δίνω 90 λεπτά στον Κώστα αν το μεταφράσει -------------- Άλλη μια μη-παραγωγική μέρα έφτασε στο τέλος της. Αλλά δεν πειράζει. Τουλάχιστον μέρα25 με τη μέρα25 ομορφαίνω για κάποιον παράξενο λόγο. Πρέπει να δω τι έκανε ο Aizen, γιατί μάλλον κάνω τα ίδια που έκανε κι αυτός. Σεβαστό και όχι ατυχές. Ντετερμινιστικό θα έλεγαν κάποιοι, αλλά όχι, ίσως, μπορεί και εντροπία. :^) Δεν ξέρω καν τι είναι η εντροπία και δε με νοιάζει. Καληνύχτα. Τα λέμε αύριο στις 6-8 το πρωί. ---------------------- Καλημέρα κούκλοι και κούκλες. Ου ου ου. ---------------- Πωπωπωπω παραγωγική μέρα η σημερινή. Ξύπνησα 6, πήγα έκανα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, αγόρασα ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, έφτιαξα βιντεάκι που θα ανεβάσω σήμερα στις 6. Αρκετά για σήμερα. Τώρα χαλαρό διαβασματάκι και χαλαρωτικό στριμάκι στις 3. Μπορεί και 5 λεπτά αργότερα. :foreverhappy:
MiraDBZ Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 6 minutes ago, Fortuna said: Άντε να δω το γαμωβίντεο με τον shazam και μετά να πάω για γιόγκα και διαλογισμό.
Fortuna Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 Παυλάρα, κάνε bait video με unbox μάσκα για COVID19 και ξαφνικά το γυρίζεις και εξηγείς πως όσοι τις αγοράζουν είναι πρόβατα και όλα είναι ένα σχέδιο για mass manipulation από Bill Gates και λοιπούς Εβραίους.
MiraDBZ Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 2 minutes ago, Fortuna said: Παυλάρα, κάνε bait video με unbox μάσκα για COVID19 και ξαφνικά το γυρίζεις και εξηγείς πως όσοι τις αγοράζουν είναι πρόβατα και όλα είναι ένα σχέδιο για mass manipulation από Bill Gates και λοιπούς Εβραίους. Θέλω script. Θα σε κάνω shoutout. Κάτι σαν αυτά του βάζελου. Α ναι όντως αυτά του βάζελου... Πώς δεν το σκέφτηκα πιο νωρίς; @Fortuna Βοήθεια. Έχω γίνει επισήμως dopamine junkie. Καταναλώνω περιεχόμενο από 4 υπολογιστικές πηγές ταυτόχρονα. Να συνεχίσω έτσι; Ή να κάνω αποτοξίνωση για λίγα δευτερόλεπτα; 1 hour ago, Fortuna said: Παυλάρα, κάνε bait video με unbox μάσκα για COVID19 και ξαφνικά το γυρίζεις και εξηγείς πως όσοι τις αγοράζουν είναι πρόβατα και όλα είναι ένα σχέδιο για mass manipulation από Bill Gates και λοιπούς Εβραίους. Δεν έχω κάποιο θέμα με τους Εβραίους. Με τις Ουκρανέζες έχω που ενώ έχουν λιγότερους ακόλουθους από τις κλασσικές Ρωσίδες (κάτι εκατοντάδες χιλιάδες) το παίζουν μεγαλύτερες Δίβες. Ενώ εμείς ως Δευς, είμαστε πολύ ταπεινοί, αναλογικά και ποσοστικά αν το δεις. Στείλτε της το. Με τρίγκαρε εκείνη τη μέρα που είχα πάει να πληρώσω τη ΔΕΗ, την οποία έχουν αναβαθμίσει οι Ροδομασόνοι εδώ πέρα. Εύγε. Και με τους αδερφούς των Ουκρανίδων που με αποφεύγουν, επειδή και καλά "είναι στον στρατό". Ποίος χέστηκε; Ρητορική η ερώτηση, μιας και περιγράφει μια κατάσταση.
MiraDBZ Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 10 hours ago, WeirdSituation said: @MiraDBZ discord Πιο συγκεκριμένα. Γιατί έχω δικτυωθεί μέχρι αηδίας και γίνεται χαμός.
WeirdSituation Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 21:45 εχει τσαμπιολι expose like καμπανακι subscribe ολοι μεσα 1
MiraDBZ Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 1 minute ago, WeirdSituation said: 21:45 εχει τσαμπιολι expose like καμπανακι subscribe ολοι μεσα Δείτε που ξέρω κι από perspective. Aπίστευτος @Fortuna @NOT OMGG Ελπίζω να σε βόλεψα.
Exte. Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 Φιλε mira εχεις κουρασει, αντε παρε πουλο μη σε ξαναδουμε 1
MiraDBZ Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 24 minutes ago, Elfocrash said: Πως τα κατάφερε ο σατανάς να είναι όλα τα καινούγια κομμάτια χάλια. Με εντυπωσιάζει. Γαμημένο καπιταλιστικογούρουνο. Είμαι πολύ καλύτερος σου στο λολ και το ξέρεις. Θυμήθηκα ότι είσαι πλούσιος. Θα στα φάω όλα μια μέρα25.
Xplicit7 Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 25 minutes ago, Elfocrash said: Πως τα κατάφερε ο σατανάς να είναι όλα τα καινούγια κομμάτια χάλια. Με εντυπωσιάζει. Τι σου εχω κάνει ρε μαλάκα και με κάνεις έτσι συνέχεια; Εγώ σε πάω κι εσύ με πληγώνεις μονίμως. 1
Recommended Posts