Jump to content

Recommended Posts

Posted
43 minutes ago, Fortuna said:

Έλα Παύλο, καλημέρα

Είδα σε διώξανε πάλι οι ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ. Δεν πειράζει όμως. Η ιστορία θα σε δικαιώσει είτε είσαι εν ζωή είτε μετά θάνατον. 

Με πολεμάει το σύστημα, αλλά όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Σ'ευχαριστώ που με νιώθεις. ρε Βασίλη (full homo, no hetero)

Posted

Είπαμε, με ένα μέτρο τα πλακοψώλια, αν και καταλαβαίνω πως είναι tempting όπως λέγαμε και στο χωριό μου πριν την αστικοποίηση. 

Γιατί λέει πως είμαι offline, αφού είμαι εδώ και κοιτάω το topic; 
image.thumb.png.41550c5912a4edccb3b61661885773e8.png

Posted
28 minutes ago, Fortuna said:

Είπαμε, με ένα μέτρο τα πλακοψώλια, αν και καταλαβαίνω πως είναι tempting όπως λέγαμε και στο χωριό μου πριν την αστικοποίηση. 

Γιατί λέει πως είμαι offline, αφού είμαι εδώ και κοιτάω το topic; 
image.thumb.png.41550c5912a4edccb3b61661885773e8.png

Πραγματικός μάγκας μινιμαλιστής. Απίστευτος. Τρομερός. Αλλά πάνω απ'όλα όχι τέλειος. Έτσι σε θέλω. Δεν είναι πλακοψώλι, είναι η περιγραφή της πραγματικότητας. Τράβα αυτίσου τώρα.

----------

@PAVLAPAS ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ. ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΟΣ (αστειάκι θεωρίας γραφημάτων)

Posted

Όλη μέρα αυτίζω. Τώρα τελευταία όμως που έχει και καλό καιρό, βγαίνω έξω να νιώσω πως είναι να μην είσαι αυτιστικός, αλλά επειδή βγαίνει από μέσα, δε μπορώ να το παίξω πως δεν είμαι. Το αποτέλεσμα είναι να μετανιώνω κάθε φορά την ώρα και τη στιγμή που βγήκα από το σπίτι για να αποδείξω ντε και καλά ότι είμαι κάτι που αρέσει στην κοινωνία αλλά όχι σε εμένα τον ίδιο, ώστε να προσαρμοστώ στο γαμημένο το σύστημα και να γίνω ένα ακόμα πιονάκι προκειμένου να τα βγάλω πέρα. 

Posted
4 hours ago, Fortuna said:

Όλη μέρα αυτίζω. Τώρα τελευταία όμως που έχει και καλό καιρό, βγαίνω έξω να νιώσω πως είναι να μην είσαι αυτιστικός, αλλά επειδή βγαίνει από μέσα, δε μπορώ να το παίξω πως δεν είμαι. Το αποτέλεσμα είναι να μετανιώνω κάθε φορά την ώρα και τη στιγμή που βγήκα από το σπίτι για να αποδείξω ντε και καλά ότι είμαι κάτι που αρέσει στην κοινωνία αλλά όχι σε εμένα τον ίδιο, ώστε να προσαρμοστώ στο γαμημένο το σύστημα και να γίνω ένα ακόμα πιονάκι προκειμένου να τα βγάλω πέρα. 

r u ok

Μπορείς απλά να μην κάνεις τίποτα. Γιατί δεν ακολουθείς τα πιστεύω σου;

ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΩ

ΚΙ ΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΠΙΑ ΤΡΕΛΟ ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΩ

ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΝΤΡΑΓΚΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΩ

ΚΙ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΩ

WORK IN PROGRESS ARE YOU DUMB STOOPID OR DUMB HAH KNUCKLE UP HUH AH HUH 

Βαριέμαι, 

Posted
45 minutes ago, MiraDBZ said:

r u ok

Μπορείς απλά να μην κάνεις τίποτα.

Αυτό ακριβώς κάνω τρελέ μου. 

Posted
1 hour ago, Fortuna said:

Αυτό ακριβώς κάνω τρελέ μου. 

Kι εγώ. Δηλαδή κάνουμε ζωάρα και οι 2. Αλλά πιστεύω ότι θα κάνουμε ζωάρα+1 μελλοντικά.

51 minutes ago, WeirdSituation said:

@MiraDBZπεριμενουμε στο επομενο reaction video να εχει και siiiiiiiiii tribute:happyforever:

Για καλό TSUUUUUUUUUUUU θέλω το κινητό, στο scuffed μικρόφωνο δεν ακούγεται ωραία. Επίσης δεν θέλω να ταράξω την γειτονιά, γιατί τουλάχιστον οι μισοί δουλεύουν για την KGB. Δεν ξέρω καν τι είναι αυτοί.

Posted

εκει που τραβας βιντεο και μιλας, θα πεταξεις ακυρα στην οθονη το TSUUUUUUUUUUUU να παιζει να γινει κοντεντ και reaction :gusta:

Posted
40 minutes ago, WeirdSituation said:

εκει που τραβας βιντεο και μιλας, θα πεταξεις ακυρα στην οθονη το TSUUUUUUUUUUUU να παιζει να γινει κοντεντ και reaction :gusta:

@WeirdSituation ανεβάζω reaction 30 λεπτών ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Δεν είδα καν τι κατέγραψα κατευθειάν stop streaming -> convert mkv to mp4  -> upload

Aντρικός youtuber

Posted (edited)
11 hours ago, WeirdSituation said:

pog ,ελπιζω αποψε και οχι αυριο :alone:

Σε κάνα διωράκι θα έχει ανέβει Pog

@WeirdSituation @Exte. @Xplicit7 @Fortuna @NOT OMGG @PAVLAPAS @Vergil @JaharakaL @SeventhSky @everyone

---------------------------------

Καλημέρα , σήμερα έχει στριμάκι η μίρα, οπότε μάλλον δεν θα ξεράσω βιντεάκι, οπότε μπουστάρετε τις προβολές του τελευταίου, μιας και είναι τερματισμένο. Δηλαδή τι άλλο να κάνω; Χώρεσα τόσα memes μέσα σε ένα μισάωρο... Είμαι πραγματικά απίστευτος και χωρίς script όλα αυτά. Ό,τι μου κατέβει λέω. :*

Α και σας ευχαριστώ για τις 30 ξεχωριστές προβολές στα βίντεο πριν το προηγούμενο. Χυμώδεις αριθμοί πρέπει να παραδεχτώ. Ελπίζω να έχω φτάσει τις 10κ προβολές μέχρι τον Σεπτέμβρη που θα πάω Ηράκλειο για να δανειστώ κάνα γαλλικό ρομποτάκι από το πανεπιστήμιο.

Φανταστείτε να χορεύει, ενώ παίζει από πίσω sin boy, illeoo ή madclip... To content θα φτιάχνεται μόνο του. Ναι, αλλά γιατί διαβάζεις C Παύλο; Και εννοείται ότι τους χορούς θα τους προγραμματίσω εγώ, μιας κι έχω παίξει αρκετό fortnite, όποτε έχω μια Α-Β-Γ επιφανειακή γνώση χορευτικής...

------

Ax ωραία μοναχικότητα και όχι μοναξιά. Κάνει ζέστη στον πυρήνα της γης. Σεβαστό και λογικό. Άποψη μου πάντα; Μπορεί να κάνω και λάθος. Δεν σπούδασα γεωλογία.

Edited by MiraDBZ
  • Like 1