WeirdSituation Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Σε παρακαλω, παρε ενα λεμονι, κοφτο στη μεση και βαλτο στα ματια του Jaharakal τη στιγμη που μεγαλωνουν οι κορες των ματιων του μη του λες τέτοια γιατί θα ρίχνει πάλι λεμόνι στο πρόσωπο ο καθυστερημένος, μη του το θυμίζεις
JaharakaL Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 μη του λες τέτοια γιατί θα ρίχνει πάλι λεμόνι στο πρόσωπο ο καθυστερημένος, μη του το θυμίζεις NotLikeThis Ο Παύλος θα το κάνει
AccessDenied Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 (edited) Χάι . Ξαναγραψε γερμανικα και εχεις φυγει report επιτοπου, επισης Justουλινη μουυυυ >.> εχει ωραιες ταινιες στο cinema >.> θα παρεις το accessdenουλη σου και να πατε μαζι <.< ? Για να μην αρχισω παλι τα παραπονα στο MVY και Maxtor κριμα ειναι δεν τους λυπασαι? :( ο maxtor ειναι ετοιμος να αυτοκτονησει Edited August 13, 2016 by AccessDenied
Reborn12 Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Ξαναγραψε γερμανικα και εχεις φυγει report επιτοπου, επισης Justουλινη μουυυυ >.> εχει ωραιες ταινιες στο cinema >.> θα παρεις το accessdenουλη σου και να πατε μαζι <.< ? Για να μην αρχισω παλι τα παραπονα στο MVY και Maxtor κριμα ειναι δεν τους λυπασαι? :( ο maxtor ειναι ετοιμος να αυτοκτονησει access kane kati re o pirama efage chat ban kai tou lipeis...
AccessDenied Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 access kane kati re o pirama efage chat ban kai tou lipeis... Απο ποιον?
Reborn12 Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Απο ποιον? Mevsyou 2 meres gt dn evaze [GR] :p
AccessDenied Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 (edited) Mevsyou 2 meres gt dn evaze [GR] :P ωχ θεε μου.. MeVsYou σ ερχομαι.. brace yourself. Edited August 13, 2016 by AccessDenied
WeirdSituation Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 ωχ θεε μου.. MeVsYou σ ερχομαι.. brace yourself. ε να γίνω και εγώ mod άμα είναι να έρθεις
AccessDenied Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 ε να γίνω και εγώ mod άμα είναι να έρθεις Γινε :3
Vision Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 (edited) Φιλαράκι, ψάχνω healer για norMil. Ψήνεις; Δεν αξίζει official καρκίνος είναι Edited August 13, 2016 by SectoneART
Recommended Posts