Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Elfocrash said:

Έχει πέσει το l2 γιαυτό έχει πέσει το activity. Λογικό είναι

+- 

Θα έλεγα ότι το community εχει αλλαξει αρκετα σε σχέση με αυτό που υπήρχε τις εποχές 2008-2011

Posted
Just now, Designatix said:

@Maxtor Κάνε recruit Golds να καθαρίσουν.

Υπάρχουν και άλλοι, απλώς δεν ψήνονται να γράφουν i guess 

google UTPT

Thank you sweetness

Posted
9 minutes ago, Kara` said:

Δεν ανοιγει ομως τα utx, θελει decrypt το utx πρωτα ε?

κατεβασε αυτο

https://mega.nz/#!ZwlHUABY!p0oc_ZJU0sJJXRpYNN6SPSdz-qFuLofAwRq0LuBpyV8

αν φοβασαι να κατεβασεις το δικο μου κανε αναζητηση για umodel

κανεις επεξεργασια το αρχειο umodel.bat και αλλαζεις αυτο

umodel -export -all L2UI_CH3.utx

με το ονομα του utx που θες, στο κανει extract σε μορφη .tga σε φακελο με το ονομα του texture μετα το ανοιγεις με Adobe Bridge για προεπισκοπηση να βλεπεις ποια εικονα θες αν δεν ξερεις ονομα και απλα το κανεις edit με PS.

Posted
1 hour ago, `Sanctus said:

Τελικά το forum ειναι αποκλειστικά για το  l2?

:keepo:

tha eprepe na eitane kai gia ligo league of legends alla auto to game einai dead ^^

Posted
1 minute ago, Celestine said:

tha eprepe na eitane kai gia ligo league of legends alla auto to game einai dead ^^

Το LoL ειδικά από τότε που βγήκε το PUBG λίγοι παίζουν οπότε ναι.... :P

Posted
3 minutes ago, Vince* said:

Το LoL ειδικά από τότε που βγήκε το PUBG λίγοι παίζουν οπότε ναι.... :P

εγω μετα το 3ο perma σε acc που ειχα value απο rp 1600+ ευρω το παρατησα :troll:

Posted
Just now, Designatix said:

εγω μετα το 3ο perma σε acc που ειχα value απο rp 1600+ ευρω το παρατησα :troll:

:notbadn: φαντάσου χαχαχαχαχαχαχα

Posted (edited)

Δεν μπορω να πιστεψω οτι ειμαι στο ιδιο φορυμ με ατομα που παιζουν fornite και purg :/ φευγω για insomia.

Edited by Kara`
Posted
1 minute ago, Kara` said:

Δεν μπορω να πιστεψω οτι ειμαι στο ιδιο φορυμ με ατομα που παιζουν fornite και purg :/ φευγω για insomia.

Μα ποιος σου είπε ο,τι παίζουμε PubG ή Fortnite? Δεν είμαι τόσο μαλάκας να πέσω σε αυτά τα επίπεδα προσωπικά.!!!! Όλα για όλα!!!! :troll:

Posted
Just now, Vince* said:

Μα ποιος σου είπε ο,τι παίζουμε PubG ή Fortnite? Δεν είμαι τόσο μαλάκας να πέσω σε αυτά τα επίπεδα προσωπικά.!!!! Όλα για όλα!!!! :troll:

Νταξει απο τον elfo το εχω να παιζει fornite αλλα οι υπολοιποι... 

Posted
2 minutes ago, Kara` said:

Νταξει απο τον elfo το εχω να παιζει fornite αλλα οι υπολοιποι... 

Όλη και όλη μια φορά το κατέβασα έτσι από περιέργεια και μόλις είδα Cartoon, το διέγραψα, έσβησα την κονσόλα και έβλεπα Cartoon στο youtube... Τι να παίζεις Cartoon τι να βλέπεις.... Διαφορά δεν υπάρχει :dat:

Posted
1 minute ago, Vince* said:

Όλη και όλη μια φορά το κατέβασα έτσι από περιέργεια και μόλις είδα Cartoon, το διέγραψα, έσβησα την κονσόλα και έβλεπα Cartoon στο youtube... Τι να παίζεις Cartoon τι να βλέπεις.... Διαφορά δεν υπάρχει :dat:

Εσυ εισαι σαν τον designatix. Η γκομενα σας σας πηδαει, βλεπετε mikeus, ακουτε heavy metal (με ακουστικα), τρωτε milko με σκεπαστη και εχετε σκυλακι. 

Λογικο να παιζετε fornite. 

Με αγαπη 

Kara`

Posted
8 minutes ago, Kara` said:

σε βοηθησε τελικα;

Posted (edited)
1 minute ago, Designatix said:

σε βοηθησε τελικα;

Βρηκα αλλο μωρε ενα UTX-VIEWER και το ανοιξα ευχαριστω παντως.

Αυτο εδω: http://download843.mediafire.com/p758qth6h0mg/ew31x9ih4k3flk8/L2ViewUTX.exe

Edited by Kara`