Jump to content

x-cess

Members
  • Posts

    554
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About x-cess

Profile Information

  • Current Mood
    Angry
  • Gender
    Male
  • Country
    United Kingdom

x-cess's Achievements

  1. i know this is old post but is it possible for you to share l2s grand cursade geodata, i have lost mine ones ^^
  2. nice one, i was looking for rise of darkness system folder who is supporting win 10 for a while now cheers mate!
  3. l2junity = 21 savage red opps l2jmobius=22 savage black opps :D this is hilarious lol
  4. I like this idea a lot, but i would prefer a NPC not CB mate.
  5. beautiful instance,too bad they cut it off
  6. @Sl3eT L2media server turned finaly playable on etheria update.So this means l2scripts has done good job in core and in data base side(with new content).
  7. You bought shared L2jgw etheria source from this topic here for 200bucks you must be smartest guy ever LOL. :happyforever:
  8. Sweets take the quattro version
  9. MinProtocolRevision = 267 MaxProtocolRevision = 273 High five part 4-5
  10. LV Laba paka kuru izmanto ka servera bazi daudz interesantu lietu ieksa,no sis pashas 13 gada pakas skriptus dazus nemis ara esmu prieksh savas pakas(man ta paka vairak ir ka hobijs aiz gara laika,nav plani itka cept serveri),ā jā partaisi forumam dizainu obligati,izkatas skumjsh skats par serveri,tapec man likas ka bus menešnieks tavs serveris,jo parasti ta ari izradas un te tadus met ieksha katru nedelu bezmazvai un atri vien nomirst.Laika gaita partaisi ziedojuma sistemu lai vari daudz maz atpelnit ieguldito,ja aceries latviesu c4-interludes lineageii lv serveri, tam kautko lidzigu,ka kosmetiskas dziras,mazliet adena,nika maina,matu un sejas aksesorus,plusoshanas skrolus nu ta lai ir verta ta ziedosana un lai dazi speletaji butu ieintereseti pateret kadu kapeiku un butu laimigi,piem kad lineageii lv bija interlude tad iztereju 40 latinus ziedojumos ka ari klana biedri tik pat un nemaz nenozeloju xD galu gala tas ari ir tavas intreses un nodrosina serverim talaku nakotni,tu savam serverim mierigi vari cetrsimt speletaju dabut ja zini ko dari,daudziem patik sada tipa serveri kuri nau piebasti, tikai nebleko nevienam gan vairak par servera pakam,visas tas pakas ko pardot citi ir tie pashi mesli kuri ir bezmaksas pieejami un citas bezmaksnieces ir daudz daudz labakas,saku pec pieredzes vai ari tas pakas kuras ir pardosana velak ir ieliktas kada foruma lejupladei :D rakstiju ta lai nevar kartigi ar kadu tulkotaju saprast pa ko mes te runajam,jo nav jazin pa shadam lietam citiem. Server is looking really promising,wish you good luck with it,when i will have some decent free time i think i will join for smacking some mobs.
×
×
  • Create New...