MiraDBZ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Kala.. aytos me opoia faswnete einai kai erwteymenos ....... Einai toy style : Popo ti wraio kolaraki to erwtey8hka.... Quote
CaZaNoVa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Kala.. aytos me opoia faswnete einai kai erwteymenos ....... Einai toy style : Popo ti wraio kolaraki to erwtey8hka.... xaxaxa nai ontos kati tetoio pezete :P Quote
oldhiphop Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Mages exo Problhma.. x8es.. katarxas xronia polla s olous gia to sabato .. .. telos panton .. fasw8ika me 2 x8es.. ektos apo tin gkomena m p tin eixa se ali kafeteria kai tin esthsa .... sunolika 3.. telos panton .. faswnome me opia nane.. alla panta kales.. to 8ema einai oti 8elw mia ali.. kai dn me thelei ..kai dn kserw ti na kanw.. 8elw tin sugikrimenh ..dn einai kai polu orea.. alla tin 8elw dn kserw gt!!! apotin proth stigmh p tin gnwrisa !!!!!!!! eleos did.. dn mporw na tin bgalw apo to mualo m .. akoma kai otan milaw me alles.. dn kserw ti na kanw .. Ntax re psile den se 8igw aplos ntax ti 8es na mas to pexeis edw pera twra?Oti exeis opia 8es kai gamas oti 8es?Ntax 8es na katalavoumai kai kala oti eisai gamias?Srr kiolas ala auto prospa8eis na dixeis Quote
RєVєnGeR^ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ntax re psile den se 8igw aplos ntax ti 8es na mas to pexeis edw pera twra?Oti exeis opia 8es kai gamas oti 8es?Ntax 8es na katalavoumai kai kala oti eisai gamias?Srr kiolas ala auto prospa8eis na dixeis /agree Quote
Blane Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Για ακόμη μια φορά.Δεν είμαστε Ψυχολογικό Γραφείο. Ευχαριστώ, -Blane Quote
xXSkillerXx Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Για ακόμη μια φορά.Δεν είμαστε Ψυχολογικό Γραφείο. Ευχαριστώ, -Blane Νταξει... αμα εχουμε να κανουμε με γαμιαδες που τις ριχνουν τρεις τρεις, κανουμε και εξαιρεσεις. :P Quote
GameBlonD Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Oi Mods na min kanoune Delete ta Topics tou plz exoume liosi ena olokliro net edw ^^ Quote
mg13gr Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Opws katalaves filarako 8a prepei na kratas ta erwtika sou paula proswpika sou gia ton eayto sou... Alliws 8a ekti8esai kai 8a eisai anagkasmenos na louzesai tis synepeies opws p.x na kaneis ena olokliro net na ey8ymei gia logariasmo sou!! xD xD Quote
DeaThLine Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Eleoss re file exeis pl fash!!! kala oti eisai g**ias dn to shzhtw axaxx Quote
NazGhuL. Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Keep it up to date, na xeroumai ti ginete kai me poios faswnese. Ase mas re file Quote
Zi0 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 xD spam dn einai siga.. otidhpote dn mporoume na poume.. dn einai i leksi 'gamias' apla oloi exoune kapia stigmh ta tuxera tous Quote
MaestroLuke Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 +1 to Blane den ine anagi na akoume ton kathe provlimatiko sto forum tin exeis dei poli gamaw style pou les egw xthes to proi ga***misa treis meta to mesimeri irthe mia fili m tin pi**xa kai autin kai to vravi irthan ales 5 kai oloklirosa ala ksereis goustarw mia ali exeis kamia idea? Quote
GeorgeGr93 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Mages exo Problhma.. x8es.. katarxas xronia polla s olous gia to sabato .. .. telos panton .. fasw8ika me 2 x8es.. ektos apo tin gkomena m p tin eixa se ali kafeteria kai tin esthsa .... sunolika 3.. telos panton .. faswnome me opia nane.. alla panta kales.. to 8ema einai oti 8elw mia ali.. kai dn me thelei ..kai dn kserw ti na kanw.. 8elw tin sugikrimenh ..dn einai kai polu orea.. alla tin 8elw dn kserw gt!!! apotin proth stigmh p tin gnwrisa !!!!!!!! eleos did.. dn mporw na tin bgalw apo to mualo m .. akoma kai otan milaw me alles.. dn kserw ti na kanw .. ti na kaneis?eunouxismo. Quote
DāЯқŜiĐє Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 xaxaxaxa kala eseis edw mesa dn pate ka8olou kala....Apo tn mia exoume ton "G@mia" me G kefalaio kai apo tn alli na tou lene oti dn eimaste psixologiko grafeio...Aaaa dn pate ka8olou kala(yparxoun 2 iperoxa idrimata ---Dafni to ena Dromokaitio to allo---.... Quote
Recommended Posts