Elfo Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 (edited) 1 minute ago, DukeAwesome said: Γι'αυτό τον λόγο ακριβώς πρέπει να αλλάξει κοινό Ααα ναι γιατι το όνειρο μου είναι να διαβάζω τα νέα μου για την τεχνολογία απο το Maxcheaters - The best cheating forum Edited July 18, 2019 by Elfocrash Quote
Ugleethyn Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 2 minutes ago, Elfocrash said: Ααα ναι γιατι το όνειρο μου είναι να διαβάζω τα νέα μου για την τεχνολογία απο το Maxcheaters - The best cheating forum Τουλάχιστον τοξικός ... Όχι δεν ξυπνάς μια κοιμάσαι με αυτό το όνειρο σίγουρα , μα κανείς δεν σε ανάγκασε να το κάνεις .. είναι φόρουμ τεχνολογίας και αυτά έχει ένα φόρουμ τεχνολογίας τι να κάνουμε ... Quote
Elfo Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 "είναι φόρουμ τεχνολογίας" Χαζέψατε όλοι μου φαίνεται. Quote
BabayG Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 34 minutes ago, Elfocrash said: "είναι φόρουμ τεχνολογίας" Χαζέψατε όλοι μου φαίνεται. tha proteina na moirasteis me ton maxtora ena scriptaki na anevainoun automata ta topic pou kanei copy paste Quote
`Sanctus Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 (edited) 1 hour ago, Elfocrash said: O Maxtoras με αυτες τι μαλακιες που ποστάρει δείχνει πόσο λίγο ξέρει το κοινο του bot ειναι 1 hour ago, DukeAwesome said: Γι'αυτό τον λόγο ακριβώς πρέπει να αλλάξει κοινό το κοινο δεν παιζει να αλλαξει εδω μεσα. οι ιδιοι ειναι τοσα χρονια σε λιγο καιρο collab mxc-insomnia kappa Edited July 18, 2019 by `Sanctus 1 Quote
Elfo Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 10 minutes ago, `Sanctus said: bot ειναι Προφανώς ειναι bot, σιγά μην ήταν ο ίδιος τόσο active. Quote
Destorion Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 (edited) Και ξαφνικά από το πουθενά νέκρωσε και το GOST.... Όσο πάει το φόρουμ και γίνεται διαθέσιμο μόνο για το L2.... Αν δεν υπήρχαν και οι έξυπνοι της υπόθεσης θα ήταν σε φυσιολογικούς ρυθμούς!!!! Αλλά που τέτοια τύχη!!!! Edited August 11, 2019 by Vince* Quote
Destorion Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 On 7/18/2019 at 2:23 PM, `Sanctus said: bot ειναι το κοινο δεν παιζει να αλλαξει εδω μεσα. οι ιδιοι ειναι τοσα χρονια σε λιγο καιρο collab mxc-insomnia kappa Έτσι όπως αντιδρούν έξω αντιδρούν και εδώ μέσα... Διαφορά δεν θα δεις όσα χρόνια και να περάσουν!!! Γιαυτό δεν υπάρχει ζωντάνια στις υπόλοιπες κατηγορίες.... Με εξαίρεση το Lineage.... Quote
Destorion Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Ρε bro @`Sanctus Εσύ συνεχίζεις ακόμα το AION ή το παράτησες μια και καλή? Quote
`Sanctus Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 3 hours ago, Vince* said: Ρε bro @`Sanctus Εσύ συνεχίζεις ακόμα το AION ή το παράτησες μια και καλή? Όχι έχω σταματήσει έπαιζα aion πριν χρονια αφού έγινε free το play μπήκα όπως σου είπα πριν λίγους μήνες να δω απλά τι γίνετε Quote
Destorion Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 (edited) 4 minutes ago, `Sanctus said: Όχι έχω σταματήσει έπαιζα aion πριν χρονια αφού έγινε free το play μπήκα όπως σου είπα πριν λίγους μήνες να δω απλά τι γίνετε Πως άντεξες να περιμένεις το Download για τα υπόλοιπα locations? εγώ ήδη βαριέμαι να περιμένω μέχρι να κατέβουν χαχα! ειλικρινά όμως Edited August 18, 2019 by Vince* Quote
`Sanctus Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 40 minutes ago, Vince* said: Πως άντεξες να περιμένεις το Download για τα υπόλοιπα locations? εγώ ήδη βαριέμαι να περιμένω μέχρι να κατέβουν χαχα! ειλικρινά όμως ena bradi download itan klain min mpeis ston NA 1 Quote
Destorion Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 (edited) 1 minute ago, `Sanctus said: ena bradi download itan klain min mpeis ston NA Για μαλάκα ψάχνεις? την κοπάνησα από εκεί ήδη σιγά μην καθόμουν με τα καριολάκια που δεν βοηθούσαν ούτε τον κώλο τους! Στον StormWing μπήκα :P (EU) Edited August 18, 2019 by Vince* Quote
`Sanctus Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Just now, Vince* said: Για μαλάκα ψάχνεις? την κοπάνησα από εκεί ήδη! Στον StormWing μπήκα :P (EU) nice opou vlepeis ncsoft makria 1 Quote
Destorion Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 1 minute ago, `Sanctus said: nice opou vlepeis ncsoft makria Σιγά μην έμενα στον NA, λίγο μπήκα να δω τι παίζει αλλά στους NA όλα τα καθηστεριμένα εκεί μέσα κάθονται και τον παίζουν , άντε να βγάλεις άκρη από εκεί xD. Quote
Recommended Posts