Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Elfocrash said:

Γιαυτο είπα ότι όλα είναι θέμα context.

Το context που ακριβώς κολλάει, εννοείται οτι αυτός το λεει με βάση το ελληνικό context και του απαντάς με βάση το αγγλικό, οποτε είσαι άκυρος

Posted
3 minutes ago, Elfocrash said:

Δεν θα έλεγα ποτέ να φύγουν οι Ρουμάνοι γιατί δεν προσφέρουν τίποτα στην Αγγλία (παράδειγμα). Δεν τρώνε απ το φαΐ σου 

Συγκεκριμένα οι Ρουμάνοι, μπιζνες με μαφιες, ναρκωτικά και πουτανες κάνουν

Posted

Κι όσο για την απέλαση των ξένων, διαφωνώ. Αν φύγουν μετά ποιος θα έρθει για δουλειά? Ο τεμπελχανάς ο Έλληνας που το χει και καμάρι?Λες και υπάρχει γνήσιος Ελληνας. Τουρκαλβανόσποροι ειμαστε. 

• Upvote 1
Posted
6 hours ago, xxdem said:

Τι θα ψηφίσουμε στις επομενες;; 

Ψηφίζεται όντως μεγάλα κόμματα;

6 hours ago, Kara` said:

οποιονδηποτε ψηφισει νομοσχεδιο για να διωξουν ολους τους πακιστανους και τους αλβανους εξω απο τη χωρα.

Από προσωπική εμπειρία τόσα χρόνια έχω γνωρίσει και δει περισσότερους Έλληνες άξιους για "διώξιμο" από ότι Αλβανούς και Πακιστανούς. Ωστόσο συμφωνώ για το θέμα ομόνοιας και γενικά στο κέντρο είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει παλιά που δούλευα κέντρο ήταν το χειρότερο μου όταν με βάζανε στο πόστο της ομόνοιας. Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται εκεί πέρα..

3 hours ago, xxdem said:

Καλα τωρα συγκρίνεις τον Πακιστάνο και Αλβανό που συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη της Αγγλίας, με τον τελευταίο Πακιστανό της Ομόνοιας που πουλαει πρεζα. Dont be stupid dear

++

1 hour ago, JohnBoy13 said:

Κι όσο για την απέλαση των ξένων, διαφωνώ. Αν φύγουν μετά ποιος θα έρθει για δουλειά? Ο τεμπελχανάς ο Έλληνας που το χει και καμάρι?Λες και υπάρχει γνήσιος Ελληνας. Τουρκαλβανόσποροι ειμαστε. 

Αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα..

Παλιά λέγαμε όλοι "σιγά μην πάω να δουλέψω εγώ οικοδομή ας πάει ο Αλβανός ή ο Πακιστανός" και μετά κλαιγόμασταν γιατί οι Έλληνες δεν έχουμε δουλειές και οι Αλβανοί βγάζουν περισσότερα από εμάς..

Posted
1 hour ago, JohnBoy13 said:

Karkino se oti agapas mpastardo

• Upvote 1
Posted (edited)
2 hours ago, JohnBoy13 said:

Χωρίς τους ξένους ούτος ή αλλιώς τα νησιά δεν θα είχαν τουρισμό... Και οι Κάτοικοι των νησιών δεν θα είχαν δουλειές σε ξενοδοχεία κλπ... Αλλά για το θέμα του ο,τι είμαστε τουρκαλβανόσποροι δεν θα το έλεγα, απλά οι μαλάκες που μας κυβερνάνε τα έχουν κάνει όλα πουτάνα και έχουν έρθει Αλβανοί και Τούρκοι με όλα τα μέτοπα ανοιχτά για παν ενδεχόμενο...

Edited by Vince*
Posted
2 hours ago, JohnBoy13 said:

Εσυ μπορει να εισαι τουρκοαλβανος και να εχεις χαμηλο δεικτη νοημοσυνης. Λογικο τουρκοβλαχε ο Ελληνας να θελει χ3 τα λεφτα οταν τον γα*ει η εφορια και τον πακιστανο δεν του κανουν τιποτα. Και ο Ελληνας αμα δεν πληρωνε ενφυα και τοσο ΔΕΗ θα δουλευε για 200 ευρω. Οταν ερχεται ο ενφυα ομως 800 ευρω και αλλοι 1002 φοροι τοτε ναι θα ζηταει 700. Αλλα επειδη εσυ εισαι παιδακι στον εγκεφαλο και ζητας καθε μερα 5 ευρω απο το πατερα σου για να βγεις για καφε δεν τα ξερεις αυτα οποτε κλειστο και κατσε στην σπηλια σου.

40 minutes ago, Designatix said:

Από προσωπική εμπειρία τόσα χρόνια έχω γνωρίσει και δει περισσότερους Έλληνες άξιους για "διώξιμο" από ότι Αλβανούς και Πακιστανούς. Ωστόσο συμφωνώ για το θέμα ομόνοιας και γενικά στο κέντρο είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει παλιά που δούλευα κέντρο ήταν το χειρότερο μου όταν με βάζανε στο πόστο της ομόνοιας. Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται εκεί πέρα..

Ειχα "κολλητο" απο αιγυπτο, γκομενα 3 χρονια απο ρουμανια, με κοβεις για τυπο που θα βγω να βαρεσω τους πακιστανους? Εγω φιλε μου πηγα στην Γαλλια και οχι εφτυσα κατω, σκουπιδακι να εβλεπα το σηκωνα και το πεταγα στον καδο. Αυτοι οι πακιστανοι οχι μονο δεν σεβονται τιποτα αλλα ερχονται και σκατο μουσουλμανοι στο κεντρο της αθηνας καθονται κατω κ προσευχονται στον allah. Καντο αυτο στην γερμανια και θα σου πω εγω τι αρχιδια θα εχεις μετα. Ψοφο λοιπον σε ολους αυτους που κανουν τετοια μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου.

Posted (edited)

Οι περισσοτεροι εδω μεσα ειστε αμορφωτοι του ΕΠΑΛ δεν περιμενα κατι. Πηγαινει ο μουσουλμανος καθεται στη μεση του συνταγματος και προσευχεται στον allah κ επειδη ο Ελληνας δεν το θελει αυτο το πραγμα τον λενε ρατσιστη. 

Πιαστε κανενα βιβλιο στα χερια σας που δεν ξερετε να αρθρωσετε μια λεξη. Πισω απο το PC ειστε ολοι προφεσορες κβαντικης μηχανικης με αποψη τουβλα.

Edited by Kara`
Posted
8 hours ago, xxdem said:

Τι θα ψηφίσουμε στις επομενες;; 

Τίποτα. Legit δεν υπάρχει τίποτα να ψηφίσεις.

Posted

Άμα ψηφίσεις τι θα καταλάβεις? Τίποτα... Εφόσον δεν υπάρχει μέλλον σε θέσεις εργασίας, σε μειωμένες συντάξεις παππούδων κλπ γιατί να κάτσεις να ψηφίσεις? Το μελάνι δεν το λυπάσαι? :troll: