Ugleethyn Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Τουλάχιστον έτσι είναι ο κολλητός μου που είναι 2.03 και όλοι οι άλλοι είμαστε 1.70-1.80 σαν παιδιά του ήμαστε και τον περνάμε και κανα 3 άρι χρόνια ...
Kara Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 1 minute ago, DukeAwesome said: Τουλάχιστον έτσι είναι ο κολλητός μου που είναι 2.03 και όλοι οι άλλοι είμαστε 1.70-1.80 σαν παιδιά του ήμαστε και τον περνάμε και κανα 3 άρι χρόνια ... Οχι νταξει 5 χρονια πηγα στον Κενταυρο μπασκετ μονο δεν εχασα τη μιση ζωη μου.
Ugleethyn Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 3 minutes ago, Kara` said: Οχι νταξει 5 χρονια πηγα στον Κενταυρο μπασκετ μονο δεν εχασα τη μιση ζωη μου. Αυτό ρε φίλε είναι 2.03 και το μόνο που κάνει είναι να πιάνει έναν καναπέ μόνο του γιατί είναι σαν αρκούδα και να πίνει φουντιά αν έπαιζε μπάσκετ παίζει και να ήταν καλό αλλά δεν ψήνει ιδιαίτερα να κουνηθεί ο Σνορλαξ (Σνορλαξ λόγο ύπνου όχι λόγο κιλών :Ρ )
Ugleethyn Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 1 minute ago, Katherine said: Επειδή δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου ο σνορλαξ είχε κανα skill η μόνο Insta Sleep?
Kara Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 (edited) 8 minutes ago, DukeAwesome said: Επειδή δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου ο σνορλαξ είχε κανα skill η μόνο Insta Sleep? Εχει ενα skill που λεγεται "TV Serious Finito Appearianous". Οταν κασταρι αυτο το σκιλλ τσεκαρι αν δεν υπαρχει πια νεα season vampire diaries και κανει spawn την katherine στο φορουμ. Edited December 8, 2018 by Kara`
Katherine Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 1 minute ago, DukeAwesome said: Επειδή δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου ο σνορλαξ είχε κανα skill η μόνο Insta Sleep? body slam ftw
xdem Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 (edited) 3 hours ago, Elfocrash said: Ξεκολλάτε ρε με την εμφάνιση λες και είστε 12άχρονα. Δεν έχει σημασία το πως είσαι. Σημασία έχει το τι φτιάχνεις. Δεν με πληρώνουν για να είμαι πάνω απο 1.70 AKYRO Edited December 8, 2018 by xdem
xdem Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 pote kamia den eipe "panw apo ola na ftiaxnei" i opws leme emeis "panw apola na exei kali kardia" kai to ksereis kala
Recommended Posts