Jump to content

Question

11 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

gia arxi pare kanena free template apo edw.

meta pigene se ena free host kane ena new account kai ftiakse ena diko sou domain gia na ksekiniseis na matheneis psakse kai ligo sto internet pws na alakseis i na prostheseis pragmata kai tha matheis grigora den einai kai toso diskolo gia na kaneis kati aplo

• 0
Posted

afou exeis hellas pane katevase apo to forum mas pou sou egrapsa sto allo post tin version me to DISKW kata 95% tha kanei auto pou theleis kai mporeis na alakseis tin selida me opoiadipote alli theleis...

den xreiazete na egatastiseis apatche/mysql mono java kai trexei to site phpmyadmin apatche mysql kai sikwnei automata kai selida kai anoigei kai ton server patontas mono to koumpi start

• 0
Posted

prepei na 3ekiniseis na ma8eneis ta basika tis html kai css meta i 8a xrisimopeiseis free ripped site ( to opoi apla 8a se kanei apla alo enan apotiximeno server) i 8a ma8eis kalitera html kai css kai 8a kaneis to diko sou site opos to 8eleis esu

• 0
Posted

prepei na 3ekiniseis na ma8eneis ta basika tis html kai css meta i 8a xrisimopeiseis free ripped site ( to opoi apla 8a se kanei apla alo enan apotiximeno server) i 8a ma8eis kalitera html kai css kai 8a kaneis to diko sou site opos to 8eleis esu

L2tales = apotiximenos server?

• 0
Posted

Gia emena einai, basika den einai autos o server pou elege 10k kozmo kai eixe 400?

Ασε τις μαλακιες μικρε, εγω ξερω οτι ειναι Αυγουστος μηνας, ο αβου ξινει τα μπαλακια του και οι "Μαλακες" του πληρωνουν τα μοχιτο, τι μου λες εσυ για 400ατομα;

Με 400ατομα σερβερ ουτε πορσε περνεις, ουτε ταξιδια κανεις ουτε τιποτα.

Αν ειναι να πετυχει ο σερβερ να εισαι σιγουρος πως δεν θα κριθει απο μια ιστοσελιδα!

Και να σου δωσω παραδειγμα... Μαθε πως αρχησε το Facebook και μαθε ποσα χρηματα εβγαλε καθαρα κερδη απο την ωρα που πατησε quote μεχρι το post :)

• 0
Posted

Ασε τις μαλακιες μικρε, εγω ξερω οτι ειναι Αυγουστος μηνας, ο αβου ξινει τα μπαλακια του και οι "Μαλακες" του πληρωνουν τα μοχιτο, τι μου λες εσυ για 400ατομα;

Με 400ατομα σερβερ ουτε πορσε περνεις, ουτε ταξιδια κανεις ουτε τιποτα.

Αν ειναι να πετυχει ο σερβερ να εισαι σιγουρος πως δεν θα κριθει απο μια ιστοσελιδα!

Και να σου δωσω παραδειγμα... Μαθε πως αρχησε το Facebook και μαθε ποσα χρηματα εβγαλε καθαρα κερδη απο την ωρα που πατησε quote μεχρι το post :)

ola auta gia ta moxito kai tis porche exoume apodi3eis gia auta? kai nai gia emena 8a kri8i apo tin istoselida, prin mpeis se ena magazei blepeis tin bitrina

• 0
Posted

Η αλήθεια είναι πως η πρώτη εικόνα είναι το website!

Εκτός και αν πηγαίνεις σε ένα server λόγω του ότι στο πρότεινε κάποιος, εκεί πραγματικά δεν παίζει σημασία το website.

Κλείνω το topic, γιατί ήδη δόθηκαν αρκετές απαντήσεις στο ερώτημα του.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...