Jump to content

classycraw

Members
  • Posts

    89
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About classycraw

Contact Methods

  • Skype
    classycraw@gmail.com

Profile Information

  • Current Mood
    Busy
  • Gender
    Male
  • Country
    EU

Recent Profile Visitors

1,451 profile views

classycraw's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

  • Dedicated Rare
  • One Year In Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Γεια σας, με το link παρακάτω μπορείτε να κάνετε review μία υπηρεσία όπως Google Drive, Google Docs, OneDrive κ.α. Μόλις το review εγκριθεί, το Capterra μας δίνει για τον καθένα μας μία δωροεπιταγή αξίας 5 δολαρίων συνήθως σε μορφή virtual debit card, όπου μπορούμε να την ξοδέψουμε όπου θέλουμε! Για ερωτήσεις γράψτε κάτω. Link: http://bit.ly/2Npfak7
  2. Your code will not work properly. If you forbid one player name, if statement return false. Just change if(Config.FORBIDDEN_NAMES.length > 1) to if(Config.FORBIDDEN_NAMES.length >= 1) or if(Config.FORBIDDEN_NAMES.length > 0) Thank you for your sharing ;)
  3. Check this! http://www.torrenthound.com/hash/de16de1ced6380adb6020b17f53146660a71b90b/torrent-info/Pure-Disney-Interactive-Studios--RUS-ENG--Lossless-Repack-R-G-Catalyst
  4. Η acs κοστίζει αρκετά λεφτά. Πήγαινε έλτα με δεματάκι ή επιστολή μπορεί να καθυστερήση παραπάνω αλλά θα σου βγει πολύ πιο φθηνά. Για τη αντικαταβολή θα χρεωθείς παραπάνω και θα πάρεις τα λέφτα μετά την παράδοση. Εαν είσαι και φοιτητής και το κόστος αποστολής βγεί παραπάνω από 2-3 ευρώ ενεργοποιήτε η φοιτητική έκπτωση 30% ;)
  5. Ναι. Ανέβασε τα εδώ να δούμε εάν είναι σωστά. Και επίσης για πρέπει να ανοίξεις πόρτες στο modem-router σου και να επιτρέψεις στο firewall σου τις πόρτες αυτες. Είδα το pm σου δεν μπορώ σήμερα.
  6. Να υποθέσω ότι έχεις ανοίξει πόρτες; Επίσης να υποθέσω ότι έχεις αλλάξει τα host στα αρχεία .config;
  7. Nice work. One suggestion is about Navicat. Navicat is not free and you need to pay or download illegal from torrent sites. Don't use it! Use HeidiSQL instead,it's free and opensource project! Website: http://www.heidisql.com/ I highly recommended to add this alternative option in your main post. Thank you!
  8. Δωσε μου teamviewer μεσω pm να προσπαθησω να σε βοηθησω και να σου δειξω εαν βρω που ηταν το λαθος Εαν δεν θελεις για προσωπικους λογους δώσε μας τα configs του login και το game server
  9. Νομίζω το παιδί τα εξηγεί πολύ καλά ας και είναι για acis αλλά μπορείς να τα καταφέρεις. Η λογική είναι ότι δημιουργείς ένα σχήμα με locations για να το κάνεις peace zone ή οτιδήποτε άλλο θέλεις ;)
  10. Μπορείς να μας πεις τι project έχεις; Ευχαριστω :) Από οτι βλέπω προβλέπω l2jfrozen Edit: Εδώ είναι η απάντηση σου. http://www.maxcheaters.com/topic/188679-how-to-check-remove-and-add-zone/?hl=npoly Έχει κάποιες διαφορές βέβαια αλλά μπορείς να τα μετατρέψεις εύκολα!
  11. Καλά έκανες μάθε τώρα java. Δεν ειναι δύσκολο. Tip: Αρχίκα μάθε τι είναι κλάση τι αντικείμενο και ποια είναι η σχέση τους ;)
  12. Αυτό είναι καθαρά θέμα προβλήματος στον κώδικα. Κάπου μέσα στο κώδικα χρησιμοποιεί NullPointer. Μήπως έχεις πειράξει τον κώδικα στο L2LoginClient ή κάτι σχετικό με το login;
  13. Πού έχεις ανοίξει το gameserver ; Σε μηχάνημα εκτος Ελλάδος; Εαν ναι, τοτε σιγουρέψου οτι η ωρα του υπολογιστή είναι ίδια με αυτή που θέλεις εσύ. Τώρα εάν είναι όλα σωστά μήπως έχεις πειράξει κάτι στον κώδικα σχετικά με την Olympiad?
  14. Good luck with your app. I had a problem entering your website. http://i.imgur.com/bYsgozG.png
  15. Hello, you can please share ip properties of your login and game server. server.properties & loginserver.properties
×
×
  • Create New...