Kara Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 2 hours ago, iTopZ said: μπάνιο Μπανιο κανω καθε 1η του Απριλη. 1 Quote
Ugleethyn Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 10 hours ago, Kara said: Μπανιο κανω καθε 1η του Απριλη. Φρεσκολουσμένο σε βρίσκω ... Quote
Kara Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 2 hours ago, Ugleethyn said: Φρεσκολουσμένο σε βρίσκω ... Συγνωμη οι τζιβατοι δηλαδη ειναι πιο γαματοι; Quote
WeirdSituation Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 17 hours ago, Kara said: Εμενα η δικια μου της αρεσει να τριβει τα πατουσια της στο προσωπο μου. Τι λες να κανω; να τα βαζεις στο στομα να τα πιπιλας Quote
Ugleethyn Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 (edited) 1 hour ago, Kara said: Συγνωμη οι τζιβατοι δηλαδη ειναι πιο γαματοι; Δεν ξέρω αν είναι πιο γαμάτοι αλλά είναι σίγουρα πιο πρακτικοί και λιγότερο σπάταλοι... Ούτε για νερό ούτε για σαμπουάν χαλάνε ... Btw πιο ωραίο το μοβ απ το μπλε * Edited September 7, 2021 by Ugleethyn Quote
Kara Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 7 minutes ago, WeirdSituation said: να τα βαζεις στο στομα να τα πιπιλας Ενταξει, θα της λεω απο αυριο να τα καθαριζει τερμα ομως. Ετσι ξεκινησε και ο Ugleethyn και εγινε Moderator, δεν θελω να παθω το ιδιο. 1 Quote
Ugleethyn Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 Just now, Kara said: Ενταξει, θα της λεω απο αυριο να τα καθαριζει τερμα ομως. Ετσι ξεκινησε και ο Ugleethyn και εγινε Moderator, δεν θελω να παθω το ιδιο. Χάνεις την όλη την μαγεία αν είναι καθαρά ..... Quote
WeirdSituation Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 3 minutes ago, Kara said: Ενταξει, θα της λεω απο αυριο να τα καθαριζει τερμα ομως. Ετσι ξεκινησε και ο Ugleethyn και εγινε Moderator, δεν θελω να παθω το ιδιο. ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωπα ρε να ξεκινατε απο το μπανιο αμα εχεις αμφιβολιες για να βλεπεις τις συνθηκες υγιεινης να εισαι σιγουρος με το τι κανεις Quote
Kara Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 30 minutes ago, WeirdSituation said: ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωπα ρε να ξεκινατε απο το μπανιο αμα εχεις αμφιβολιες για να βλεπεις τις συνθηκες υγιεινης να εισαι σιγουρος με το τι κανεις Εχει καθαρα ποδια νταξει θα παω για γλειψιμο μετα Quote
WeirdSituation Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 3 hours ago, Kara said: Εχει καθαρα ποδια νταξει θα παω για γλειψιμο μετα Quote
PAVLAPAS Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 (edited) Θεε μου συγχώρεσε με για όλα αυτά τα gains που πρόκειται να λάβω. 16 hours ago, WeirdSituation said: Καφεδάκι τρελέ Edited September 8, 2021 by PAVLAPAS Quote
WeirdSituation Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 17 hours ago, PAVLAPAS said: Θεε μου συγχώρεσε με για όλα αυτά τα gains που πρόκειται να λάβω. Καφεδάκι τρελέ καλημερα φιλε μου ελα να πιουμε καφεδακι Quote
Vision Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Wrd πολύ active είσαι και ανησυχώ. Καλημέρα. Quote
WeirdSituation Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 14 hours ago, Vision said: Wrd πολύ active είσαι και ανησυχώ. Καλημέρα. θελω να κανω παραπανω αλλα δε βρισκω που,δε βοηθατε 1 Quote
PAVLAPAS Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 On 9/9/2021 at 6:15 AM, WeirdSituation said: καλημερα φιλε μου ελα να πιουμε καφεδακι Έλα ρε σορι που έκανα 2 μερες να απαντησω. Μην ξεχνας οτι εχω και μια ζωη. Επισης προτεινε στον maxtor να βαλει νεο membergroup με ονομα ΨΕΚΑΣ για ολους αυτους που δεν εχουν κανει το μπολι. Θα γινεσαι μελος αν δεν δειχνεις πιστοποιητικο εμβολιασμού ή νόσησης. Πρέπει να συμβάλει και το mxc στην προσπαθεια της κυβερνησης. Quote
Recommended Posts