Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Fortuna said:

Σέβομαι ότι αναγνωρίζεις την  άγνοιά σου από το να πεις μια random μαλακία όπως θα έκανε ένας τυπικός ξερόλας. 

Γι αυτό είσαι MASTOPAS, όχι σαν κάτι Χριστίνας γιους που κάνουν kick από το discord για να νιώσουν ΛΥΤΡΩΣΗ. 

Έτσι. @Xplicit7

Άλλη μια μη παραγωγική μέρα έφτασε στο τέλος της. Καληνύχτα. Αν συνεχίσω έτσι, θα καταλήξω πολύ σύντομα στους δρόμους.

Posted
4 hours ago, MiraDBZ said:

Έτσι. @Xplicit7

Άλλη μια μη παραγωγική μέρα έφτασε στο τέλος της. Καληνύχτα. Αν συνεχίσω έτσι, θα καταλήξω πολύ σύντομα στους δρόμους.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

Posted (edited)
9 hours ago, Xplicit7 said:

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

Καλημέρα, Νίκο. Καλημέρα, Βασίλη. Καλημέρα και στους υπόλοιπους μέγιστους μπάσταρδους.

-------------------------------------------------------------------------

Πείτε του Κώστα, ότι εγώ μελλοντικά θέλω να κάνω κόρη κι έχω σκοπό να την μεγαλώσω σωστά για να μην έχει ψυχολογικά σαν εμένα και τη μελλοντική μου γυναίκα (όποια κι αν είναι αυτή). Διαβάζω το παρακάτω βιβλίο αυτή την περίοδο και ναι θέλω να κάνω κόρη. 

51JLBFQ9FkL.jpg

-------------------------------------------------

Κάθε άντρας, αν θέλει να λέγεται άντρας πρέπει να βιώσει την αγάπη τουλάχιστον 3 γυναικών κατά την διάρκεια της ζωής του. Της μάνας, της γυναίκας και της κόρης. Αυτό και τίποτα άλλο. Πορτοκαλομπριζολάκια στον κώλο σας, αν διαφωνείτε. 

----------------------------------

Φτάνει κούρασα θα πάω να κάνω κάνα reverse-pull-up σε κάνα πάρκο, επειδή μπορώ. Φάτε τραχανά, καραγκιόζηδες. 

Edited by MiraDBZ
  • Like 1
Posted
21 minutes ago, Fortuna said:

Παύλο, καλά όλα αυτά, αλλά γνώμη για άτομα που λένε «US of A»;

Nα πέσει κεραυνός να τους κάψει αύριο. Δεν ξέρω άμα μπορεί να σε κάψει ο κεραυνός, αλλά υποθέτω ότι μπορεί. 

Γενικά τώρα τελευτάια κάνω πολλές υποθέσεις. Είμαι καλό υπόθετο.

Χαχα γελάτε τώρα. :foreverhappy:

Posted
2 hours ago, MiraDBZ said:

Nα πέσει κεραυνός να τους κάψει αύριο. Δεν ξέρω άμα μπορεί να σε κάψει ο κεραυνός, αλλά υποθέτω ότι μπορεί. 

Γενικά τώρα τελευτάια κάνω πολλές υποθέσεις. Είμαι καλό υπόθετο.

Χαχα γελάτε τώρα. :foreverhappy:

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ 

Posted (edited)

Στα σοβαρά τώρα ας μιλήσουμε για το αν ο άντρας χρειάζεται όλη την πρωτεϊνη που προσφέρει ένα φαγητό ή απλά τα αμινοξέα;

Δεν θέλω να το γκουκλάρω. Ας γράψει εδώ ένας ειδικός. 

Εγώ από προσωπική μου εμπειρία έχω παρατηρήσει ότι όσο περισσότερη πρωτεϊνη τρώω 1) τόσο πιο εύκολα χέζω και 2) τόσο πιο εύκολα εμφανίζονται δερματικά προβλήματα στο κεφάλι μου . Κοίτα εγώ πάντως έφτασα στο συμπέρασμα ότι η διατροφή σου μπορεί αλλά δεν χρειάζεται να είναι τέλεια σ'έναν ατελή κόσμο. Αλλά καλό είναι να την βελτιστοποίησεις όσο πιο πολύ μπορείς, αλλά αυτό χρειάζεται λεφτά που δεν έχω επειδή 1) είμαι κομμουνιστής ή 2) δεν θέλω να δουλεύω για 3 ευρώ την ώρα.  Δεν ξέρω... Είμαι μπερδεμένος.

@Fortuna @JaharakaL @Xplicit7 @SeventhSky @PAVLAPAS

Διαφωτείστε με, αν και όποτε μπορείτε. 

Θα μπορούσε να με διαφωτίσει καποιανής η "αδερφή" που είναι "διατροφολόγος", αλλά δεν το κάνει, γιατί ούτε να μας κοιτάξει δε μπορεί τη σήμερον ημέρα, επειδή παραείναι busy με τις "σπουδές" της και την "διαχείρηση των μέσων αντικοινωνικής της δικτύωσης".

Edited by MiraDBZ
Posted
41 minutes ago, Xplicit7 said:

Γεια σας.

Νίκο, ναι, οκ, εντάξει, σεβαστή άποψη, αλλά... έχω-και-τους-ενδοιασμούς-μου!

Posted
2 hours ago, Xplicit7 said:

Τι ενδοιασμούς έχεις φίλε μου;

Για το αν όντως σ'αρέσουν οι πατσόλες που φέρνει ο τέτοιος στα video clip του. 

Ο Slogan.

Posted
Just now, MiraDBZ said:

Για το αν όντως σ'αρέσουν οι πατσόλες που φέρνει ο τέτοιος στα video clip του. 

Μίλα συγκεκριμένα σε παρακαλώ.

Posted
1 minute ago, Xplicit7 said:

Μίλα συγκεκριμένα σε παρακαλώ.

Slogan. Messenger. Βίντεο που μου έστειλες. 2/10 πατσόλα.