Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Elfocrash said:

Τωρα που ειπες Βαζελος τι να κάνει ο Βασίλης?

Δεν ξέρω με είχε σβήσει από παντού για κάποιο λόγο.

Posted
Just now, Elfocrash said:

Έχω όλο σου το fb κατεβασμένο να ξέρεις. Με όλα τα video με τα vfx που έκανες/φωτογραφίες κλπ.

Αυτό. Πρόσεξε πόσο θα το τραβήξεις.

Για να βαζει κατι δημοσια ο αλλος σημαινει οτι ειναι available δημοσια. 

Αν καποιος μπει στο PC σου και παρει προσωπικη φωτογραφια τοτε αυτο ειναι παρανομο. 

Απο τ στιγμη που δημοσιοποιεις τα στοιχεια σου, δεν βρισκω γιατι ειναι κακο να κανω αναφορα εκει εκτος και αν σε ενοχλει. 

Posted

Τα πάω πολυ καλα στο να τον αγνοώ γενικά αλλα με τα name drops έχω ένα θέμα ναι

γιαυτο ειπα απο την αρχη να μην απανταμε σε ατομα που κανουν 519212109 accs καθημερινα για να μιλανε μεταξυ τους, του απαντησες και εγινε trigger και συνεχισε με τα υπολοιπα

Posted

Μαζί σου αλλά όπως η μάνα μου δεν με λέει Elfo ετσι και στο forum δεν με λένε Νίκο.
Context matters. Αν το κάνεις για να νιώσεις εσύ καλύτερα με τον εαυτό σου τότε πάσο. Δεν παίζουνε μην ψυχική υγεία.

Κανεις οτι εκανες παντα. "Απειλεις" τον αλλο οταν τα βρεις σκουρα με προσωπικα information. Αλλα οταν καποιος πει το αληθινο σου ονομα στο διαδικτυο, τοτε αυτο σε ενοχλει. Αν το να λεω το ονομα σου ηταν παρανομο τοτε ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να εχεις προσωπικο μου υλικο στον υπολογιστη σου? Αρα οπως εσυ εχεις δικαιωμα να κρατας υλικο μου ετσι κ εγω εχω δικαιωμα να κραταω και να δημοσιοποιω δικο σου. Απο εκει κ περα μπορεις να πεις ανθρωπινα οτι σε ενοχλει χωρις να "απειλεις". 

Αν θες να σου φερονται σωστα να φερεσαι κ εσυ 

Posted (edited)
2 minutes ago, Elfocrash said:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν κάνεις ban on sight και τα καινούργια accs. Perma ban means perma ban. 

Έ ρε γιοτάδες mods. Με Noble κοιμόμασταν με την πόρτα ανοιχτή. Τέτοια θεματάκια τα έλυνε με το σφυράκι του

Γιατι εχεις φαει κ εσυ με elfosas :) 

https://maxcheaters.com/profile/89006-elfocrash_old/

Οποτε κ εσενα τα alt-account σου perma :)

Edited by Max Caulfield