WeirdSituation Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 πάω να φέρω παγωτό, έχει δρόμο ακόμα Quote
MrPro* Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Γιατί απλά δεν ποστάρετε τα fb σας και οι δύο; auto einai t access: https://www.facebook.com/johnwgs tou xdem dn to 3erw Quote
AccessDenied Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Γιατί απλά δεν ποστάρετε τα fb σας και οι δύο; Δεν προκειτε να ποσταρω το fb μου στο maxcheaters.. για κανενα λογο.. Επισης του στρατου το fb μου το ειχαν δωσει αλλα δεν θα κατσω να κλεβω φωτο για αν τις ποσταρω.. Επισης αναμενω απαντηση απο mevsyou να ερθει να επαληθευσει το ποσο κλαψιαρης ειναι ο xdem για να βγαλουν τις φωτο που ειχαν ανεβασει Quote
WeirdSituation Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Δεν προκειτε να ποσταρω το fb μου στο maxcheaters.. για κανενα λογο.. Επισης του στρατου το fb μου το ειχαν δωσει αλλα δεν θα κατσω να κλεβω φωτο για αν τις ποσταρω.. Επισης αναμενω απαντηση απο mevsyou να ερθει να επαληθευσει το ποσο κλαψιαρης ειναι ο xdem για να βγαλουν τις φωτο που ειχαν ανεβασει τι θα έλεγες να στείλεις φωτογραφίες private για επαλήθευση :gusta: :gusta: :gusta: Quote
JaharakalV2 Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Δεν προκειτε να ποσταρω το fb μου στο maxcheaters.. για κανενα λογο.. Επισης του στρατου το fb μου το ειχαν δωσει αλλα δεν θα κατσω να κλεβω φωτο για αν τις ποσταρω.. Επισης αναμενω απαντηση απο mevsyou να ερθει να επαληθευσει το ποσο κλαψιαρης ειναι ο xdem για να βγαλουν τις φωτο που ειχαν ανεβασει Ναι γιατί θα το δουν 5 άτομα και θα γίνει κάτι Quote
AccessDenied Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Τελος παντων παω για καφε i'm out :3 αφηνω τον xdem να κραζει μονος του μπας και τραβηξει λιγη προσοχη πανω του (σαν δυσλεκτικος που ειναι) bye Quote
WeirdSituation Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Ναι γιατί θα το δουν 5 άτομα και θα γίνει κάτι μπορεί να έχει 4000 φίλους και να μην έχει χώρο για add Quote
AccessDenied Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Ναι γιατί θα το δουν 5 άτομα και θα γίνει κάτι Δεν θελω ρε συ ειχα κανει troll accounts οπως αυτο νταξει παλια ειχε πλακα κ αν δεις εχει σταματησει εδω και 1 χρονο.. τωρα δεν πια.. σιχαθηκα trolling κλπ anyway τα λεμε αλλη φορα Quote
JaharakalV2 Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Και εγώ έχω πόσα αιτήματα φιλίας από γύφτους και αλβανούς αλλά δεν ποσταρα το fb μου 4Head Quote
xxdem Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Και εγώ έχω πόσα αιτήματα φιλίας από γύφτους και αλβανούς αλλά δεν ποσταρα το fb μου 4Head 0xa0ax0xa0xa0xa 0 Quote
WeirdSituation Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Και εγώ έχω πόσα αιτήματα φιλίας από γύφτους και αλβανούς αλλά δεν ποσταρα το fb μου 4Head έπρεπε να είχες μετακομίσει εδώ και 500 χρόνια μπας και γλιτώσεις Quote
JaharakalV2 Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 έπρεπε να είχες μετακομίσει εδώ και 500 χρόνια μπας και γλιτώσεις Kordelio City Quote
JaharakalV2 Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Και κάτι γύφτισσες με είχαν κάνει add Quote
Recommended Posts