'Baggos' Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 καλημερα μαν Καλημέρες, καληνύχτες, αυτά λέμε μόνο οι δυο μας μαν μου.. Που πήγαν όλοι γμτ? ...καληνύχτες. Quote
DrenepiaWorld Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Καλημέρες, καληνύχτες, αυτά λέμε μόνο οι δυο μας μαν μου.. Που πήγαν όλοι γμτ? καπου εδω γυρω υποθετω, απλα δεν πολυ ασχολουνται.. μεχρι και ο Γιανναρας χαθηκε, φαντασου ;p Quote
AccessDenied Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Psyancy φημες λενε οτι εχασες την παρθενια σου :/ Quote
'Baggos' Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 καπου εδω γυρω υποθετω, απλα δεν πολυ ασχολουνται.. μεχρι και ο Γιανναρας χαθηκε, φαντασου ;p Περάσανε τα χρόνια φίλε... Ζωή σε μας ρεεε.. χαχαχα. Quote
DrenepiaWorld Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Psyancy φημες λενε οτι εχασες την παρθενια σου :/ Φημες λενε οτι ειχε ερθει το χιουμορ και σε εψαχνε :/ Περάσανε τα χρόνια φίλε... Ζωή σε μας ρεεε.. χαχαχα. αν σκεφτεις οτι τα περισσοτερα ατομα που spamαρανε εδω περα ειναι banned, τα αλλα μισα δεν ασχολουντε πλεον και τα αλλα μισα βαρεθηκαν, εμεις και εμεις μειναμε :P Quote
AccessDenied Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Φημες λενε οτι ειχε ερθει το χιουμορ και σε εψαχνε :/ αν σκεφτεις οτι τα περισσοτερα ατομα που spamαρανε εδω περα ειναι banned, τα αλλα μισα δεν ασχολουντε πλεον και τα αλλα μισα βαρεθηκαν, εμεις και εμεις μειναμε :P θα μου κανεις ενα απο εκεινα τα επικα photoshop λογο που κανεις στο photoshop? ξερεις εσυ αυτα τα θεικα ετοιμα blend που κανεις και shadow :O Quote
DrenepiaWorld Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 θα μου κανεις ενα απο εκεινα τα επικα photoshop λογο που κανεις στο photoshop? ξερεις εσυ αυτα τα θεικα ετοιμα blend που κανεις και shadow :o ναι ρε οριστε Quote
AccessDenied Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 ναι ρε οριστε ωραιος τωρα κανε κ αυτο τωρα Quote
Elfo Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 αν απο ολο το βιντεο αυτο προσεξες φτιαξε ενα for (; ; ) loop και κανε delete τον εαυτο σου επαπειρον Kaneis den grafei ta infinite loop me for re nooba. while(true) Quote
Recommended Posts