Dask Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Ποτίζω τις βουκαμβίλιες που είναι φυτεμένες --------------------------------.
Dask Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Και μετά φώναξε και τον πατέρα σου τον πούστη να πιει τα σιρόπια μου.
`Sanctus Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Ποτίζω τις βουκαμβίλιες που είναι φυτεμένες στον τάφο της μάνας σου με το κάτουρό μου και γαμάω την αδερφή σου (και 'σένα άμα θες) πάνω σε αυτόν. Είπα μια λέξη και είπες 10. Μην κουράζεις.
Dask Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Είπα μια λέξη και είπες 10. Μην κουράζεις. Κατάπιε γυαλόχαρτο
AccessDenied Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Ποτίζω τις βουκαμβίλιες που είναι φυτεμένες --------------------------------. αχαχαχαχαχαχαχα ROFL
MeVsYou Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Ποτίζω τις βουκαμβίλιες που είναι φυτεμένες --------------------------------. Chat ban 3 days Για χαλάρωσε λίγο.
Xplicit Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Dask εδώ Το έχετε τερματίσει τελείως έτσι; O sanctus και o mevsyou είναι το ίδιο άτομο, ο άλλος mod υποτίθεται μπαίνει και πετάει rtms, βλέπω στα online έχει κάνει logout κατευθείαν και κοιτάζει το gost o mevsyou που μπαίνει στο φορουμ λιγότερο κι από 'μένα και μου σκάει ban. A ρε μαλάκες, τι θα κάνετε στη ζωή σας δεν ξέρω. Πραγματικά θα έπρεπε να αρχίσετε να ανησυχείτε. Justice ξεφτίλα, και μετά μου λες εμένα ρε μαλάκα.
WeirdSituation Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Chat ban 3 days Για χαλάρωσε λίγο. πετάχτηκε ο moderator που δε του μίλησε κανείς και είπε ρώτα τη μάνα σου και εσύ τιμωρείς τον έναν; είσαι σοβαρός τώρα ας πούμε; τίμιος γενικά. υπερπροστατευτικός κιόλας μπράβο
Xplicit Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Έκανε logout o τύπος, έκανε το moderating του μήνα.Λέει "δε μπαίνω στο mxc μωρέ 12 το βράδυ να δω αν βρίζει κανένας στο gost;"Oύτε τα βασικά.
Xplicit Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 πετάχτηκε ο moderator που δε του μίλησε κανείς και είπε ρώτα τη μάνα σου και εσύ τιμωρείς τον έναν; είσαι σοβαρός τώρα ας πούμε; τίμιος γενικά. υπερπροστατευτικός κιόλας μπράβο ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΡΕ WRD ΤΑ ΖΩΑ
Xplicit7 Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Και τα gold αυτά τα άκυρα δικά του account πρέπει να ναι.
WeirdSituation Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Έκανε logout o τύπος, έκανε το moderating του μήνα. Λέει "δε μπαίνω στο mxc μωρέ 12 το βράδυ να δω αν βρίζει κανένας στο gost;" Oύτε τα βασικά. γιαυτό είναι lol mod και δε μπαίνει ποτέ του με δικαιολογίες είναι 15 μήνες διακοπές, κοιτάνε να κράξουνε την θέση για να μπει με το κανονικό να πουλήσει σταριλίκι ότι κοίτα κάνω ότι θέλω εδώ μέσα και δε λέτε κουβέντα γατάκια
WeirdSituation Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Και τα gold αυτά τα άκυρα δικά του account πρέπει να ναι. όχι ρε, είναι γκόμενες με positive feedback, βοηθάνε το community :happyforever:
Recommended Posts