Jump to content

Recommended Posts

Posted

Τοp members
Frank 100%

Ως προς τι; Βγάζετε top 5 και για τα κλεφτρόνια τώρα; Όταν άρπαγε τα 50ευρα όπως η μάνα του πούτσες πουλώντας ψεύτικα fixed matches και κλαίγανε 150 άτομα σε κάθε τοπικ, ξεγράφτηκαν όλα;

Posted

Τοp members

Frank 100%

Ως προς τι; Βγάζετε top 5 και για τα κλεφτρόνια τώρα; Όταν άρπαγε τα 50ευρα όπως η μάνα του πούτσες πουλώντας ψεύτικα fixed matches και κλαίγανε 150 άτομα σε κάθε τοπικ, ξεγράφτηκαν όλα;

Εδω υπαρχουν ατομα οπως pirama , γιατι να μη κανει και ο Frank καριερα;

Posted

This image is larger than the maximum allowed dimensions of 700 x 150.

Κοίτα να δεις που θα φάω εγώ ban αυτή τη φορά και όχι ο Dask, ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ DIMENSIONS ΕΧΕΙ;

380 x 150

hAaVnVb.jpg

Posted

Τοp members

Frank 100%

100αρικα.

Σε ευχαριστώ πολύ Access τρελέ μου.

Posted

Α για τα "στημένα" λες εσύ τώρα. Είχε πάρει και μία 100αρα από έναν άλλον για μία άλλη δουλειά με τη συγκάλυψη του Maxtor.

Posted

haha

Posted

Μ'αρέσει που όταν του κατέβαζα τα γαμωσταυρίδια στο Skype επειδή είχα χάσει εξαιτίας του αρκετά χρήματα, είχε το θράσος να μου πει να πάω Σύρο να με δείρει. Κακή του ώρα όπου κι αν είναι ο καρκίνος.

Posted

Μ'αρέσει που όταν του κατέβαζα τα γαμωσταυρίδια στο Skype επειδή είχα χάσει εξαιτίας του αρκετά χρήματα, είχε το θράσος να μου πει να πάω Σύρο να με δείρει. Κακή του ώρα όπου κι αν είναι ο καρκίνος.

Karkinopedo einai, axristos den katafere pote tou kati ektos apo to na anigei enan sapio server me 40 ka9isterimena pou varane to F1 me tin palami se 10v10 archer parties

Posted

Karkinopedo einai, axristos den katafere pote tou kati ektos apo to na anigei enan sapio server me 40 ka9isterimena pou varane to F1 me tin palami se 10v10 archer parties

Απλά αυτός ο server οταν άνοιξε πρώτη φορά έπιασε 100 άτομα κι από τότε το χτυπάει ότι είχε έναν "επιτυχημένο" pvp server. Το ξαναλέω ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΩΡΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.

Posted

Esi ti kariera exeis kanei stin zwh sou?

Posted

κάνα 3μηνο; όλο τον κόσμο γυρίζεις;

Λίγος για τη θέση ξεκάθαρα.

Posted

plat 5 eune

Kai gamo tin kariera...alla egw prosopika lol to katevasa 2 fores kai opws itane to esvisa :p

Twra auto p les tha m to eksigiseis an einai megali kariera i akomh stin arxi?