DrenepiaWorld Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Psyancy φημες λενε οτι εχασες την παρθενια σου :/ Φημες λενε οτι ειχε ερθει το χιουμορ και σε εψαχνε :/ Περάσανε τα χρόνια φίλε... Ζωή σε μας ρεεε.. χαχαχα. αν σκεφτεις οτι τα περισσοτερα ατομα που spamαρανε εδω περα ειναι banned, τα αλλα μισα δεν ασχολουντε πλεον και τα αλλα μισα βαρεθηκαν, εμεις και εμεις μειναμε :P
AccessDenied Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Φημες λενε οτι ειχε ερθει το χιουμορ και σε εψαχνε :/ αν σκεφτεις οτι τα περισσοτερα ατομα που spamαρανε εδω περα ειναι banned, τα αλλα μισα δεν ασχολουντε πλεον και τα αλλα μισα βαρεθηκαν, εμεις και εμεις μειναμε :P θα μου κανεις ενα απο εκεινα τα επικα photoshop λογο που κανεις στο photoshop? ξερεις εσυ αυτα τα θεικα ετοιμα blend που κανεις και shadow :O
DrenepiaWorld Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 θα μου κανεις ενα απο εκεινα τα επικα photoshop λογο που κανεις στο photoshop? ξερεις εσυ αυτα τα θεικα ετοιμα blend που κανεις και shadow :o ναι ρε οριστε
AccessDenied Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 ναι ρε οριστε ωραιος τωρα κανε κ αυτο τωρα
Elfo Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 αν απο ολο το βιντεο αυτο προσεξες φτιαξε ενα for (; ; ) loop και κανε delete τον εαυτο σου επαπειρον Kaneis den grafei ta infinite loop me for re nooba. while(true)
'Baggos' Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 ναι ρε οριστε Θέλω και γω ένα Signature :o Psyancy D: -Έρε μαλάκα Wolf φωτιά που μ'άναψες...
AccessDenied Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Kaneis den grafei ta infinite loop me for re nooba. while(true) Ενας μεγαλος καποτε ειπε, εφοσον δουλευει ο κωδικας, στα @@ σου πως γραφεται.. "δεν μετανιωνω δεν σου θυμωνω μα αναρωτιεμαι που να'σαι, μακρυαα μουυυ τι φορας οταν κοιμασαι" -κοτσιρας btw Elfro γιατι δεν κανεις συνεργασια με τον xdem ρε μπορεις να τον βαλεις να καθαριζει το γραφειο σου..
AccessDenied Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Θέλω και γω ένα Signature :o Psyancy D: -Έρε μαλάκα Wolf φωτιά που μ'άναψες... Κ γιατι ρωτας?απλα κατευασε ενα γαματο font βαλτο γραψε το ονομα σου, βαλε και ενα ετοιμο shape που πηρες απο google κ τελος ολη την δουλεια το font την κανει
AccessDenied Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 παραδειγμα δεν εχει τπτ μονο font κ παλι δειχνει cool ;)
'Baggos' Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Κ γιατι ρωτας?απλα κατευασε ενα γαματο font βαλτο γραψε το ονομα σου, βαλε και ενα ετοιμο shape που πηρες απο google κ τελος ολη την δουλεια το font την κανει Θα το δοκιμάσω να δούμε τι θα κταφέρω και εγώ... :alone:
AccessDenied Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Θα το δοκιμάσω να δούμε τι θα κταφέρω και εγώ... :alone: awwwwww glukouli mou, dont worry kai o xdem etsi xekinhse... kai emeine ekei.... -.- XA0XA0XA0XA0XA00 xdem tros disfimisi mwri pou ise na me kraxeis?
Recommended Posts