Jump to content

Recommended Posts

Posted

Οταν τελιωνουν τα 10λεπτα, οπως τρεχουν οι παιχτες προς τον παγκο, ετσι τρεχω και εγω προς το pc  :happyforever:

Posted

den itan mono to ip itan kai to region pou mono ''eseis'' ta gmods did kai coadm/adm mporoun na to doun

exw akoma to chat

ο madthew θα έπρηζε τ αρχίδια του zake μάλλον, λολ
Posted

Οταν τελιωνουν τα 10λεπτα, οπως τρεχουν οι παιχτες προς τον παγκο, ετσι τρεχω και εγω προς το pc  :happyforever:

challengor pls
Posted

ακους εκει, προλαβε κουνηθηκε, απεφυγε το Q t lucian, εζησε, πηρε doublekill

μαλακιες

o lucian efage uber nerf sto beta...

Posted

too much

σημερα με γαμησε ενας D1 draven σε normal...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ Q T LUCIAN ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ

easy μέχρι d1 πάει.

αλλά δε ξέρω, βαριέμαι να παίξω, λελ

Posted

ε δεν εχει και πολυ νοημα πλεον :P ειτε d3 ειτε d1 το ιδιο κανει για το s4 :P

το θεμα ειναι να παω platinum ολα τα αλλα acc που εχω + κανα ranked team(atleast gold)

Posted

Ο άλλος με λέει scammer χωρίς αποδείξεις και τρώω 7 μέρες ban για 'παναγίες δεν'? Άντε σοβαρεφτείτε ρε

Posted

Ο άλλος με λέει scammer χωρίς αποδείξεις και τρώω 7 μέρες ban για 'παναγίες δεν'? Άντε σοβαρεφτείτε ρε

...

Posted

pali banned? manivela?
Posted

Ναι από ed επειδή ο άλλος ο καραγκιόζης δεν έχει ιδεά και με λέει scammer χωρίς λογο. Δεν ασχολούμαι άλλο σοβαρά,μαλακία που το έγραψα και όλας.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock