Jump to content

Recommended Posts

Posted

posous aiwnes exeis ban?

Μέχρι 7.

Γενικά αυτή η νοοτροπία που νομίζουν όλοι οι mod του mxc ότι είναι FBI agents πρέπει κάποτε να σταματήσει. Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι νομίζουν ότι έτσι πρέπει να είναι ένας mod...

Posted

Μέχρι 7.

Γενικά αυτή η νοοτροπία που νομίζουν όλοι οι mod του mxc ότι είναι FBI agents πρέπει κάποτε να σταματήσει. Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι νομίζουν ότι έτσι πρέπει να είναι ένας mod...

Το χειρότερο είναι ότι το έχουν πιστέψει..

Posted

Μέχρι 7.

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ MOD ΤΟΥ MXC ; ΠΡΟΤΕΙΝΩ 1 ΜΗΝΑ BAN!
Posted

Μέχρι 7.

edw o alos ekane olokliro 9ema epidi me ekane report o intrepid me to palio tsimpouki, warn epidi vgika offtopic leei

Universe: I respect you Intrepid cause your oooooold member

kalos mod

Posted

edw o alos ekane olokliro 9ema epidi me ekane report o intrepid me to palio tsimpouki, warn epidi vgika offtopic leei

Universe: I respect you Intrepid cause your oooooold member

kalos mod

Και εγώ είμαι 5 χρονών και βάλε μέλος με ασύγκριτη συνεισφορά, αλλά έχω χάσει το μέτρημα με τόσα ban ;/

Posted

υπάρχουν ακόμα τέτοιοι;

κλαίω.

και γαμώ τα sig ποιος είναι ο δημιουργός; ;d

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...