iDasone Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 παθενω οτι ιδιο με τον Φινιτο γιατι ξεχναω τονο γυρναω να τον βαλω αλλα εχω λαθος ορθογραφικο :@
Hax0r Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Κοιτα το ξερω αυτο αλλα παω να γραψω,κανω ενα λαθος τονο,μετα γυρναω,κανω ορθογραφικο γιατι ειχα το μυαλο μου στον τονο,και στο τελος τα γαμαω ολα καλυτερα ετσι,και γρηγορα Ελπίζω πως αν κάνεις κάποιον οδηγό, θα βάλεις τόνους γιατί απλά δεν διαβάζεται το μεγάλο κείμενο χωρίς τόνους.
Phoenix4 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ελπίζω πως αν κάνεις κάποιον οδηγό, θα βάλεις τόνους γιατί απλά δεν διαβάζεται το μεγάλο κείμενο χωρίς τόνους.
randomnamehere Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ελπίζω πως αν κάνεις κάποιον οδηγό, θα βάλεις τόνους γιατί απλά δεν διαβάζεται το μεγάλο κείμενο χωρίς τόνους. μην το λες!
MiraDBZ Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Κοιτα το ξερω αυτο αλλα παω να γραψω,κανω ενα λαθος τονο,μετα γυρναω,κανω ορθογραφικο γιατι ειχα το μυαλο μου στον τονο,και στο τελος τα γαμαω ολα καλυτερα ετσι,και γρηγορα Χαζός.
Hax0r Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 παθενω οτι ιδιο με τον Φινιτο γιατι ξεχναω τονο γυρναω να τον βαλω αλλα εχω λαθος ορθογραφικο :@ Σταντέ...φαίνεται άλλωστε.
Reptant_ Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ελπίζω πως αν κάνεις κάποιον οδηγό, θα βάλεις τόνους γιατί απλά δεν διαβάζεται το μεγάλο κείμενο χωρίς τόνους. http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=180241.0 και μπολικοι ακομα
WeirdSituation Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 why? ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤ ΕΝΑΣ ΕΧ-ΣΤΑΦΦΕΡ
ExTrEmEDwarf Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 NIΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ EMOQUIT. Δεν σε κρατάει κανείς
Reptant_ Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤ ΕΝΑΣ ΕΧ-ΣΤΑΦΦΕΡ φαση θα εχει Χαζός. επειδη δεν καθομαι να χανω 20 δευτερολεπτα σε καθε προταση
Recommended Posts