Nosti21 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 HB bro. have a nice name day too ;) lol maniac :P
MasterDisaster Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Χαρούμενα γενέθλια αδερφέ!Σου εύχομαι να αποκτήσεις το υπέρτατο e-penis!
Phoenix4 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Εντάξει τώρα μέσα στα βάθη της ψυχής μου νιώθω μία απερίγραπτη συγκίνηση καθώς προσθέρθηκεν κάποιος να δημιουργήσιν ένα τόπικ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ NICKNAME ΜΟΥ ! Όχι πλακίζω , σας αγαπώ όλες και ας βρίζομαστε !
MasterDisaster Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Εντάξει τώρα μέσα στα βάθη της ψυχής μου νιώθω μία απερίγραπτη συγκίνηση καθώς προσθέρθηκεν κάποιος να δημιουργήσιν ένα τόπικ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ NICKNAME ΜΟΥ ! Όχι πλακίζω , σας αγαπώ όλες και ας βρίζομαστε ! ε δε με πειράζει που με βρίζεις που και που.Εγώ τη γκόμενα τη θέλω βιτσιόζα,να λέει βρωμόλογα!
Phoenix4 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Για την υπόλοιπη εβδομάδα μοιράζω μαθήματα στο Lol ! 1v1 2v2 3v3 hb fenix Ευχαριστώ συνάδελφε ! HB Δάσκαλε. Τίποτα μαθητή μου ! Χρόνια Πολλά noob Σε ευχαριστώ μαθητευόμενη καταρίνα ! ε δε με πειράζει που με βρίζεις που και που.Εγώ τη γκόμενα τη θέλω βιτσιόζα,να λέει βρωμόλογα! Τότε γιατί δεν τα έχεις με την ΕβδομήΟυρανία ;
Recommended Posts