Jump to content

Recommended Posts

Posted

Βλεπω pvp Gracia και σιχαινομαι.Ο σερβερ του ED epilogue ειναι;

PS:συχαινομαι τους πουστηδες τους kamael

oxi IL nomizo..!!

Πωωω... Κι άλλα rs accounts. :/

fere tpt k xreiazomai :) ..
Posted

kane esi.

Την κάνω τώρα. :P

Τα λέμε γιατί θα χάσω το λεωφορείο. xD

Posted

Το αντίπαλο δέος με το μη-ορατό e-penis έχει τη χειρότερη υπογραφή με διαφορά!

test2fk.gif

Posted

Βλεπω pvp Gracia και σιχαινομαι.Ο σερβερ του ED epilogue ειναι;

PS:συχαινομαι τους πουστηδες τους kamael

τι δεν σου αρέσει. τα καλύτερα γραφικά καλύτερο UI , καλύτερη λίστα με skill καλύτερο inventory ποιο πολλές περιοχές ; ποιο πολλά mob ; instance ; οτί μπήκαν πάνω απο 50 καινούργια skill ; κάνε μία διευκρίνιση

Επίσης οι kamael μια χαρά είναι έτσι και αλλιός σε όλους τους gracia server το 10% γίνονται kamael. δεν έχω δει kaamel για pvp πολύ δύσκολο γιατί δεν δουλεύουν τα skill τους

Posted

τι δεν σου αρέσει. τα καλύτερα γραφικά καλύτερο UI , καλύτερη λίστα με skill καλύτερο inventory ποιο πολλές περιοχές ; ποιο πολλά mob ; instance ; οτί μπήκαν πάνω απο 50 καινούργια skill ; κάνε μία διευκρίνιση

Επίσης οι kamael μια χαρά είναι έτσι και αλλιός σε όλους τους gracia server το 10% γίνονται kamael. δεν έχω δει kaamel για pvp πολύ δύσκολο γιατί δεν δουλεύουν τα skill τους

Πολλα skill.Πολλα διαφορετικα class.Προτιμω τα κλασικα...ειδικα οσο βλεπω ομως κατι +20 skills με πιανουν τα νεβρα μου και βγενω
Posted

Πολλα skill.Πολλα διαφορετικα class.Προτιμω τα κλασικα...ειδικα οσο βλεπω ομως κατι +20 skills με πιανουν τα νεβρα μου και βγενω

+ 50 items.... apo eki pou eixes  mono tattoo/armor/jewels/weapon sto gracia exeis  polla perisotera opws bracelet k.a

kai px exeis dynasty =mapa stoli... vesper= episis mapa....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...