Jump to content

Recommended Posts

Posted

Βλεπω pvp Gracia και σιχαινομαι.Ο σερβερ του ED epilogue ειναι;

PS:συχαινομαι τους πουστηδες τους kamael

oxi IL nomizo..!!

Πωωω... Κι άλλα rs accounts. :/

fere tpt k xreiazomai :) ..
Posted

kane esi.

Την κάνω τώρα. :P

Τα λέμε γιατί θα χάσω το λεωφορείο. xD

Posted

Το αντίπαλο δέος με το μη-ορατό e-penis έχει τη χειρότερη υπογραφή με διαφορά!

test2fk.gif

Posted

Βλεπω pvp Gracia και σιχαινομαι.Ο σερβερ του ED epilogue ειναι;

PS:συχαινομαι τους πουστηδες τους kamael

τι δεν σου αρέσει. τα καλύτερα γραφικά καλύτερο UI , καλύτερη λίστα με skill καλύτερο inventory ποιο πολλές περιοχές ; ποιο πολλά mob ; instance ; οτί μπήκαν πάνω απο 50 καινούργια skill ; κάνε μία διευκρίνιση

Επίσης οι kamael μια χαρά είναι έτσι και αλλιός σε όλους τους gracia server το 10% γίνονται kamael. δεν έχω δει kaamel για pvp πολύ δύσκολο γιατί δεν δουλεύουν τα skill τους

Posted

τι δεν σου αρέσει. τα καλύτερα γραφικά καλύτερο UI , καλύτερη λίστα με skill καλύτερο inventory ποιο πολλές περιοχές ; ποιο πολλά mob ; instance ; οτί μπήκαν πάνω απο 50 καινούργια skill ; κάνε μία διευκρίνιση

Επίσης οι kamael μια χαρά είναι έτσι και αλλιός σε όλους τους gracia server το 10% γίνονται kamael. δεν έχω δει kaamel για pvp πολύ δύσκολο γιατί δεν δουλεύουν τα skill τους

Πολλα skill.Πολλα διαφορετικα class.Προτιμω τα κλασικα...ειδικα οσο βλεπω ομως κατι +20 skills με πιανουν τα νεβρα μου και βγενω
Posted

Πολλα skill.Πολλα διαφορετικα class.Προτιμω τα κλασικα...ειδικα οσο βλεπω ομως κατι +20 skills με πιανουν τα νεβρα μου και βγενω

+ 50 items.... apo eki pou eixes  mono tattoo/armor/jewels/weapon sto gracia exeis  polla perisotera opws bracelet k.a

kai px exeis dynasty =mapa stoli... vesper= episis mapa....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock