bubulinas Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 eu caut server de linege.. ma jok travian si bitefight si ask muzica... ce plm sa fac L(
Raule Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Plm maine doua ore ne uitam la Avatar :)) Bubule lasa-te de prostii ma :)) Setekh daca tot vrei sa faci ceva ia explicane mai pe romaneste putin java :))
Setekh Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Plm maine doua ore ne uitam la Avatar :)) Bubule lasa-te de prostii ma :)) Setekh daca tot vrei sa faci ceva ia explicane mai pe romaneste putin java :)) /lame XD
Sido Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 /lame XD sau nu mai ocoli subiectul si dane niste info despre archid IL , ca acush ii 25 :D
djpliku Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Fratiilor eu va las o vreme, plm mam certat cu mamamea , mo dat afara=)), nu ma mai intorc napoi, :D Stau la fratemiu o vreme, ne vedem mai rar, bafta la toti:) Aveti grija ce faceti ca eu miam invatat lectia
Raule Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Lol ma..da ce puta piticului ai facut ? :))
djpliku Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Lol ma..da ce puta piticului ai facut ? :)) Ma luat peste picior, plm am zis GATA, akus fac 18 ani, imi termin liceu si imi vad de viata mea:), noroc pe fratemiu^^ Mai bine zis , ce am facuto: -Vaca , si detoate
Setekh Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Fratiilor eu va las o vreme, plm mam certat cu mamamea , mo dat afara=)), nu ma mai intorc napoi, :D Stau la fratemiu o vreme, ne vedem mai rar, bafta la toti:) Aveti grija ce faceti ca eu miam invatat lectia HAHAHAHA LOLZ!! Moms a Win !!
Recommended Posts