Dystopia7 Posted March 18, 2022 Posted March 18, 2022 11 hours ago, Kara said: Η πρωη μου της αρεσε να της γλειφεις τα πατουσια ενω ξαπλωνε και εβλεπε ταινιες, θες να στην στειλω; Γεια σου Κάρα. Φοβερή δουλειά τόσο στο detroit: become human όσο και στο boruto. Γενικά αποφεύγω πατούσες και όλα τα σχετικά να ξέρεις, γιατί έχω μετατραυματικό στρες από τα δικά μου σπειροειδή/ελικοειδή μεγάλα νύχια. Τώρα αν την ενδιαφέρουν κρυστάλλινα μπάνια, στείλε την. Α και να φοράει μάσκα ύπνου (ιδανικά με λογότυπο της εταιρείας μου). Quote
Kara Posted March 18, 2022 Posted March 18, 2022 7 hours ago, Dystopia7 said: Γεια σου Κάρα. Φοβερή δουλειά τόσο στο detroit: become human όσο και στο boruto. Γενικά αποφεύγω πατούσες και όλα τα σχετικά να ξέρεις, γιατί έχω μετατραυματικό στρες από τα δικά μου σπειροειδή/ελικοειδή μεγάλα νύχια. Τώρα αν την ενδιαφέρουν κρυστάλλινα μπάνια, στείλε την. Α και να φοράει μάσκα ύπνου (ιδανικά με λογότυπο της εταιρείας μου). Εχει ωραια ποδια στο λεω απλα. Quote
Dystopia7 Posted March 19, 2022 Posted March 19, 2022 17 hours ago, Kara said: Εχει ωραια ποδια στο λεω απλα. Δεν έχει σημασία. Θα κάνω προβολή της δικιάς μου ανασφάλειας πάνω στα δικά της πόδια, οπότε ξέχασε το. Εκτός αν φτιάξω τα δικά μου. Λες να βάλω ψεύτικα νύχια αφού βγάλω τα τερατουργήματα; Επίσης βρίσε λίγο, mxc είναι εδώ. Quote
Dystopia7 Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 -------- Δώστε καμιά προβολή ρε γύφτοι. Ντροπή σας να μην τιμήσετε το κανάλι ενός μέλους που έχει παράξει τόσο περιεχόμενο εδώ μέσα. Ντροπή σας. Quote
Dystopia7 Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Φαντάσου μη ειρωνικά να μην στακάρεις ηλεκτρονικά τούτες τις παράξενες και πολύ επικίνδυνες μέρες ελμαο 30 proboles sas parakalo exw stomata na taisw :DDDDDDDDDDD Quote
Dystopia7 Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Λογικό αφού 2 άτομα κρατάνε αυτή την σελίδα. Εγώ και η κοπέλα μου. Κρίμα που κάνει τη νεκρή σε κάτι Μόσχες. Quote
Dystopia7 Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Φήμες λένε.. ότι κάνει κρύο στην κορυφή, παιδιά μου. Quote
Destorion Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 (edited) 14 hours ago, Justice said: What's up guys? Heyo, εδώ ρε άραγμα στο φόρουμ, σπιτίσια και ηρεμία... Εσύ που χάθηκες? σε φάγανε οι γκόμενες πάλι? Edited September 25, 2022 by Vince* Quote
Justice Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 On 9/24/2022 at 9:49 PM, Vince* said: Heyo, εδώ ρε άραγμα στο φόρουμ, σπιτίσια και ηρεμία... Εσύ που χάθηκες? σε φάγανε οι γκόμενες πάλι? Με έφαγε η δουλειά μπορείς να πεις . 1 1 Quote
Destorion Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 37 minutes ago, Justice said: Με έφαγε η δουλειά μπορείς να πεις . Άσε και σε μας τα ίδια, ειδικά σήμερα κοντεύανε οι μ@λ@κες να γκρεμίσουν την εταιρία... πλακονώντουσαν μεταξύ τους για λόγους απόλυσης και κόντευε να μας πάρει όλους η μπάλα..... Quote
Justice Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 On 9/27/2022 at 2:53 PM, Vince* said: Άσε και σε μας τα ίδια, ειδικά σήμερα κοντεύανε οι μ@λ@κες να γκρεμίσουν την εταιρία... πλακονώντουσαν μεταξύ τους για λόγους απόλυσης και κόντευε να μας πάρει όλους η μπάλα..... Πως και είσαι ακόμα εδώ μέσα? Πολύ νέκρα υπάρχει , λες και είναι στον αυτόματο είναι. 1 Quote
Destorion Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 5 minutes ago, Justice said: Πως και είσαι ακόμα εδώ μέσα? Πολύ νέκρα υπάρχει , λες και είναι στον αυτόματο είναι. εμένα είναι το χόμπι μου ειδικά όταν γυρνάω από την δουλειά, άρα περνάει η ώρα μου.... Quote
Recommended Posts