Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Elfocrash said:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν κάνεις ban on sight και τα καινούργια accs. Perma ban means perma ban. 

Έ ρε γιοτάδες mods. Με Noble κοιμόμασταν με την πόρτα ανοιχτή. Τέτοια θεματάκια τα έλυνε με το σφυράκι του

μην μπερδευεις τα χρωματα ομως, αλλο το πρασινο αλλο το μπλε

Posted (edited)
2 minutes ago, Elfocrash said:

Ρε ποιος είπε παράνομο. Για να είναι κάτι μαλακία πρέπει να είναι παράνομο? Σιγά τα προσωπικά info. Δεν έχω κάτι να κρύψω.

Εν το μεταξύ πρόσεξε τι παίζει. Εγώ έχω υλικό αλλά ΔΕΝ το δημοσιεύω αλλά στην ίδια πρόταση εσύ λες ότι έχεις υλικό άλλα μια χαρά το δημοσιεύεις όπως έχεις κάνει και με φωτό μου από το twitter. 

Εγω δεν έχω ποστάρει ποτε τίποτα δικό σου (πέρα απο το όνομα τωρα).

Ποιός ειναι ο μαλακας?

Πρεπει καποτε να ωριμασεις. Καλη η κριτικη στους αλλους κ αυτα που λες αλλα που κ που να κοιτας κ λιγο τον εαυτο σου. Για καλο σου το λεω.

Υ.Γ. υπαρχει το "σε παρκαλω μην γραφεις το ονομα μου δημοσια". Οχι το "εχω προσωπικα σου τα βγαζω στη φορα".

Edited by Max Caulfield
Posted
Just now, Elfocrash said:

Να ωριμάσω λέει. Διάβασε τι γραφεις εσυ οτι ίδιος.

Εγω μπορει να ειμαι ανωριμος. Μπορει να γραφω χαζομαρες. Εσυ γιατι να κανεις το ιδιο και να γινεσαι μιασμα σε κατι που δεν σ'αρεσει ? 

Posted
2 minutes ago, Elfocrash said:

Καλά παίζει τοσο quality control που ειδικά εσένα που είσαι παλιός θα σου πάρει και 5 λεπτά να πεις στον Maxtor να σε κάνει Global

οσοι ειναι τωρα αμα κρινουν κατι θα πραξουν αναλογως μην αγχωνεσαι

Posted (edited)
55 minutes ago, WeirdSituation said:

γιαυτο ειπα απο την αρχη να μην απανταμε σε ατομα που κανουν 519212109 accs καθημερινα για να μιλανε μεταξυ τους, του απαντησες και εγινε trigger και συνεχισε με τα υπολοιπα

Θα έλεγα πως το κάνει επειδή βαριέται λόγο καραντίνας και ίσως πετούσα και ένα "άντε να τελειώσει γιατί τρελαθήκαμε"

ΑΛΛΆ πίστεψε με δεν θα τελειώσει ΠΟΤΕ ,απλά έχει πρόβλημα ρε φίλε.. Και το χειρότερο απ όλα είναι οτι νομίζει πως κάνει πλάκα και αυτά που λέει έχουν έστω και 2% χιούμορ #ΝΟΤ!

@Elfocrash Αν θέλεις μπορώ να σβήσω τα posts και τα Quote με τις προσωπικές σου πληροφορίες ..

Ρε μαλάκα Κάρα νομίζεις πως τον πειράζει που του έκανες -1 εσύ που όταν σου έκανα το πρώτο Warning, μου έκανες skype call και μου έβριζες την μάνα? :laughing:

Edited by DukeAwesome