Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ρε μαλακες δεν μπορω αλλο με αυτον τον μαλακα τον mirra berry

αι ψοφατε ολοι :/ επειδη παιρνει ναρκωτικα τον αφηνετε και μας κανει ψυχολογικο πολεμο

Δεν φτανει που εχω δει τ φατσα του designatix και εκανε εμετο ο εμετος μου

Posted

@JaharakaL πρέπει να μάθω c για δομές και αλγορίθμους και βαριέμαι και κάθομαι στο κρεβάτι με το λαπιτοπ αντί να κάθομαι στον υπολογιστή, με αποτέλεσμα να χειροτερεύει η σκολίωση μου. Γάμησε τα, άφησε τα και ξαναγάμησε τα. Γαμώ.

Posted

Πρέπει να μάθω C καλά μέσα σε μια βδομάδα, για να πιάσω τις δομές και τους αλγόριθμους μετά και μετά να νοικιάσω έναν κβαντικό υπολογιστή, για να προγραμματίζω σε Q#.

Posted (edited)

Την Kotlin άφησε την γι' αργότερα. Επικεντρώσου τώρα σε python και C, και μετά βλέπουμε. Επίσης να πάει να γαμηθεί η java και η swing βιβλιοθήκη. ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Edited by MiraDBZ
Είπε να κάτσει να διαβάσει και τελικά, πάλι καταλήγει στο mxb. Φιλοσοφικά να το δεις, πάντα καταλήγεις στην πηγή. Συμφωνείτε/διαφωνείτε; Πατήστε 0 για ναι και 1 για όχι. 2 και για τα δύο.
Posted
54 minutes ago, MiraDBZ said:

Αλλά τέσπα ο ντασκ πέθανε, μιας και τον σκότωσα και τον έκανα βιβλιοθήκη στον Πύθωνα, οπότε φάε πούτσα, καπιταλισμέ.

Πλάκα κάνω. Ο καπιταλισμός είναι καλός για τουλάχιστον 8 χρόνια και μετά το γυρνάμε σε κομμουνισμό. Θυμάσαι;

Posted

@Xplicit7 Μαλάκας είσαι και μαθαίνεις html και css; Γιατί όχι wix και squarespace; Γενικά league of legends να φτιάχνεις ιστοσελίδες εν έτει 2020.

Posted
2 hours ago, Whispering Tales said:

Ρε μαλακες δεν μπορω αλλο με αυτον τον μαλακα τον mirra berry

αι ψοφατε ολοι :/ επειδη παιρνει ναρκωτικα τον αφηνετε και μας κανει ψυχολογικο πολεμο

Δεν φτανει που εχω δει τ φατσα του designatix και εκανε εμετο ο εμετος μου

Όπως έγραψα πριν, έβγαλα σχεδόν 3 ευρώ σήμερα. Να τα κρατήσω ή να πάω να πάρω πορτοκάλια;

Posted
17 minutes ago, MiraDBZ said:

Όπως έγραψα πριν, έβγαλα σχεδόν 3 ευρώ σήμερα. Να τα κρατήσω ή να πάω να πάρω πορτοκάλια;

Ε θα σε γαμησω αμα μ ξανακανεις quote και δεν σε σωζει ουτε ο maxtor ουτε κανεις.

Posted
9 minutes ago, Whispering Tales said:

Ε θα σε γαμησω αμα μ ξανακανεις quote και δεν σε σωζει ουτε ο maxtor ουτε κανεις.

Ναι, φοβήθηκα τον αδμιρατόρο τώρα. Τον κεφτέ.

Posted

Άκυρο βασικά. Άλλο διάβασα. Ναι, ούτε εσένα φοβάμαι. Αν δεν είσαι γυμνασμένος/η και δεν είσαι πιο ψηλός/ή.