Jump to content

Recommended Posts

Posted

AgXy29T.png

Πιο προβλέψιμοι κι από το μουνί της μάνας σας

Εντάξει έχουν διαλέξει ένα επάγγελμα δεν είναι σωστό να το κατακρίνεις!

Posted

δε μπορώ να στείλω πμ στον justice, τα έχει κλείσει επειδή του έπρηζε τ αρχίδια ο access

Κάνε ένα topic εδώ στο gost, θα το δει.

Posted
Κλάμα.

Είπα ένα rtms στο άτομο που βρίζει την μάνα σε οποιονδήποτε δει μπροστά του. lol

Anyway διακοπές ήμουν , δεν είμαι. Άμα βρείς κανένα άξιο για να μπει lol mod κάντον ένα suggest ρε παιδάκι μου και βλέπουμε.

Όσο για το ποιος είναι ποιος και τι κάνει , εκεί το τερμάτισες.

Posted

Κλάμα.

Είπα ένα rtms στο άτομο που βρίζει την μάνα σε οποιονδήποτε δει μπροστά του. lol

Anyway διακοπές ήμουν , δεν είμαι. Άμα βρείς κανένα άξιο για να μπει lol mod κάντον ένα suggest ρε παιδάκι μου και βλέπουμε.

δεν είδα να σου λέει για τη μάνα σου και επειδή εσύ έχεις ένα position εδώ μέσα παραπάνω από κάποιον άλλον θα πρέπει να σέβεσαι και να μην λες ρώτα τη μάνα σου χωρίς καν να σου δώσει λόγο και αιτία για να το πεις, αλλά γενικά δε θα το πεις ούτε στο χειρότερο κωλόπαιδο εδώ μέσα

επίσης o mevsyou είναι γνωστός σε αυτό το topic και μιλάει κάθε μέρα σε όλους μας, το παρεξηγήσαμε το παιδί μάλλον τόσα άτομα.

ο οποιοδήποτε είναι πιο τίμιος από εσένα σε οποιαδήποτε θέση εδώ μέσα

Posted

Κλάμα.

Ω άλλο ένα girl. Έχει γεμίσει το forum ρε παιδί μου με πουστράκια που το παίζουν γκόμενες για να γίνουν mod.

Posted

Ω άλλο ένα girl. Έχει γεμίσει το forum ρε παιδί μου με πουστράκια που το παίζουν γκόμενες για να γίνουν mod.

μόνο και μόνο που λέει σαν δικαιολογία 'είπα σε κάποιον αυτό επειδή το λέει σε όποιον βλέπει' κατάλαβες που ανήκει

Posted

Τελειώσατε σήμερα πισωγλέντηδες με κάνατε και θύμωσα και θα σας γαζώσω.

Posted

δεν είδα να σου λέει για τη μάνα σου και επειδή εσύ έχεις ένα position εδώ μέσα παραπάνω από κάποιον άλλον θα πρέπει να σέβεσαι και να μην λες ρώτα τη μάνα σου χωρίς καν να σου δώσει λόγο και αιτία για να το πεις, αλλά γενικά δε θα το πεις ούτε στο χειρότερο κωλόπαιδο εδώ μέσα

Το χει ξανακάνει στο παρελθόν. Ο σεβασμός δεν δίνεται έτσι απλά , κερδίζεται. Το ότι είμαι σε αυτό  το position απαιτεί ένα A βαθμό συμπεριφοράς , αλλα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και όρια.

Posted

Καλά θα ήταν να το έπαιζαν γκόμενες για αυτό.

Μελλοντικά τραβέλια είναι, είναι μπερδεμένοι με τον εαυτό τους τώρα τα παλιοπουστάκια και νομίζουν ότι είναι γκόμενες.

Posted

Το χει ξανακάνει στο παρελθόν. Ο σεβασμός δεν δίνεται έτσι απλά , κερδίζεται. Το ότι είμαι σε αυτό  το position απαιτεί ένα A βαθμό συμπεριφοράς , αλλα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και όρια.

"Μα το χε κάνει παλιά αυτός το ξεκίνησε!!!"

Πού έριξε μάνα εδώ πέρα ρε βλαμμένε; Πετάχτηκες σαν τη σφηνόπουτσα και πέταξες ένα rtms και περίμενες να μη σου απαντήσει; Τράβα γαμήσου απολειφάδι.