AccessDenied Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 mazi me ta prezakia logiko οχι φιλε μου εγω χαβαλε κανω αλλα αφου με απειλει και προσωπικα γουσταρω να ερθει να μου κανει κατι καταμουτρα :0 Quote
`NeverMore Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Ειμαι 1.92 σε περιπτωση που με ξερεις, θελω να δω εναν απο σας να ερχετε κατα πανω μου μονο για πλακα :) Ελα πλατεια βικτωριας να σας δω και σε περιπτωση που νομιζεις οτι ειμαι κανενα σκελετομενο τερατακι να δω 2 - 3 φλωρακια σαν και εσενα να ερχονται πανω μου με σκοπο ξυλο να γελασω λιγο :) ελα γιατι μου τη σπας ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ όχι ρε μαλάκα ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ Quote
AccessDenied Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ όχι ρε μαλάκα ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ xD ισχυει <3 Quote
Asmodeus Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Σε σοβαρα επειδη γουσταρεις τον nevemore και σε καυλωνουν τα ποδια του μην ξεσπας πανω μας οκ ? Παρτον τηλεφωνο και πειτε τα... τα οργασμικα προβληματα σου μην τα βγαζεις σε εμενα.. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο XDEM ΕΓΩ να με κοροιδευει μεχρι και ο alextoti ΑΝΤΕ ΣΕ ΓΚΑΜΙΣΩ ΤΙ ΜΠΟΥΦΑΝ Ποιος ειναι ο alextoti? Ποιος ειναι ο Nevermore? Quote
AccessDenied Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Ποιος ειναι ο alextoti? Ποιος ειναι ο Nevermore? Alextoti = best developer ever Nevermore = leecher tou l2jhellas Quote
`NeverMore Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Alextoti = best developer ever Nevermore = leecher tou l2jhellas τι ειναι το l2jhellas? Quote
Asmodeus Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Alextoti = best developer ever Nevermore = leecher tou l2jhellas Εσυ ποιος εισαι; Quote
AccessDenied Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Εσυ ποιος εισαι; ΑΥΤΟΣ 1-0 εχεις προβλημα? να το λυσουμε? Φιλος του xdem ειμαι και αντρας του nevermore Quote
PAC Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Rvd3lPnVb9E Quote
`NeverMore Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 μαλάκα ο τύπος είναι τέρας δεν είναι να του ξαναμιλήσουμε Quote
Asmodeus Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 ΑΥΤΟΣ 1-0 εχεις προβλημα? να το λυσουμε? Φιλος του xdem ειμαι και αντρας του nevermore Τι προβλημα να εχω, εγω σου εδωσα απλα μια συμβουλη για να μην φαινεσαι καθυστερημενος, βεβαια αυτο δυσκολα κρυβεται. Quote
AccessDenied Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 μαλάκα ο τύπος είναι τέρας δεν είναι να του ξαναμιλήσουμε Αρχιδια βασικα.. δεν τρωω καν κρεας.. ειμαι vegetarian <3 καταβαθος ειμαι γλυκουλης <33 Quote
Recommended Posts