Jump to content

Recommended Posts

Posted

Αν αυτή την ενέργεια την έβγαζες σε κάτι ουσιαστικό μπούστο και να μην σε κοροϊδευε όλοι το φόρουμ

i know, but i am at work,,,, im kinda bored what can i do ? :/ 

Posted

den arni9ikes kati pantws, afto sto dinw

Να αρνηθώ τι ρε βλήμα αφού δεν ξέρεις τίποτα απολύτως ούτε για εμένα ούτε για το ποιος είμαι ούτε και για τον server μου. Αν είχες μόνο το προφιλ μου στο fb θα καταλάβαινες ακόμα και με τα άχυρα που έχεις για μυαλό ότι τίποτα από όσα έγραψες δεν ισχύει. Σε αντίθεση ξέρω τα πάντα για το ποιος είσαι από που είσαι που μένεις τι σπουδάζεις έχω το προφίλ σου έχω τα πάντα μαλάκα μου. Απλά δεν με αγγίζουν αυτά που λες διότι δεν ισχύουν αν με ενοχλούσε κάτι θα στο έσπαγα το κεφάλι μόνος μου είτε στην Καλαμάτα είτε στην Πάτρα, δεν χρειαζόταν να σου απαντήσω από εδώ. Οπότε μην προσπαθείς να κλέψεις τον πολύτιμο χρόνο μου σκουπίδι, μάθε πρώτα πληροφορίες και μετά έλα γράψε ό,τι πίπα θες αλλά να ισχύει πρώτα.  :-*

Posted (edited)

Να αρνηθώ τι ρε βλήμα αφού δεν ξέρεις τίποτα απολύτως ούτε για εμένα ούτε για το ποιος είμαι ούτε και για τον server μου. Αν είχες μόνο το προφιλ μου στο fb θα καταλάβαινες ακόμα και με τα άχυρα που έχεις για μυαλό ότι τίποτα από όσα έγραψες δεν ισχύει. Σε αντίθεση ξέρω τα πάντα για το ποιος είσαι από που είσαι που μένεις τι σπουδάζεις έχω το προφίλ σου έχω τα πάντα μαλάκα μου. Απλά δεν με αγγίζουν αυτά που λες διότι δεν ισχύουν αν με ενοχλούσε κάτι θα στο έσπαγα το κεφάλι μόνος μου είτε στην Καλαμάτα είτε στην Πάτρα, δεν χρειαζόταν να σου απαντήσω από εδώ. Οπότε μην προσπαθείς να κλέψεις τον πολύτιμο χρόνο μου σκουπίδι, μάθε πρώτα πληροφορίες και μετά έλα γράψε ό,τι πίπα θες αλλά να ισχύει πρώτα.  :-*

se anti9esi me sena egw den exw psa3ei kan, eir9e kai mou ta ipe enas "kolitos" sou otan epeze ston server mou. Kai einai legit

Edited by xxdem
Posted

Les kai to an ksereis poios einai o allos RL mporei na allaksei kati kserw gw hahaha

to oti exei rat sto pc tou edw kai kairo 9a to katalavei otan anevasw videakia tou sto youjizz sta gay

Posted

Εδώ δεν έχεις καν το προφιλ μου fb θες και rat ? :D

9a sta kopsw ta xamogela mia kai eksw, apla perimenw tin katalili stigmi den viazome.

Posted

9a sta kopsw ta xamogela mia kai eksw, apla perimenw tin katalili stigmi den viazome.

Θα μου κλάσεις τον πούτσο. Και όσον αφορά το ότι εγώ ενοχλώ, εγώ τη δουλειά μου κάνω.. εσύ ασχολείσαι μαζί μου :)

Posted

Θα μου κλάσεις τον πούτσο. Και όσον αφορά το ότι εγώ ενοχλώ, εγώ τη δουλειά μου κάνω.. εσύ ασχολείσαι μαζί μου :)

arakse opws sou ipa den vgiazome

Posted

arakse opws sou ipa den vgiazome

Κοίταξε, αυτό το υφάκι σε εμένα όχι. Εγώ σε απειλώ όχι εσύ και πρέπει να το καταλάβεις αυτό διότι ξέρω άτομα που σε ξέρουν σαν φυσιογνωμία, ξέρουμε σε ποια σχολή πας, που μένεις ξέρουμε τα πάντα. Οπότε αν καταφέρεις να μην κινδυνέψεις εσύ ο ίδιος μπορεί να την πληρώσει καμιά μάνα σου, κανένας πατέρας σου ή καμιά αδελφή σου, οπότε μπασταρδάκι μετρίασε τις απειλές σου και ξανά σκέψου σοβαρά τις λες γιατί το κουμάντο εγώ στο κάνω εσύ μόνο μπαρούφες είσαι. Οπότε, ξανά σκέψου ξανά πριν κάνεις κάτι και αν το καταφέρεις να ξέρεις ότι θα υπάρχουν οι συνέπειες των πράξεών σου.  Γκεγκε μόγγολε ;