Jump to content

Ψηφισε Συριζα


ExCaLiBuR®

Recommended Posts

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας διαψεύδει τον εαυτό του. Όταν η πραγματικότητα διαψεύδει τον Αλέξη Τσίπρα. Οι παλινωδίες, τα μπρος-πίσω, τα αριστερά-πιο αριστερά-κέντρο-και λίγο δεξιά αν χρειάζεται, του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Τα ψέματα για το χαράτσι, για τις διαφορές του με το ΠΑΣΟΚ, οι ομοιότητες με όσα και όσους έφεραν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής. Θα τους αφήσεις;

 

 

 

 

http://www.protiforaaristera.gr/

Πρώτη Φορά Αριστερά (Ή Κάπου Εκεί Τέλος Πάντων)

Edited by ExCaLiBuR®
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν καθυστερημένοι για να τελειώνω μαζί σας γαμημένα πιθήκια που το μόνο που κάνετε είναι να βγάζετε άναρθες κραυγές και τίποτε άλλο θα σας απαντήσω πολύ ωραία και σύντομα.

 

Θα ψηφίσω τις λιγότερο καμένες, τις λιγότερο αποθρασυμένες, τις λιγότερο μαλακισμένες, τις λιγότερο ξεμπουρλεμένες, τις λιγότερο Ναζίστριες. Θα ψηφίσω αυτές που δεν σαλτάρω μόνο και μόνο με την σκέψη τους. Θα ψηφίσω αυτές με τις οποίες θα μπορούσα να λέω ένα γεια, να έπινα ένα καφέ.

 

Θα ψηφίσω αυτές που δεν θα έχουν το θράσος να μου επιβάλλουν ως υπουργό Υγείας μια παθολογική περίπτωση που ψάρεψαν στον τηλεβόθρο. Θα ψηφίσω αυτούς που λένε όχι στο ξεπούλημα των αιγιαλών και στην τσιμεντοποίηση τους προκειμένου να γίνει η χώρα ένα εργοστάσιο εκτόνωσης τουριστικών ορδών. Θα ψηφίσω αυτούς που έστησαν τα Κοινωνικά Ιατρεία, που επισκέφθηκαν και κατήγγειλαν το αίσχος της φάμπρικας στρατοπέδων συγκέντρωσης σε Αμυγδαλέζες και Κορίνθους.

 

Θα ψηφίσω αυτούς που αντιστάθηκαν στο πραξικοπηματικό κλείσιμο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. Θα ψηφίσω αυτούς που είχαν το θάρρος να διαγράψουν τον εμετικό Τατσόπουλο και ας είναι η κοινοβουλευτική τους δύναμη ετοιμόρροπη. Θα ψηφίσω αυτούς που δεν μίλησαν ποτέ για κακής ποιότητας μετανάστες, για Αλβανικές κωλοτρυπίδες, για βολικές ή πιο σοβαρές Χρησαισ Αυβγαισ. Θα ψηφίσω αυτές που δεν έδειραν φοιτητές που διαμαρτύρονταν για το Φαρμακονήσι. Θα ψηφίσω αυτές που δεν πετάγονται για shopping μέχρι την Νέα Υόρκη πρώτη θέση ή το Λονδίνο για να σκάσουν 70 χιλιάρικα για να τους χορεύουν δημοσίως συρτάκι τα γιουσουφάκια τους. Θα ψηφίσω αυτές που δεν διαπόμπευσαν οροθετικές, δεν βασάνισαν κρατούμενους, δεν έθαψαν αθώους για χρόνια σε ανήλιαγα υπόγεια αστυνομικών τμημάτων, δεν ειρωνεύτηκαν παιδιά που δολοφονήθηκαν επειδή δεν είχαν να πληρώσουν εισιτήριο λεωφορείου. Θα ψηφίσω αυτές που δεν έμειναν ανεπηρέαστες από την περιρρέουσα κοινωνική κατάσταση επειδή ήταν απασχολημένες με τον αντρούλη τους, τα Άρλεκιν και την διοργάνωση εκστρατείας προληπτικής λογοκρισίας βιβλίων.

 

Ναι, θα ψηφίσω δια της ατόπου απαγωγής, όπως ούτως ή άλλως μου έμαθε μια ζωή γεμάτη περίπλοκα, πολυδιάστατα διλήμματα. Σίγουρα δεν θα ψηφίσω εκείνους που ήδη με έχουν καταστρέψει, εμένα, και όποιους αγαπώ.

 

Απλό δεν είναι;

Link to comment
Share on other sites

milas kiolas zwo, se exw kanei pote ena quote re ksipolite? sta arxidia m eisai gramenos ena skoupidi eisai ante pai3e kana lol

Edited by xdem
Link to comment
Share on other sites

re min tsakwneste

dld nikoloude ti psifises?

43 kommata pio erikses?

 

kalo videaki einai auto

 

10300219_10153104685964368_4051589209804

Edited by Undefeatable
Link to comment
Share on other sites

milas kiolas zwo, se exw kanei pote ena quote re ksipolite? sta arxidia m eisai gramenos ena skoupidi eisai ante pai3e kana lol

καθυστερημενος;

Link to comment
Share on other sites

egrapses kai piima ka9isterimene, diavasa to prwto line kai ipa aei sto dialo

Τα άλλα είχαν πολύ ψαγμένα πράγματα για το IQ σου οπότε λογικό.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now



×
×
  • Create New...