Fanky Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Δεν ξέρω αν έχουμε άτομα που δίνουν πανελλήνιες φετος,προσωπικά ξαναδίνω. Επιτρέπονται όλες οι συζητήσεις σχετικά με τις πανελλήνιες,αναλυτικά: Θεματα,τι στόχους έχετε,τι πιστεύετε οτι θα πέσει,με τι βαθμο ειστε ικανοποιημένοι κλπ. Quote
MeVsYou Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Καλη επιτυχία σε όσους δίνουν!!! Υπομονή παίδες, θα τελειώσουν και αυτές! Στρωθείτε στο διάβασμα... Quote
Nicolás™ Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Δεν ξέρω αν έχουμε άτομα που δίνουν πανελλήνιες φετος,προσωπικά ξαναδίνω. Επιτρέπονται όλες οι συζητήσεις σχετικά με τις πανελλήνιες,αναλυτικά: Θεματα,τι στόχους έχετε,τι πιστεύετε οτι θα πέσει,με τι βαθμο ειστε ικανοποιημένοι κλπ. και εγώ επίσης. Καλή επιτυχία σε όσους ξαναδίνουνε. fanky από γενικό αν θυμάμαι καλά? Quote
WeirdSituation Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Δεν ξέρω αν έχουμε άτομα που δίνουν πανελλήνιες φετος,προσωπικά ξαναδίνω. Επιτρέπονται όλες οι συζητήσεις σχετικά με τις πανελλήνιες,αναλυτικά: Θεματα,τι στόχους έχετε,τι πιστεύετε οτι θα πέσει,με τι βαθμο ειστε ικανοποιημένοι κλπ. και δεν ντρέπεσαι κιόλας, λελ gl Quote
MeVsYou Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 2late Σε οικονομικές σχολές και πιο θεωρητικού περιεχομένου, πίστεψε με :D δεν είναι καθόλου αργά. Quote
MeVsYou Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Δίνω ;) Αν είσαι τόσο λακωνικός και στις εξετάσεις....σκούρα τα πράγματα. :D Quote
Fanky Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 και δεν ντρέπεσαι κιόλας, λελ gl άραξε 8) φέτος θα είναι αλλιώς :p Quote
`NeverMore Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Καλή επιτυχία παιδιά, εάν και με αυτό το εκπαιδευτικό σύστημα δύσκολα τα πράγματα :/ Quote
Fanky Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 Καλή επιτυχία παιδιά, εάν και με αυτό το εκπαιδευτικό σύστημα δύσκολα τα πράγματα :/ εσυ τι έκανες πέρσυ; δεν θυμάμαι ;p Quote
Recommended Posts