Dask Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Re gamoto oloi oi agrioi sto maxcheaters exoun mazeuti ...Ti ginete re pousti mou.. Έλα Καισαριανή να δεις πόσο άγριος είμαι σκατόφλωρε. Quote
WhoCaresMyName Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Έλα Καισαριανή να δεις πόσο άγριος είμαι σκατόφλωρε. Distixws eisai makria alla an peraseis pote apo Peiraia steile ena pm.Pantos oloi gamiades eisaste edw sto mxc :)..Diladi wres wres lew ,a3izei na mpw kana youjizz i na mpw mxc Quote
Fortuna Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Ναι και ο γέρος μόλις το έκανε αυτό ένιωσε τόσο μάγκας που έστειλε e-mail σε blog για να τον αναρτήσουν. Quote
WhoCaresMyName Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Ναι και ο γέρος μόλις το έκανε αυτό ένιωσε τόσο μάγκας που έστειλε e-mail σε blog για να τον αναρτήσουν. ahahahhahah swstos xD Quote
TheVortex Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 newsbomb.gr h παραπληροφορηση στο φουλ Quote
FinalGod Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Ναι και ο γέρος μόλις το έκανε αυτό ένιωσε τόσο μάγκας που έστειλε e-mail σε blog για να τον αναρτήσουν. Δεν ξέρω πως δημοσιεύθηκε Quote
TheVortex Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Έλα Καισαριανή να δεις πόσο άγριος είμαι σκατόφλωρε. Γείτονας μου εισαι ? λολ :troll: Quote
FinalGod Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Γείτονας μου εισαι ? λολ :troll: Ειναι δεν. Quote
FaCeLeSsPvP Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Afou edose ta xrimata ,pio to noima na parei tin tiropita kai na figei xoris apodixei afou plirose.. Quote
FinalGod Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Γυφτάκια Εσύ γυφτο φοτοδιαφυγα να πάρεις ταμιακή να κόβεις αποδείξεις για το web hosting. Quote
Dir50 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Εσύ γυφτο φοτοδιαφυγα να πάρεις ταμιακή να κόβεις αποδείξεις για το web hosting. Συγνώμη που οι σερβερς μου είναι στην Πενσυλβανία , Σουιδία , Σιγκαπούρη και λοιπά . Επίσης αμα μου ζιτήσεις απόδιξη είμαι ο μόνος από εδώ μέσα που είμαι σε διάθεση να σου δώσει... Quote
mg13gr Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Συγνώμη που οι σερβερς μου είναι στην Πενσυλβανία , Σουιδία , Σιγκαπούρη και λοιπά . Επίσης αμα μου ζιτήσεις απόδιξη είμαι ο μόνος από εδώ μέσα που είμαι σε διάθεση να σου δώσει... Εγώ θέλω τιμολόγιο. Quote
Recommended Posts