Jump to content

Σοκ στην Ξάνθη-Την βίασαν και την έκαψαν ζωντανή


Dev

Recommended Posts

Σοκ στην Ξάνθη-Την βίασαν και την έκαψαν ζωντανή

 

 

 

Η είδηση του εντοπισμού απανθρακωμένου πτώματος σε ακάλυπτο χώρο οικοδομής στην Ξάνθη προκαλεί σοκ και φρίκη.

 

Η άτυχη γυναίκα, ηλικίας 34 ετών, ήταν κάτοικος Θεσσαλονίκης και είχε επισκεφτεί το πατρικό της στην Ξάνθη για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Σήμερα, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, η 34χρονη επέστρεφε στο διαμέρισμα της μετά από διασκέδαση με μια φίλη της.

 

Η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να βάλει το κλειδί στην πόρτα όταν της επιτέθηκαν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων που την άκουσαν να καλεί σε βοήθεια, αφού έπεσε θύμα βιασμού στη συνέχεια της έβαλαν φωτιά χρησιμοποιώντας βενζίνη από μηχανάκι που ήταν στην πιλοτή. 

 

Συγκλονιστικά τα στοιχεία για τη δολοφονία της 34χρονης

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, δείχνουν ότι η 34χρονη από την Ξάνθη που βρήκε μαρτυρικό θάνατο κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος των γονιών της, έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και φέρει δυο τομές στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, οι οποίες ενδεχομένως, έχουν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο.

 

Επίσης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σώμα της άτυχης κοπέλας φέρει πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και έχει εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού.

 

Ενέδρα κάτω από το σπίτι των γονιών της

 

Ο μαρτυρικός θάνατος της κοπέλας σημειώθηκε ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος των γονιών της.

 

Όταν κατέφτασαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής,  η γυναίκα, κόρη γνωστού επιχειρηματία της περιοχής, ήταν γυμνή και είχε ξεψυχήσει. 

 

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, ενώ «φως» στο τι ακριβώς συνέβη, αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομικοί δεν είναι απόλυτα σίγουροι ότι η άτυχη γυναίκα βιάστηκε.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φίλη της 34χρονης, που ήταν μαζί της πριν το συμβάν, έχει αναφέρει στην αστυνομία, ότι δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, όταν η 34χρονη την άφησε στο σπίτι της και επέστρεψε στη δική της οικία.

 

Άνδρες της Αστυνομίας, έχουν στήσει μπλόκα σε διάφορες περιοχές της πόλης και διενεργούν ελέγχους.

 

 

Link to comment
Share on other sites

eimouna ekei tin mera tis drasis. 4:30 dn prolavame na doume ton tipa apla eidame oti i guneka molis evale to klidi stin prota gia na anevi pano enas koukouloforos me ena tzip tin piasane kai tin pigane kato apo to mpalkoni ton gonion tis fonaksame to 100 alla ta zwa argisan. kai dn kataferame tpta. krima pantos na eiparxoune tetia mpstardia se aftina tin zwh.

Link to comment
Share on other sites

Τι λολ και τρολλ faces γραφεται, πατε κλα? Αυτο ειναι συγκλωνιστικο γεγονος τουλαχιστον καντε ενα σχολιο τις προκοπης!!

Link to comment
Share on other sites

 

 

Ομολόγησε ότι σκότωσε με φρικιαστικό τρόπο έξω από το σπίτι της στην Ξάνθη, την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου ο άντρας που βρισκόταν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Ξάνθης, από το απόγευμα της Πέμπτης, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία.

 

Ο δράστης είναι 25 έως 27 ετών, Έλληνας, γείτονας της άτυχης κοπέλας, που εργαζόταν περιστασιακά σε μανάβικο της περιοχής.

 

Ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς από αποτύπωμά του, που βρέθηκε όχι στο αυτοκίνητο, όπως έγινε αρχικά γνωστό, αλλά σε άλλο σημείο στον χώρο του εγκλήματος.

 

Πρόκειται για σεσημασμένο άτομο, γνωστό στην Αστυνομία, από προηγούμενες υποθέσεις με ναρκωτικά και βιασμούς.

 

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ήταν και μεθυσμένος την ώρα του εγκλήματος.

 

Ιδιωτική κάμερα καταστήματος δείχνει τις δύο γυναίκες, τη Ζωή και τη φίλη της, να επιστρέφουν από τη διασκέδασή τους, ενώ από πίσω τους ο δράστης τις ακολουθεί.

 

Σήμερα, Παρασκευή, στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην 34χρονη.

 

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

 

Η 34χρονη, σύμφωνα με τα στοιχεία του ιατροδικαστή, υπέστη βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση, ενώ στο σώμα της βρέθηκε και γενετικό υλικό του δράστη.

 

Από τη βιαιότητα του δράστη υπέστη κακώσεις τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι, ουσιαστικά συντριπτικά κατάγματα.

 

Ο δράστης χτύπησε πολύ άγρια τη γυναίκα πριν την κάψει ζωντανή. Στο πάνω μέρος του σώματός της εντοπίστηκαν εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού.

 

Ακόμη και ο ιατροδικαστής εμφανίστηκε σοκαρισμένος.

 

"Είμαι 12 χρόνια ειδικός και πρώτη φορά βλέπω τον συνδυασμό των τριών αυτών πραγμάτων. Και χτυπήματα και σεξουαλική κακοποίηση και εγκαύματα, μάλιστα εν ζωή".

 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η κοπέλα υπέστη βιασμό αλλά και σεξουαλική κακοποίηση, οι λεπτομέρειες της οποίας εξετάζονται από την εγκληματολογική έρευνα.  Παράλληλα, έχει υποστεί κακώσεις τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι, ουσιαστικά συντριπτικά κατάγματα.

 

Ο δράστης χτύπησε πολύ άγρια τη γυναίκα πριν της βάλει φωτιά.

 

Για το λόγο αυτό εντοπίστηκαν εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού στο πάνω μέρος του σώματός της.

 

Ιατροδικαστής: "Πρώτη φορά βλέπω αυτόν τον συνδυασμό"

 

Αντιθέτως με το τι έγινε αρχικά γνωστό, ο δράστης δεν μαχαίρωσε το θύμα, που πέθανε εξαιτίας των εγκαυμάτων, των χτυπημάτων αλλά και της ακατάσχετης αιμορραγίας στα γεννητικά όργανα.

 

Πάντως, και ο ίδιος ο ιατροδικαστής σε δηλώσεις του εμφανίστηκε σοκαρισμένος.

 

"Είμαι 12 χρόνια ειδικός και πρώτη φορά βλέπω τον συνδυασμό των τριών αυτών πραγμάτων. Και χτυπήματα και σεξουαλική κακοποίηση και εγκαύματα, μάλιστα εν ζωή".

 

Όσο για τον τελευταίο άνθρωπο που την είδε εν ζωή, αυτή είναι η φίλη της με την οποία γύριζαν από κοινού από νυχτερινή έξοδο και χωρίστηκαν μερικά μέτρα από το σπίτι του θύματος.

Link to comment
Share on other sites

αν είναι δυνατόν ... που έχουμε φτάσει ... κάθε εβδομάδα και περιστατικό ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...