WeirdSituation Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Μπορώ να κάνω refund άμα στέλνω λεφτά as a gift? Γαμή την πουτάνα μου με τα 10χρονα. gifts cant be refunded rip
FinalGod Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 NPExte (6:22): pisteuo pos exo ginei metrios Aecetia (6:22): veltiwnesai dhladh Που τον ξέρεις αυτόν τον exte? Αν είναι ο real είναι από δω και αυτός από Πάτρα.
JaharakaL Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Που τον ξέρεις αυτόν τον exte? Αν είναι ο real είναι από δω και αυτός από Πάτρα. Ναι ο real είναι. O χαζός του Pride.
Xplicit7 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Που τον ξέρεις αυτόν τον exte? Αν είναι ο real είναι από δω και αυτός από Πάτρα. Είναι bro ο Exte δεν έπρεπε να ρωτάς καν.
NOT OMGG Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ναι ο real είναι. O χαζός του Pride. ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑ Μαλάκα πιο σωστή περιγραφή δεν έχω ακούσει,μου έκλεψε και το PakistanosGR
Xplicit7 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑ Μαλάκα πιο σωστή περιγραφή δεν έχω ακούσει,μου έκλεψε και το PakistanosGR ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΧΕ ΔΩΣΕΙ C(L)OPYRIGHTS!
Fortuna Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 0/5 o enemy jungler, να έχω δώσει τουλάχιστον 2 kill σε κάθε lane, να έχω πάρει 2 δράκους και 1 tower και να χάνουν τα lane οι δικοί μου... Κοιτάω profiles και είχα 3 Diamond V 0 points στο team μου. Γαμώ κάθε μαλακισμένο που πάει και αγοράζει account και μετά μπαίνει ranked.
Xplicit7 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 0/5 o enemy jungler, να έχω δώσει τουλάχιστον 2 kill σε κάθε lane, να έχω πάρει 2 δράκους και 1 tower και να χάνουν τα lane οι δικοί μου... Κοιτάω profiles και είχα 3 Diamond V 0 points στο team μου. Γαμώ κάθε μαλακισμένο που πάει και αγοράζει account και μετά μπαίνει ranked. Μπορεί να έπαιζες με τον Κοττή χαχαχαχαχα
NOT OMGG Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 0/5 o enemy jungler, να έχω δώσει τουλάχιστον 2 kill σε κάθε lane, να έχω πάρει 2 δράκους και 1 tower και να χάνουν τα lane οι δικοί μου... Κοιτάω profiles και είχα 3 Diamond V 0 points στο team μου. Γαμώ κάθε μαλακισμένο που πάει και αγοράζει account και μετά μπαίνει ranked. Ο Archidi καλά είναι?Καιρό έχω να σε ακούσω να τον αναφέρεις!
Fanky Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 το είδα,αλλα κάτσε ο ovenus παραδίδει μαθήματα. ενδιαφέρον.
Fortuna Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ο Archidi καλά είναι?Καιρό έχω να σε ακούσω να τον αναφέρεις! Δε με βάζει με low elo το Matchmaking.
Invis™ Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 42 ακόμα μάθιου. Μεταξύ μας,δεν υπάρχουν καν 50 άτομα εδώ μέσα. ^-^
Recommended Posts