Jump to content

Official Spam Topic ☂

Maxtor

Recommended Posts

ε ναι, το community είναι χάλι γιατί οι μισοί θέλουν ban με τέτοια μυαλά που κουβαλάνε αλλά μετά στέλνετε το πμ στον μάξτορ 'unban ή δεν σε σώζει ούτε η hyperfilter' . τέτοια ανύπαρκτα γαμώζωα είστε οι πιο πολλοί.

wrdΟυλη τι εξαλλο award ειναι αυτο μανα μου?

Fanky>U

Ποιος νομίζεις ότι είσαι?

Αυτός που δεν είσαι εσύ πάντως το μόνο σίγουρο. Και το Fanky > me άποψή σου. Χωρίς να δοκιμάσεις δεν μπορείς να μιλάς όμως. Και αφού λοιπόν he > me τότε γιατί πάτε κατά διαόλου ;

Δεν είναι ότι δεν θέλουμε τους staffers είναι οτι τα ανώτατα ιεραρχικά επίπεδα των staffer σου και αναφέρομαι στοn global WeirdSituation και τον Justice κατά τη γνώμη μου και μόνο δεν κάνουν αρκετά για να βρίσκονται σε αυτή τη θέση. Ζήτησα μια θέση και συμφώνησες μαζί μου έστω και να με δοκιμάσεις και αμέσως μπήκε ο Justice στη μέση και τα κατέστρεψε όλα χωρίς δοκιμές χωρίς λόγο απλά γιατί δεν με γούσταρε με αυτά τα δεδομένα δεν θα αλλάξει ποτέ το φορουμ πίστεψέ το.

Ναι να κάνουμε προμοτε εσένα για να αλλάξει.

Δεν είναι ότι δεν θέλουμε τους staffers είναι οτι τα ανώτατα ιεραρχικά επίπεδα των staffer σου και αναφέρομαι στοn global WeirdSituation και τον Justice κατά τη γνώμη μου και μόνο δεν κάνουν αρκετά για να βρίσκονται σε αυτή τη θέση. Ζήτησα μια θέση και συμφώνησες μαζί μου έστω και να με δοκιμάσεις και αμέσως μπήκε ο Justice στη μέση και τα κατέστρεψε όλα χωρίς δοκιμές χωρίς λόγο απλά γιατί δεν με γούσταρε με αυτά τα δεδομένα δεν θα αλλάξει ποτέ το φορουμ πίστεψέ το.

ε ναι, το community είναι χάλι γιατί οι μισοί θέλουν ban με τέτοια μυαλά που κουβαλάνε αλλά μετά στέλνετε το πμ στον μάξτορ 'unban ή δεν σε σώζει ούτε η hyperfilter' . τέτοια ανύπαρκτα γαμώζωα είστε οι πιο πολλοί.

λογικό μετά να μου λες ότι δεν κάνω τίποτα. άκου τον κάθε ανύπαρκτο zake να σας λέει πίπες και επειδή έχει χρώμα να τον πιστεύετε. ε μετά τι άλλο να πω. δε ξέρω, είναι θέμα μυαλού τα υπόλοιπα, δεν.

wrdΟυλη τι εξαλλο award ειναι αυτο μανα μου?

θα το κάνω μοδα, περιμένω approve και θα γίνει hit ;D

Αν κάθομαι να ακουω τον καθενα εδω θα τα παιξω, δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα οπως νομιζεις.  Γενικα έχω επιλεξει μια ιεραρχια, και ακουω τους Staffers περισσοτερο απο ενα απλο member. παντα θα υπαρχουν ατομα που δεν θα θελουν τους staffers

Γι'αυτό όλοι πήραν τα πάνω τους ξαφνικά και αδειάζει το φόρουμ στα γρήγορα; και παρεμπιπτόντως άμα περιμένεις από Staffer να σου πει για τον καθένα σώθηκες... Εδώ δεν ελέγχουν τίποτα άλλο εκτός το Spam :LOL:

Ναι να κάνουμε προμοτε εσένα για να αλλάξει.

Βάλτο στοίχημα. Και αν δεν γίνει πέταξέ με σαν στυμμένη λεμονόκουπα.

Fanky>U

Χίλιες φορές. Έρχεσαι μας πετάς ότι θα κάνεις 50ε ''δωρεά'' στο φόρουμ και το θεωρείς και δεδομένο ότι θα πάρεις και promote σε global? Ποιος νομίζεις ότι είσαι?

Swstos!

episis to na prosfereis 50e gia na gineis global dn eine dwrea..

an eine etsi mipws na valete kai donate "Administrator","Global Moderator" klp  :LOL:

εμενα προσωπικα δεν μαρεσε που σε παλιοτερα replies σου εβριζες. Η συμπεριφορα ειναι προσόν για κάποιον να παρει promote. δεν αρκουν μονο οι γνωσεις.

Λυπάμαι όμως αυτό το ήθελα κάποτε δεν σημαίνει ότι το θέλω και τώρα. Κάτσε να σε σώσει ο Γουρουντούλης. Δεν αξίζει να το συζητάμε δεν νομίζω να βγάζει κάποιο αποτέλεσμα αυτή η συζήτηση.

εμενα προσωπικα δεν μαρεσε που σε παλιοτερα replies σου εβριζες. Η συμπεριφορα ειναι προσόν για κάποιον να παρει promote. δεν αρκουν μονο οι γνωσεις.

Ωραία αλλά για να πάρει κάποιος ένα promote πρέπει να είναι λογικός.... έτσι; Και να κάνει αυτά που πρέπει σαν Staffer... Επειδή έχω δει κάποια ονόματα εδώ που δεν ασχολούνται καν με κάποια board εδώ μέσα δεν θα αναφέρω ονόματα.... αλλά εφόσον κάθονται και κάνουν χαβαλέ spam section there's No sense......

Καταλαβαίνεις τι ζητάς ? Να σε κάνω κατευθείαν global. Ο λόγος?

Γι'αυτό όλοι πήραν τα πάνω τους ξαφνικά και αδειάζει το φόρουμ στα γρήγορα; και παρεμπιπτόντως άμα περιμένεις από Staffer να σου πει για τον καθένα σώθηκες... Εδώ δεν ελέγχουν τίποτα άλλο εκτός το Spam :LOL:

Περιμένεις και εσύ promote?

'Εβριζα διότι με προκαλούσαν. Το τι έκανα σαν "απλό member" δεν σημαίνει οτι θα το έκανα και σαν staffer. 'Οταν δουλεύω, δουλεύω σαν επαγγελματίας. Με ό,τι αυτό σημαίνει. Και εξάλλου φαίνεται ότι εσύ προσωπικά και να με έκανες θα είχες την ευκαιρία να τα δεις στην πράξη. Δεν έχανες τίποτα.

μα το ban σε μερικούς κρύβει και αυτό το πράγμα. αλλά που να νιώσουν άμα δεν έχουν τα βασικά.

Λυπάμαι όμως αυτό το ήθελα κάποτε δεν σημαίνει ότι το θέλω και τώρα. Κάτσε να σε σώσει ο Γουρουντούλης. Δεν αξίζει να το συζητάμε δεν νομίζω να βγάζει κάποιο αποτέλεσμα αυτή η συζήτηση.

συνεχίζεις να μην βλέπεις τι λέω, λογικό να μην έχει νόημα η συζήτηση.

αφου κοφτεσαι γιατι δν κανεις ενα τοπικ με τις ιδεες σου να δουμε-ω το τι σκεφτεσαι......πετας πυροτεχνηματα απλα...

μεταξυ μας τωρα....ΟΛΟΙ βριζουμε.οχι μονο τα μελη...αν ειναι να θεσουμε θεμα γνωσεων θα σου βγαλω ολο το σταφφ σκαρτο ετοιμο για τα σκουπιδια demotable :)  :dat: (με 1-2 εξαιρεσεις)  βουρουντουλη για σενα λεω καλα λογια diaomond soon make me proud

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...