Katherine Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 ase ta youtube akoma perimeno to code soy :okey: eimai reported apapapa
Destorion Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 eimai reported apapapa ποιος θα το περίμενε ρε φίλε :o :LOL:
Destorion Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Μ'αρέσει ο Noble, σχολιάζει τους άλλους και τα πμ τα γράφει ποπο ρε πούστι μου μετά λένε εμάς βλάκες ....
Reptant_ Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Μ'αρέσει ο Noble, σχολιάζει τους άλλους και τα πμ τα γράφει ποπο ρε πούστι μου μετά λένε εμάς βλάκες .... Γιατι ειναι υποχρεωμενος να σου απαντησει;
Xplicit7 Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Μ'αρέσει ο Noble, σχολιάζει τους άλλους και τα πμ τα γράφει ποπο ρε πούστι μου μετά λένε εμάς βλάκες .... Ε μα ο απαράδεκτος αντί να σου απαντήσει αμέσως! Το χαβά σου έχει;
Reptant_ Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 ο Κώστας ειναι κατι σαν τον Maxtor πλεον αμα δεν εχει σχεση με λεφτα το ΠΜ, τζαμπα το εστειλες
JaharakaL Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 ο Κώστας ειναι κατι σαν τον Maxtor πλεον αμα δεν εχει σχεση με λεφτα το ΠΜ, τζαμπα το εστειλες Subject: $$$ Boost me pls
Xplicit7 Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 ο Κώστας ειναι κατι σαν τον Maxtor πλεον αμα δεν εχει σχεση με λεφτα το ΠΜ, τζαμπα το εστειλες Next level!
Nicolás™ Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 ο Κώστας ειναι κατι σαν τον Maxtor πλεον αμα δεν εχει σχεση με λεφτα το ΠΜ, τζαμπα το εστειλες +
Destorion Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 ο Κώστας ειναι κατι σαν τον Maxtor πλεον αμα δεν εχει σχεση με λεφτα το ΠΜ, τζαμπα το εστειλες Το να κράζει τον καθένα είναι καλό νομίζεις.. και όταν κράζουμε εμείς κάποιον νερό πέφτουν οι αναφορές..
Reptant_ Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Το να κράζει τον καθένα είναι καλό νομίζεις.. και όταν κράζουμε εμείς κάποιον νερό πέφτουν οι αναφορές.. Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω απο το τωρινο staff/globals Εγω οταν ημουν global, οπως επισης και ο κωστας καναμε bans ετσι, επειδη το κριναμε εμεις σωστο τωρα γινονται ολοκληρα συμβουλια και πρεπει να συμφωνησουν ολοι για τα bans ok rly Ξερεις τι ειναι γαματο; Οτι μπορω να σε βρισω/καντηλιασω, να σε κανω 3 dekarma στην σειρα και να μην φαω καν ban, υποθετικα κανε μου το ιδιο MXC SO CORRUPTED SON
Reptant_ Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 lol αυτο το autocorrect Εννοουσα συμφωνω μαζι σου, ολοι ειναι ρεμαλια... μην ασχολησαι μαζι τους
Destorion Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω απο το τωρινο staff/globals Εγω οταν ημουν global, οπως επισης και ο κωστας καναμε bans ετσι, επειδη το κριναμε εμεις σωστο τωρα γινονται ολοκληρα συμβουλια και πρεπει να συμφωνησουν ολοι για τα bans ok rly Ξερεις τι ειναι γαματο; Οτι μπορω να σε βρισω/καντηλιασω, να σε κανω 3 dekarma στην σειρα και να μην φαω καν ban, υποθετικα κανε μου το ιδιο MXC SO CORRUPTED SON Ναι ρε Finito ωραία τα λες και ωραία φαίνονται αλλά για έλα στην θέση οποιουδήποτε και πες μου αν σ'αρέσει και εσένα.. Επειδή μερικοί old staffers μας βλέπουν κάπως μπορούμε και εμείς... δεν είναι τίποτα....Και θεωρείστε υποτίθεται σωστοί....
Recommended Posts